Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubica(muz) se po mom misljenju mnoogo plasio pokojne Jelene, tako da je udarao dok god nije prestala da daje znake zivota. Posto je pozvao majku i javo joj da je Jelena nestala morao je da se vrati ponovo do nje zbog telefona(cim se na njen telefon potom javio 43 sekunde) verovatno dok je brisao poruke ili sta vec.. Mozda je tada jos davala znake zivota pa je jos udarao(iz straha ili cega vec). Ili je odmah posle ubistva uzeo njen telefon, a nakon toga ga iz daleka bacio ka telu ne prilazeci mu(telefon je i nadjen desetak metara od tela), opet iz nekog straha...

Poslednja izmena:
kiriku, nemoj da se ljutiš,
ali šta si ti novo nama rekao ili izanalizirao ?

To da veruješ da je muž ubica - znamo !
Ponavljaš to već stoti put.

A slušaj šta sam ja novo pronašao.
Dakle ubica je pre svega lud
pa tek onda možda erotoman, manijak ...

Kako znam ?

Po tome što je nenormalno hrabar !
Ubio je negde drugde - pa je doneo sutradan i bacio telo u kanal ! :eek:

To ne prestaje !
Sada su na mestu zločina nađene i neke peruške, sapun, pramen kose ...

Ja bih ubicu potražio među borčanskim ludacima, pre svega klošarima, skitnicama.
Ne među kriminalcima !!!

Ja bih ubicu potražio među borčanskim ludacima, pre svega klošarima, skitnicama.
Ne među kriminalcima !!!

Pa klošari i skitnice su obično pijani, neuhranjeni, malaksali. Njima je lako pobeći i da te napadnu jer oni jedva da vide išta kako treba a i ne mogu nešto puno trčati za tobom. Oni su aljkavi i kao takvi sigurno ne razmišljaju o tome kako da prikriju zločin, oni ostavljaju gomilu tragova iza sebe. Bilo je više slučajeva po Srbiji da su klošari upravo žrtve raznih psihopata i ubica a ne da su oni ubice.

Poslednja izmena:
Pazite sad ovo....
Ovaj lik koji se pojavio na grobljuna 40 dana - je nosio dres sa brojrm 11 !!!!

Takodje, ako pogledate Jelenin poslednji nastup u "Parovima" videcete da je jedan od ucesnika takodje nosio dres sa brojem 11.

Simbolika broja 11 se odavno pominje kao ritualna, jos od desavanja u Njujorku 2001 na 11. Septembar pa nadalje...

No, ovde bi izdvojio drugi bitan detalj!
Naime, ako pogledate sutrasnju tj sad vec danasnju naslovnicu Informera - videcete da je taj cudni lik na groblju rekao kako pise na naslovnici da je citiram "Jelenu ubio ljubomorni gej"

A sad....Jelenin menadzer je tako cudnih opredeljenje... premda u nekim intervjuima kaze da je aseksualan ali nastupom je sav izfeminiziran, ali s druge strane kako sam u medijima kaze i redovan u teretani i sl.

Pa opet ponavljam - da li je policija ikad saslusala Jeleninig biseksualnog-aseksualnog izfeminiziranog a nabildanog menadzera?

...

Ma kakve tragove i izgubljene stvari vi očekujete, narode ?

Pa zamisli recimo nekog mlađanog bilmeza,
u trenerci bez ičega u džepovima,
ili samo u šorcu,
kako je istrčao na nasip da džogira ...

U momentu naleće na Jelenu,
u momentu skače adrenalin,
pokušava da joj se obrati,
ona ga odbija ...
Bez razmišljanja uzima kamen i ubija je.

Sve se desilo u magnovenju.
Ništa mu nije ispalo iz džepova, jer u njima nema ništa !
Ne ostavljajući tragove, odlazi ...

Možda se ispiškio u blizini,
možda je pljunuo,
možda je kamen ostavio tu - al' tu ima milion kamenova - koji je pravi ?

Ostavio je on tragove,
al' mi očekujemo oružje
ili da mu je ispao neki dokument ...
Ma smešno !

...
Takodje, ako pogledate Jelenin poslednji nastup u "Parovima"
videcete da je jedan od ucesnika takodje nosio dres sa brojem 11.
...

Kada razmišljam na taj tvoj metafizički način,
naravno, vidim mnoge znake.

Naročito me na ovoj žurci koju spominješ impresioniralo to
da su svi bili obučeni u crno !

Naravno da je to slučajno,
ali mi danas vidimo da to ima itekakve veze.

Sve vreme dok sam gledao snimak
u glavi mi je odjekivalo samo "Bal vampira" !

One devojke onako visoke, štrkljaste, u crnini,
igraju u nekom paklenom transu ...
Brrrrrrrrrr ..........

Verujem u znake i u predodređenost,
ali ne verujem da iko može sa sigurnošću da zna značenje manifestacija
pre događaja !

Ponavljam ono sto i policija sama kaze - ubistvo je planirano !

Tako da, drzimo se toga a ne price o nasumicnom ubistvu!

Nema tu nikakve slucajnosti!
Uostalom i mestani su rekli da je danima pre ubistva na nasipu dezuralo jedno auto i da ga posle ubistva vise nije bilo!

Dakle ocigledno da je Jelena bila pracena mnogo pre ubistva...tj da je sve dugo planirano
....

A sto se ticr znakova koje i Tao pominje - da, toga itekako ima, samo je stvar dal mi razumemo koju poruku nose te da li su ti znaci slucajni ili ih neko ciljano plasira. Takodje pominjah vec sem ovog sto je Tao vec pomenuo u vezi toga da su na tom poslednjem nastupu u Parovima svi ispred Jelene bili u crnom pa cak i ona sama....ponavljam i da na pocetku tog videa mozete cuti kako Jelena svesno ili nesvesno pravi gresku u imenu onog nekog decka za kojeg se kao organizuje humanitarna vece i izgovara ime Nemanja SATANOVIC....
Hm...vrlo indikativno prezime....guglao sam ali ne nadjoh nigde ni to ime ni tu hum.akciju...

Cudno...

Po tome što je nenormalno hrabar !
Ubio je negde drugde - pa je doneo sutradan i bacio telo u kanal ! :eek:

To ne prestaje !
Sada su na mestu zločina nađene i neke peruške, sapun, pramen kose ...
To da je ubio negde drugde pa posle dovezao teleo je glupost par ekselans. Ne znam ko je mogao to da smisli, a tek kako neko moze u to da poveruje. Ej poceli su uvece da pretrazuju, ranom zorom nastavili i sad ce neko u medjuvremenu da dovozi telo... Sto se tice baznih stanica i telefona. Moze da se utvrdi gde se osoba nalazi ili nalazila, ali ne moze toliko precizno u metar. Po telefonu se moze utvrditi da li je ona odvezena negde, On je zvonio i kada se (po svedocenju iz dosijea pozivano i kasno te veceri). E sad ako ubica sa sobom nije poneo njen telefon vec ga ostavio na nasipu, sta ce on molim vas na nasipu sat vremena nakon ubistva kada je zvala jelenina majka? Nije je valjda drzao na nasipu sat vremena, javio se majci 43 sekunde, ostavio telefon na nasipu, a nju odnemo sa sobom, ma dajte molim vas upotrebite logiku..
Sto se tice tog perja i kose koje je nadjeno par dana kasnije to najvise lici na neke vradzbine, mozda je neko teranje zlih "demona" ili cega vec od strane porodice ili tako nekoga ili je slavljenje smrti, djavola od strane nekog pojedinca ili organizacije(nekih zanesenjaka u pogresnom pravcu)
Da dodam jos par cinjenica iz istrage. Svuda na travi u blizini jeleninog tela su kapljice krvi(za koje se predpostavlja da su nastale prskanjem u toku udaraca)...Jedan od dokaza da je tu ubijena..
Telefon Zorana Marjanovica je bio ugasen jedno vreme, a to je vreme u kojem je po predpostavkama policije izvrsen zlocin...-sumnjiv postupak

Poslednja izmena:
...
Telefon Zorana Marjanovica je bio ugasen jedno vreme,
a to je vreme u kojem je po predpostavkama policije izvrsen zlocin...

Pa ja napisah onomad :

Ja sam negde čuo
da je telefon "vidljiv" i kad se isključi
bar još 24 časa !

- - - - - - - - - -

...
Sto se tice tog perja i kose koje je nadjeno par dana kasnije
to najvise lici na neke vradzbine
...

Ključno pitanje je :

...
Ko bi to uradio kad se zna da mesto obezbeđuje desetine policajaca,
tragača, forenzičara ...

Ko bi makar i iz nekog bezveznog razloga
dovodio sebe u opasnost da objašnjava u policiji svoje postupke ?

Mislim da nije bas tako, ne verujm prvo da bi im to on rekao niti da im je rekao... Vec su upravo oni to provalili preko tih baznih stanica, jer je on jednostavno nestao, a kasnije kad ga je ukljucio ponovo se pojavio na tom mestu, tako su utvrdili da je u tom periodu bio iskljucen, sto je verovatno i morao da prizna uz ko zna kakvo objasnjenje, verovatno je nesto izmislio.... A zasto bi ga gasio? Pa moje misljenje je da se vracao jos jednom do tela, i kada se vracao taj drugi put onda je iskljucio telefon da se ne bi cuo ili da ne bi bio kasnije detektovan u blizini mesta na kojem nadju telo... Ne verujem da je iskljucio kada je napao, jer smatram da je to bilo ne planirano u besu...
Ko kaze da je mesto ubistva non stop obezbedjivano? Policija je dolazila nekoliko dana uzastopno da pretrazuje, ali zasto bi non stop tu strazarili? Prvi koji je upalio svecu na mestu zlocina je onaj covek sto je rekao da je prijatelj jeleninog oca, nije valjda tu bilo nekoga ko bi mu to zabranio? Potom su dolazili i marjanovici... Onda komsije iz tog kraja i verovatno je mogao da dodje ko god je hteo, jer nema ko da im zabrani..

Poslednja izmena:
Ne kapiraš moju ideju
( koja se možda zasniva na pogrešnoj informaciji ).

Ja sam naime čuo da je telefon "vidljiv" baznim stanicama
i kad ga isključiš !
( čak i kad mu izvadiš bateriju )
Bar još 24 časa.
( da šalje signal )

To sam čuo od nekog krimosa,
možda je on ( taj krimos ) samo preterano oprezan ?
Ko zna.
U svakom slučaju mnogo njegovih kolega je "palo" zbog neopreznosti sa mobilnim telefonom.

Jedino oko cega se ja dvoumi je da li je jos neko kasnije malo pomogao. Otac recimo. Ako je njega prvo pozvao i razgovarao sa njim duze( s obzirom da su rekli da je sa jednim clanom porodice razgovarao 10 min) rekao mu gde se i sta desilo. Cuvao cerkicu dok je cale dosao sa glavnog puta(trag koji su kasnije psi provalili) otisao do tela i odvukao ga dalje od nasipa, mozda je plan bio da ga odvuce sto dalje, ali odvukao je koliko je mogao... Tada se i slucajno javio na majcin poziv da neko ne cuje zvono, mozda je hteo da iskljuci pa pogresio(naravno delom prsta koji ne ostavlja otisak ili je telefon na kraju obrisao)

Sto se tice cudnog decka na groblju, koji je nosio beli dres sa brojem 11.
Sem sto ne deluje kao da je sav svoj, a sto je bitno u smislu toga da je neko moguce poslao ga tu...dakle ciljano kai neku poruku...
Jer sem pomenutog broja 11, a koji ocigledno ima i neku sektasima bitnu simbolicko ritualnu poruku, takodje je upadljivo da je on sigurno ne slucajno- u BELOM dresu...
Dakle kao da je on ili jos pre onaj ko ga je poslao i zeleo da ovaj bude upadljuv i primecen tj da neka poruka tu bude plasirana njegovom pojavom.

Neki mediji pak kazu da je on mesar iz Borce, sto jedino moze biti interesantno u smislu toga da je i ubica Tijane Juric takodje bio mesar.

No, kako rekoh vec, lik mi ne odaje utisak ubice vec svojevrsnog "glasnika"! A kojeg je ili poslao neko ko zna nesto o zlocinu, dakle il oni koji su izvrsili ubistvo neka sekta, ili pak oni koji znaju ko je izvrsilac i to zele da saopste na neku indirektan nacin.

....

Nije on nikakav fan, mozda da je eventualno znao iz Borce onako u prolazu, vec kako rekoh on je tu najverovatnije poslan kao neka "poruka". Posto on sam ne deluje suvislo da bi sam nesto smislio a kamo li sublimativno simbolicku poruku poslao, vec ga je tako odenuo i poslao neko drugi, a i ne odaje ni utisak ubice, vec kako rekoh "glasnika". Ne zaboravimo i da je on vece uoci 40 dana zvao majku Jeleninu...a i to ne bih rekao da je sam od sebe vec sve po necijoj reziji.

Takodje sem sto je on nosio vidno istaknut broj 11.na upadljivo BELOM dresu, bas juce na 40 dana je bio i datum 11.-ti maj.
Dakle nista tu nije slucajno.

A u vezi pojma "glasnik" koji pomenuh u vezi njega, vredi istaci i da smo bas pre dva dana imali onaj astronomski dogadjaj tranzita Merkura ispred Sunca, a ta astronomska desavanja su bitna tim okultnim krugovima, pricah vec o Jupiteru u vezi ovog slucaja i sl. E sad zasto pominjem Merkurov tranzit, pa zato sto upravo u takodje grckoj mitologiji na koju se cesto neke sekte referiraju se Merkur pominje kao "Boziji glasnik" jer je prvi do Sunca koje se u razlicitim religijama i verovanjima upravo smatra "bogom".

Tako da sve nam ukazuje na neku krupnu zaveru u vezi ovog slucaja, a ja mislim da je jucerasnja naslovnica Srpskog Telegrafa koju stavljah (Grand Sasa i Brena) je najvise na tragu zlocina + sumnjivost njenog menadzera Gorana Doljancevica...na cijem Youtube kanalu je vece pre ubistva pusten video sa prvim nastupom Ksenije Pajcin takodje ubijene pevacice... i to vrlo indikativan video - pola zvuk pola tisina ukupno svega 32 sekunde koliko godina su imale i Ksenija i Jelena 32-33.

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back