a sta ako im se nesto pobrka ?- )))da li ovaj NAT-PCR KVALITATIVNI odredjuje i koji genotip je u pitanju ili samo da li ga ima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta ako im se nesto pobrka ?- )))da li ovaj NAT-PCR KVALITATIVNI odredjuje i koji genotip je u pitanju ili samo da li ga ima ?
i kako odes na vma i gde tacno da li se zakazuje ,da li treba licna karta ,knjizica ,sta? da li i to znas?Pa valjda dva-tri dana,posto rade tek kad sakupe dosta krvi,a skupa je procedura rada,aparat valjda moze da radi 240 testova od razlicitih ljudi u isto vreme!
Samo da li ga ima,a genotip ne znam kako odredjuju!![]()
E onda sve u K....![]()
Ma jok breee,ima sto posto,samo mi nije jasan nacin prenosenja!!!![]()
NAT-PCR KVALITATIVNI se radi u Beogradu na VMA,cena mu je 9250 din,on odredjuje postoji li sam virus u organizmu i skracuje period prozora na 15 dana od moguce zaraze,a NAT-PCR KVANTITATIVNI je test koji odredjuje koliko virusa ima u organizmu,to jest broj virusnih kopija i kosta 14500 din,takodje na VMA u Beogradu!Mogu da se testiraju svi koji zele ali se placa i ovo su cene proverene od pre 3 dana!Pozz
NAT-PCR KVALITATIVNI se radi u Beogradu na VMA,cena mu je 9250 din,on odredjuje postoji li sam virus u organizmu i skracuje period prozora na 15 dana od moguce zaraze,a NAT-PCR KVANTITATIVNI je test koji odredjuje koliko virusa ima u organizmu,to jest broj virusnih kopija i kosta 14500 din,takodje na VMA u Beogradu!Mogu da se testiraju svi koji zele ali se placa i ovo su cene proverene od pre 3 dana!Pozz
avala001, враћање снаге је ствар која зависи од особе до особе.
Да л' је могуће да Pegasys толико исцрпи?
Ја, ето, теоријски знам и шата је и како се даје чак и састав, али немам појма о нуз ефектима.
Је л' би могла мало да нам напишеш о томе?
Ma zvao sam telefonom,pricao sa doktorkom koja radi u labaratoriji,kaze da ne treba nista,placa se,kao kad nemas zdravstvenu knjizicu pa placas u drzavnoj ustanovi,s tim sto radis test!Radi se u odeljenju za imunologiju,pitas kad udjes na glavnom salteru,ne znam gde je unutra!
IZ TVOJIH USTA U BOZIJE USI![]()
mogu da te pitam za taj broj telefona?
Pa okrenes VMA i trazis odeljenje za imunologiju!
pokajah se sto pisah
aqua lab -banovo brdo 754-2001 oni imaju taj Cobas i rade pcr,ali proverite
Софија & Black Edd., hvala, bolje vas našao.
Znači, dosta gadna situacija s PCR-om. Ako drug bude uspeo da negde nađe da to rade, javljam odmah ovde, kako bi znali i drugi.
Kao što sam i pretpostavljao, anti-HCV je, znači, čisto eliminacioni test. Negativan anti-HCV – nemaš virus; pozitivan anti–HCV – još uvek se ne zna. E sad, koliko sam ja shvatio, antitela ostaju u organizmu ceo život Ali šta u slučaju da obe osobe – i zaražena i zdrava koje dele ovaj pribor imaju neku ranu u ustima, npr. desni koje krvare, ranu od zubarske intervencije, vađenja zuba i sl.? Zar upravo to onda ne bi bio vrlo lak način da se zaraza prenese?
da li ovaj NAT-PCR KVALITATIVNI odredjuje i koji genotip je u pitanju ili samo da li ga ima ?
Ok mozda ja serem,nemam pojma,smetam sto pisem,sta znam vise,samo sam mislio da pomognem drugima i sebi onim sto sam nasao...ako gresim gresim,nista zlonamereno,pozz!!!