Pa naravno da ima nade, uskoro novi lekovi, a za koju godinu verovatno će biti 100 % izlečiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da ima nade, uskoro novi lekovi, a za koju godinu verovatno će biti 100 % izlečiv.
pozdrav svima na forumu.Sto se tice macke neznam a ja imam slicno pitanje za sve,dali se hepatitis prenosi ujedom komarca i dali se nasunce nesme tokom trajanja terapije ili uopste
Uplaseni sta je sa vama dali vise niste uplaseni,dali su testovi ok.pozz
Zna li neko, postoji li rizik da mačka prenese HCV svojim kandžama, tako što ogrebe inficiranu osobu, a posle nekog vremena ogrebe i zdravu? Da li su do sada zabeleženi takvi slučajevi prenosa?
Po nekom mom razmišljanju, ako u faktore rizika spadaju korišćenje zajedničkih žileta ili četkice za zube, onda ni način prenosa preko mačjih kandži ne bi bio nemoguć?
pozdrav svima na forumu.Sto se tice macke neznam a ja imam slicno pitanje za sve,dali se hepatitis prenosi ujedom komarca i dali se nasunce nesme tokom trajanja terapije ili uopste
Ja sam jos uvek uplasena i polako padam u tesku depresiju :-(
Testiracu se uskoro, pa cu javiti sta je bilo.
A i ovako primam ovu djeciju dozu, jos ako je sabotiram otrovima poput cigareta, nema od nje nista!![]()
EVO OVAKO DA SE JAVIM SVIMA KOJI ZNAJU MOJ PROBLEM,NAKON RIZICNOG SEKSUALNOG KONTAKTA URADIO SAM TEST I NEGATIVAN JE,HVALA VAM SVIMA NA PODRSCI PUNO!!
Cestitamo sad da vodis na kafu sve zajedno)) salim se malo eto tako smo i mi mislili i ubedjivali te ali nisi hteo da nas slusas,vazno da je sve Ok,pozdrav
![]()
pozdravljam sve na forumu,vidim da nema desavanja pa da vas pitam kako napreduju vase terapije ima li novih Negativaca i kako podnosite vrucinu,ja sam bio na moru ali sam sve vreme provodio u hladovini,sto se tice terapije koju cekam jos uvek nista jedino mi poslali dopis da jos jednom posaljem dokumentaciju.pozdrav