Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
. Dakle, ako ništa drugo, uzmeš cigaretu kad god osetiš potrebu,
. Verovali ili ne, ne pušim već dve godine bez ikakvih problema, ostavila sam samo sebi jutarnje pućkanje dve cigarete uz kafu i to je sve. Čak mi to prođe u planiranju dana, tako da se i ne sećam da sam zapalila.
Često ne zapalim ni te dve, ali garantujem da će se svakome ko pućka neko kraće vreme smučiti cigarete. .
Ovo prvo boldovano znachi da osechash fizichku zavisnost, kao i svaki pushach, jer nikotin JE DROGA. Zvanichno, jachi od heroina. To shto je legalan samo znachi da drzzave nisu spremne da se odreknu ogromnih zarada.
Drugo boldovano: kako trvdish da ne pushish ako palish cigarete? Ti ih zapalish i unosish nikotin u sebe. To se zove PUSHENJE.
Zavaravenje je sledeche boldovano: ti zaboravish da si zapalila. To shto zaboravish, ne znachi da se nije desilo.
I za kraj onaj deo koji mi je lichno zasmetao i ako su ti namere dobre nemoj nikada nikome garantovati da che prestati da pushi tako shto pushi, jer taj tvoj metod ne funkcionishe ni kod tebe.
Ti vech dve godine tako pushish i josh ti se nisu smuchile cigarete. Dve godine nije neko krache vreme.
Shto se mene tiche, budi ti sve u pravu. Nije mi namera da se sa tobom raspravljam. Ali razmisli ti o ovome: ja vishe ne pushim a ti pushish i dalje.
Ako zzelish da chujesh kako, jer vidim da zzelish da ne pushish, mogu ti pomochi. Moj savet tebi je da ili pushish ili ne pushish. Ovo shto radish je najstrashnije maltretiranje organizma i jachanje i fizichke i psihichke zavisnosti.
|I molim te da druge ne nagovarash da puchkaju. Jer je to po one koji zaista zzele prestati pogubno.
Poslednja izmena:

.

naviknu na njih
I ja sam tako bezveze probala, i nastavila sledecih 18 godina.
, dok nije uzelo maha i nemoj ici linijom, samo jos malo, mogu da prestanem kad hocu...jer neces moci