boske666
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Gotika,samo napred!
Pozdrav od komsije!
Pozdrav od komsije!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gotika,samo napred!
Pozdrav od komsije!![]()
Cao svima!
pre mesec ipo dana sam odlucila da ostavim cigare zbog supruga da bih njemu pomogla da ostavi cigare.Medjutim posle 5 dana uhvatila me kriza i morala sam kupiti nesto za odvikavanje.U apoteci sam nasla tabex i mogu vam reci da je super dok sam ih pila nisam imala potrebu za cigaretama.
Medjutim,kada sam prestala sa terapijom ponovo sam imala zelju da zapalim i zelja je nadvladala.
Cula sam da se mora praviti pauza izmedu terapija.Interesuje me kada mogu ponovo da pokusam sa tabexom i zasto mora da postoji razmak izmedu dve terapije?[/QUO
Odluka da ostavis cigarete je super, samo napred. Licno moje iskustvo da ti prenesem da nikakve tablete, "cigarete na baterije", flasteri, nista mi nije pomoglo nekoliko puta dok sama sa sobom nisam rascistila da to stvarno hocu, moram i mogu. Ne zelim da zvucim dosadno i da se pravim pametna to si verovatno znala i sama, ali veruj mi istina je . Sada sam evo vec skoro 4 meseca nepusac i od kada sam ostavila nisu mi padale na pamet. Nemoj da zuris, polako, prvo rascisti sama sa sobom, citaj ovaj forum od pocetka i reci sama sebi:USPECU! Zelim ti mnogo srece i ako bilo sta treba vidi koliko nas je samo pisi!
Tu smo za tebe UVEK!!! Dobrodosla!Pre neki dan sam srela drugaricu iz škole...posle kraćeg razgovora, rekla mi je i da je uzgred ostavila pušenje, gotovo odmah posle donošenja uzakona o pušenju...kako je rekla nije mogla da zmisli sebe da " džupri napolju ko' poslednja..."kada sam je pitala kako?...a ona uz pomoć Zibana...sa obzirom da savete u vezi Zibana pročitala i ovde, i dobila svete od nekih baš ok. likova, ja krećem sa njim od sutra, pa ću javiti kako mi ide...
probao sam da smanjim i uspeo sam do 3 pakle dnevno ,toliko do sad sto se kaze izdrzljivosti ,4 pakle pusim kad sam kuci ,a nedaj boze kad izadjem to ide i do 6 paklica dnevno nekad ,jednostavno neznam ....
dali postoji neki ko se izlecio od ove ''navike ",ja pusim 4 pakle dnevno nekad i vise,ja ponekad mislim da treba da prestanem ali jace od mene ,jma li ko neka iskustva ili savete ?
Ima nas mnogo!dali postoji neki ko se izlecio od ove ''navike ",ja pusim 4 pakle dnevno nekad i vise,ja ponekad mislim da treba da prestanem ali jace od mene ,jma li ko neka iskustva ili savete ?