Bolje da ne pricam... bicu nekome los primer... :?
Koristio sam od alternative Heineken, Budweiser, Sangriu, Coca-Colu, rostilj, hamburgere, pizze...

Do duse, po prirodi sam salatozder i jedem vrlo malo. Od malena... ali... nisam se libio da odem na veceru sa sopskom salatom, rostiljem i usput popijem litar i vise crnog vina

ops: Nista lepo, pametno i pohvalno ne mogu da kazem...
U vreme terapije nisam popio ni kap alkohola... lazem... jesam ... dva puta po tri piva i jednom casu sampanjca.
Strogo sam pazio na ishranu i pio brdo negaziranih vocnih sokova, narocito posto pod terapijom non-stop zednis...
I pored najobicnijeg i najnormalnijeg zivota pre terapije, bez puno paznje... kao sto zive gotovo i svi prosecni ljudi ljudi... rezultati su mi bili ... hmmm... dokaz da se o HCV-u malo zna...
Transaminaze nikad ispod 100, obicno 120-140 ALT... broj kopija virusa vrlo veliki... oko 2.500.000, a (za divno chudo) fibroza 0-1, pa je nakon biopsije to definisano kao hepatitis C minimalne aktivnosti. Nakon (u trenutku biopsije) 14 godina... Neko nastrada za nekoliko godina... valjda sve zavisi od organizma...
Hocu da kazem da je moj primer los, jer sam ja stoka

, a svakako se treba paziti...
Cajeve volim... ali one normalne, vocne, Lipton itd. Te sto lece HCV, rak i hemoroide u isto vreme sam oduvek prezirao i cudio se u sta sve ljudi ne veruju. Da je neko smislio caj koji se popije i izleci karcinom, HIV, HCV, Pticiji Grip

... uh... pa bio bi na naslovnim stranama svih novina (ne bi za njega znao samo mali broj "odabranih i prosvecenih" ljudi), bio bi nevidjeno bogat i definitivno ne bi ziveo u malom i zabacenom zaseoku, vec bi imao vilu na Hawaii-ma, Rolls-a, dve plave i dve crne ribe do sada nevidjenih oblina,,, :grin:
Salu na stranu, takve price smatram PREVAROM na racun bolesnih ljudi... verujem da mozda neke stvari mogu malo da olaksaju organizmu, ali... da razne umotvorine izlece... od toga nema nista... Pio sam u serijama Leprotek i Liv52, sto se ne moze bas nazvati alternativom, posto su ipak u pitanju zvanicni i odobreni preparati koji ne obecavaju chudo. Stite celije jetre i usporavaju bolest.
To je moj subjektivni stvar i vidjenje, koje smatram ispravnim. Ne mora da znaci da sam u pravu... cuda se desavau

... ali jako, jako, jaaaakooo retko
Sto se bolova tice... hmmm... svakoga bolucka tu i tamo po nesto, a HCV je podmukla bolest. pa nikada ne znas sta je u pitanju i da li te zeza on, ili nesto deseto sto u sustini zeza svakog zivog coveka... ne znas da li te uhvatilo sunce, ili je to od jetre npr...

, tako da na to i nisam nesto obracao paznju, pa ne mogu precizno da ti odgovorim...
Uhhh... al' se raspisah... gusim li gusim

bojim se da ne izazovem zagushenje servera

...
Izvinjavam se na predugom postu, ali... ehhh... i sami znate da bi 10 ovakvih ipak bilo malo da bi se sve reklo...