dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Ukratko fibroza je bujanje vezivnog tkiva koje se stvara kao posledica hronicne upale, zapravo izgubljeno parenhimsko tkivo, u vasem slucaju tkivo jetre se zamenjuje vrstom oziljnog tkiva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Krusevca za Beograd...tesko, u okviru grada Beograda postoji mogucnost placanja kola ali ne znam kako stoji stanje stvari kada su u pitanju prevozi izmedju 2 grada.Marge Simpson:Nije bas vezano za hepatitis, ali za jertu jeste. Da ne duzim.
Majka mi je u bolnici u Krusevcu, dvadeset godina ima hemangion na dve trecine i sada predpostavljaju da je postao malignog karaktera, tako kazu lekari koji su radili skener. Sada je salju u Beograd na sintegrafiju jetre pa me zanima sta je to. Zanima me jos i to, da, posto je ona u bolnici i tamo ce se i vratiti, da li je moguce da oni odrade prevoz hitnom pomoci pa makar o mom trosku i koliko bi to kostalo jer ja zivim na Palicu i bas mi je nezgodno da sve to organizujem a pri tom ne znam ni gde je klinicki centar ?
Molim da mi odgovori ko zna sto pre, jer bi u suprotnom sutra morala da krenem pa da to sama izresavam.