Danas je kao sto rekoh 8. dan! Ne znam zasto imam vece krize i cesce nego ranijih dana. Cak mi se dosta i vrti u glavi. Nekako mi nema logike, mislila da sam da je to ok da se desava prva dva tri dana a ne znam sta je sada. Kod mene izgleda nista ne moze da bude normalno, sve nesto mimo svih. Cujemo se verovatno kasnije drugari, pisite ako je neko imao slicna iskustva. grrrrrrrrrr
Nisam imala to iskustvo, ali eto kod svakog je drugacije.
Ali pogledaj to sa ove strane:
Prvih dana, bez obzira sto se covek odluci na ovaj korak nekako ide po nesigurnom terenu, nema pojma kako ce to ici, kako ce se osecati, da li ce imati krizu, kako ta cuvena KRIZA izgleda... Covek je ranjiviji, lakse poklekne. To je najrizicnije vreme. A ti si ga hvala bogu pregurala.
A sada je to ipak drugacije. Proslo je vec nekoliko dana, videla si da MOZES OSAM (8) DANA bez tog djubreta. Ti si sada vec mnogo stabilnija u odluci. Videla si sta je kriiza, kako izgleda, da je to nesto sto se moze savladati, odnosno da je TI MOZES SAVLADATI.
Pomisli samo kolika bi steta bila da sada pokleknes. Pa onda sve iz pocetka. A to je neminovno, s' obzirom na posledice koje cigarete vremenom ostavljaju nasem organizmu.
A ako ovako nastavis bices u mojoj poziciji uskoro. A to znaci ne misliti UOPSTE na cigarete. Veruj mi. To je jedna vrlo lagodna pozicija

. Ja sada kada vidim nekoga da pali cigaretu meni je zao sto jos uvek nije dosao do spoznaje da to nije nikakvo zadovoljstvo vec samo privid. Kako neko ovde rece: kada palis mislis -evo zurke- a kada gasis vidis da zurke zapravo nije ni bilo.
Mozda je moj odnos prema
mirisu presudio u korist definitivnog ostavljanja. Ja i zimi i leti non-stop provetravam prostor u kom sam, cim osetim da neki miris njemu (prostoru) ne pripada. Po meni miris hrane pripada iskljucivo kuhinji, miris sampona kupatilu, miris voca i povrca pijaci, parfema ljudskom telu ili staklenoj bocici... A miris cigarete nije pripao po toj mojoj mirisnoj podeli nigde. Samo se pretvorio u smrad gde god da se nasao. Eto mozda nekome ko je osetljiv na mirise i ovo pomogne.
Drugari puno vas posdravljam i bas sam se raspisala. K'o pismeni sastav covece!
PS. A avatar mi lep k'o upisan!