Нepatitis C

pozz drustvo:-)djumiiv kakva je kombuha ja sam danas gledao neke sajtove i stvarno ima sve naj naj o kombuhi pa se razmisljam da mozda uzmem i da ispijem neku turu!!!reci mi kako je ti podnosis ?nezgodna li je za pice?ljubni bebicu:-) pozz za winnera:-)

Markocu kombuha je super, barem se meni svidja kada je hladna iz frizidera.
Ipak sam je uzela u zdravoj hrani, litar kosta oko 100 dinara, ima i neki ekstrakt koji se narucuje, imam br tel. ako vas zanima. Tu litar kosta oko 3000 din, pije se nekoliko supenih kasika dnevno. Kazu da je to odlicno ali ja sam se ipak predomislila pa uzela ovu u zdravoj hrani, mislim da mi je to za sada dovoljno.
Veliki pozdrav za ave

pozz drugari evo primio sam i 9 terapiju po redu i to punu dozu zato sto mi je krvna slika ove nedelje odlicna!!!!!:-)winneru druze za sad je ok:-)ipak cu uzeti i ja da ispijem pa da vidim kakvi ce mi rezultati
tad biti
pitanje za dr. sedimentacija mi je povecanja prosle nedelje mi je bila 24 a sad vec 27 da li je to povezano sa terapijom ili da uzrok trazim negde drugde? hvala puno

Winner kombuha je gljiva, Napitak kombuhe povecava imunitet,regenerise jetru i bubrege, regulise crevnu aktivnost,secer, holesterol,povecava energiju.
Tako barem kazu a ja im eto verujem.
Pa probajte.
veliki pozz od mene svima

Dobro djumiiv,a markocu,znachi super si?:):)I pitanje jedno za dr- da li je moguce da se i vishe od 13g posle infekcije ja osjecam dosta snazno,jako,sem tih tupih bolova i tripa,o chemu sam vec prichao?!Jer npr danas sam bio na moru,plivao dosta dugo,dok se nisam sjetio shta nosim u sebi?! E pa nevjerovatno,ali stvarno,ponekad proklinjem sebe shto sam otishao na test!

Imas izbegavajuci stav, to se tako zove.
Bolje da ja ne znam kako mi je nego da znam ,pa sta onda...
Vec su ti oni koji imaju isti problem kao i ti sve detaljno objasnili kako to ide oko terapije.
Ne zezaj krizu!

pa nista posebno recimo s vremena na vreme u predelu slepog creva osecam neko ostro probadanje prilikom uzdisaja ili kad zelim da ustanem ja se onda malo primirim neki minut i posle je ok,zatim mi
se javlja oticanje pljuvacne zlezde kad dehidriram i to je otprilike to drugo nista ne osecam posebno.

pozdrav winner1 za sad je ok juce sam imao temperaturu opet ali zato sto sam se premorio od setanja po suncu pa mi je uvece bilo lose , sad je ok:-)hvala na pitanju brate:-)kako si ti?jel resavas nesto po tvom pitanju?

Jao winner pa dovoljno si dugo na forumu da znas kako funkcionise...sta moze biti uzrok povisenog pritiska?
A sta ne moze...sve moze, od vremenskih uslova, preko stresa, ako si jeo slano do ozbiljnih problema sa pritiskom.
Stvarno mislim da je krajnje vreme da odes kod lekara.
Ne budi neozbiljan.

Draga i slatka dr,jesam na forumu ali iskljuchivo pratim ovu temu,ne druge,jeste mi brat operisan skoro i ugradjen mu je stent,pa sam se uplashio da isto i meni ne sleduje,i tako dr,ma vjerovatno je od ovih ludih vrucina ovamo,da i nisam neozbiljan bre...ja se samo teshko nakanim.

pozdrav drugari evo i mene!!!:-)Winneru probaj da pijes sok od cvekle i sargarepe to ce ti podici imuni sistem za vreme dok se ne nakanis da odes kod lekara:-)
jutros sam opet bio da dam krv na anlizu i nadam se da ce biti sve ok kao i prosli put!!
javicu se pridvece sa rezultatima pozzzz

Back