Нepatitis C

Ajde bre Winner pravac kod lekara
ne znam kako je kod tebe ali ovde u Bg pada kisa, ne izvlaci se vise na vrucine
Ma nemas opravdanja uopste!!!
Idi resavaj svoje stanje sto pre!!! Dodje mi da se organizujemo pa da svi idemo sa tobom u bolnicu na tu biopsiju, da ti pravimo drustvo!

Markocu kakvi su ti rezultati?

pozdrav za sve, i za dr

cao drustvo evo i mene :-) sad sam bas bio po rezultate i nisu onakvi kakvim sam se nadao ali je ok,
malo su mi pala bela krvna zrnca na 3,4 ali dobro videcu sta ce reci sutra lekari mada ja mislim
da se to tolerise i da mi nece smanjiti dozu pegasysa!! bitno je da se ja osecam dobro :-)!!!!!!!!!

cao drustvo evo imene!!!primio sam i 10 inekciju i to punu dozu 180 mg!!!!!!tolerisali su mi to sto su mi bela krvna zrnca spala na 3.4!!pitao sam i kazu da se to tolerise ali da se manje od toga ne tolerise i da se smanjuje doza pegasysa !!!i rekli su mi jos da jednom mesecno proveravam tezinu ako mnogo smrsam morace da mi koreguju i dozu copegusa,ja za sada imam oko 70 kg i ne bi trebao da dozvolim da mi mnogo padne tezina!!!mora malo vise da jedem,mada se meni sad polako vraca apetit za razliku sapocetka terapije!!!:-)

Hm,nema nikog???!!!
Jedno pitanje ze dragu mi dr:)-da li makar okvirno mozesh da mi kazesh,da li si u saznanju,koliko koshta cjelokupna terapija za hcv?Eto recimo da mi treba bash godinu dana terapije.

Od prilike ovako - ribavirin mesecno kosta oko 60.000 din a interferon nedeljno oko 5.000 din. Sve u svemu mnogo. Idi na google pa ukucaj cene lekova mislim da tiu mozes pronaci sve sto te interesuje.
Nego ja ti rekoh winner ne opterecuj se time mozda ti terapija nece trebati kao ni meni, mozda i kod tebe virus samo "pliva" u krvi i ne radi ti nista.
veliki pozdrav svima

Ne znam, ali ti mogu reci sledece, to sto se pojavio novi lek ne znaci da je cena procesa proizvodnje leka koji je vec na trzistu pala, narocito kada su u pitanju lekovi farmaceutskih kuca koji su originatori.

pozdrav drugari evo i mene!!!:-)bilo mi je lose ovih dana pa se nisam javljao juce sam i primio i 11 inekciju i to punu dozu uprkos tome sto su mi rezultati krvne slike bili losiji nego prosle nedelje a trebelo je da mi smanje dozu pegasysa!!!!winneru ako te zanima cena terapije meni je receno da drzavu kostam
mesecno oko 1500e!!!!!!!(copegus 1 bocica lekova za mesec i inekcije 4 mesecno)mnogo je!!!!

Ma djumiiv,neshto u zadnje vrijeme brzo skupljam,samo juche 400 e na berzi,neshto me okrenulo:)Ma ubicemo taj virus vala,garant,sad ga gadjem i srebrnom vodom zadnjih dana cheshce,mada pijem puno hladnih sokova,a to vjerovatno nije dobro za jetru.
A markocu je loshe,pretpostavljam da pod tim podrazumijeva malo temperature i malo bolova,ma bice on odlichno:)
Poz svima ,i molim vas,dajte budite malo aktivniji ovdje.mislim da je svakome od nas tako lakshe!

E da,sjetih se,ovamo kao i kod vas uzasne vrucine,a iz sna me trgnu bash jak bol u predjelu jetre,ma ko zna,shto reche markocu a ja davno isto ubjedjivao sebe-bori se jetrica,aha!Ali malo me uplashilo bash,jer nije bio tup(ne bash jak) bol kao prije,ovaj je bio bash jak,no bice bolje:)

Hm,nigdje nikog da ishta napishe?:(
markocu,nadam se da si dobro:) a meni ovih dana stigle 3 boce srebrne vode,nego poshto si ti bolje upucen u to,shta mislish koliko ima istine u onim ispovjestima svih onih sa nashim problemom?

Back