kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.556
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja bih ubicu potražio među borčanskim ludacima, pre svega klošarima, skitnicama.
Ne među kriminalcima !!!
...
Takodje, ako pogledate Jelenin poslednji nastup u "Parovima"
videcete da je jedan od ucesnika takodje nosio dres sa brojem 11.
...
To da je ubio negde drugde pa posle dovezao teleo je glupost par ekselans. Ne znam ko je mogao to da smisli, a tek kako neko moze u to da poveruje. Ej poceli su uvece da pretrazuju, ranom zorom nastavili i sad ce neko u medjuvremenu da dovozi telo... Sto se tice baznih stanica i telefona. Moze da se utvrdi gde se osoba nalazi ili nalazila, ali ne moze toliko precizno u metar. Po telefonu se moze utvrditi da li je ona odvezena negde, On je zvonio i kada se (po svedocenju iz dosijea pozivano i kasno te veceri). E sad ako ubica sa sobom nije poneo njen telefon vec ga ostavio na nasipu, sta ce on molim vas na nasipu sat vremena nakon ubistva kada je zvala jelenina majka? Nije je valjda drzao na nasipu sat vremena, javio se majci 43 sekunde, ostavio telefon na nasipu, a nju odnemo sa sobom, ma dajte molim vas upotrebite logiku..Po tome što je nenormalno hrabar !
Ubio je negde drugde - pa je doneo sutradan i bacio telo u kanal !
To ne prestaje !
Sada su na mestu zločina nađene i neke peruške, sapun, pramen kose ...
...
Telefon Zorana Marjanovica je bio ugasen jedno vreme,
a to je vreme u kojem je po predpostavkama policije izvrsen zlocin...
Ja sam negde čuo
da je telefon "vidljiv" i kad se isključi
bar još 24 časa !
...
Sto se tice tog perja i kose koje je nadjeno par dana kasnije
to najvise lici na neke vradzbine
...
...
Ko bi to uradio kad se zna da mesto obezbeđuje desetine policajaca,
tragača, forenzičara ...
Ko bi makar i iz nekog bezveznog razloga
dovodio sebe u opasnost da objašnjava u policiji svoje postupke ?
Šta su provalili ?
Kako ne znaju gde se kretao ?