a 92 je q od foruma...onako iskreno...ana je za njega 100x normalnija gde makar mozes nesto da procitas ako ti zatreba savet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da imam negde adminov mejl sa 92-ojke kad mi nije ogranicio registraciju na 10 il 20 godina ko mnogima a doslovno mi je napisao, nik marlon na ovom forumu nikad nece biti registrovan![]()
Na kom forumu je bio registrovan Nemo?Vasa još uvek ima svoj forum? Sada moram da bacim pogled na vox...da li piše i dalje tamo..
Denis je kratko bio na vox-u. Ne mogu da se setim da li je banovan..mislim da jeste. Tamo su banovanja česta.
UPDATE:
Piše Vasa na vox-u.
Žao mi je što sam izgubila kontakt sa Nemo-m. On je bio ok moderator i ok je čovek.
Na kom forumu je bio registrovan Nemo?
Da li mislis na Vasin svet Burundiju, ili Vox?
Nemo je koliko znam bio registrovan na PPP-u.
I John Doe je dobio 11 ili 15 godina bana..mislim da mu ove godine ističe ban. Ja sam ga upoznala na RTSF-u ( forumu RTS-a ) i kasnije smo se družili uživo.
Is this the same John Doe also known as Mrs. Verencic on his message board 'Round Table'?
Verena give him my best if you have contact with him also all the best to you, DocIs this the same John Doe also known as Mrs. Verencic on his message board 'Round Table'?
@Antilochus yes
"Okrugli sto" je bio JD i moj forum, ali..
Why do you write in English?Verena give him my best if you have contact with him also all the best to you, Doc
Why do you close down Round Table?
HabitWhy do you write in English?
Sećam se samo toga da bi mi pao mrak na oči kad bih samo zavirio u dotični obor. Zbor slučajeva patološkog autošovinizma i otrovne srbofobije kliničkih razmera.Da li ste ikad pisali na nekadašnjem forumu B92?
Koje likove pamtite i šta mislite o njima?
Forum je bio pun poznatih ličnosti (novinara, političara, raznih NVO "aktivista" ...) sakrivenih iza forumskih nadimaka. Iako nekad najčitaniji u regionu, forum je bio samo za "odabranu" ekipicu jer bi moderacija smesta banovala svakog novajliju koji bi se suprostavio nekoj zaštićenoj forumskoj zverki.
Jedan od najbizarnjih i najogavnijih fenomena na internetu je perjanica foruma B92 kinik koji je nedavno umro. Iza ovog forumskog identiteta krio se novinar Petar Luković. Tvorac je raznih pogrdnih termina za Srbe (srBov, sVrbi, smrdi, smrdija, republika šumska i drugih) i neka vrsta ikone srpskog auto-šovinizma. Činilo se da mu je dan počinjao sa rečenicom "Ja mrzim sVrbe".
Ko je vama ostao u sećanju i šta znate o osobama koje su pisale tamo?
Nisu svi sa foruma ni rođeni u Srbiji, mnogi su morali da odu pa dobili decu negde daleko…Why do you write in English?
To se u sociologiji i kliničkoj psihologiji stručno naziva oikofobia, a u srpskom jeziku se za takvo stanje odomaćio izraz autošovinizam.Nisam bio tamo, ali Pera je bio car![]()
![]()
Crveni četnici, nacional boljševici, hibrid IBovaca i RankovićevacaNajgore su ove komunjare koje su protiv partizana i Tita, pa misle da zbog toga nisu komunjare; a oni vece komunjare i od Titovih komunj.ara.
Значи "питоми" отворено мрзели Србе, па онда дошли дивљи и отерали их?...gospodin Puzigaća koji je otvoreno mrzeo Srbe i častio ih istim epitetima kao Kinik....
...
" Došli divlji i isterali pitome".. Svratim povremeno tamo jer ima ok ljudi sa kojima sam se super slagala.
Радници, сељаци и поштени четници.Crveni četnici, nacional boljševici, hibrid IBovaca i Rankovićevaca
Šta Vali njima ?komunjare nacionalistickog tipa.
Тамо је нове теме отварало 4-5 људи, све остале су временом бановали.Bio je uredjen forum, jedna tema o na primer snsu ili vucicu i sve se piše tu...
ovde se za jedan dogadjaj otvori 26 tema istovremeno, cirkus totalni
Срби воле револуционаре, комунисте, уништитеље империја, Карађорђа, Принципа, друга Стаљина, а не Рокфелере, Ротшилде, Гејцa.Срби навијају за Индијанце против америчких кравара, Вијетнамце против америчких завојевача, Русе против НАТО.Uglavnom, cela srpska internet scena se sastoji od 99,9% komunja.ra.
Све у Србији се дели на оне који су за и против 8 седнице, за и против Ранковића.Najgore su ove komunjare koje su protiv partizana i Tita, pa misle da zbog toga nisu komunjare; a oni vece komunjare i od Titovih komunj.ara.
autosovinisti ne mogu uspesno odbraniti nijedan stav, cak ako o njemu raspravljaju i sa ekstremnim nacionalistom. i tu nije pitanje ciji je veci, jer ako polazis od osnovnog principa pljuvanja po sopstvenom narodu i drzavi a ne samo vlasti, ti si jos gori od nje jer uzansi od kojih polazis da bi ista utemeljio kao neku esencijalnu ljudsku vrednost, kose se samom doktrinom nastupa ko takve vrednosti na zapadu ima u svom drustvu, posto je svaki od njih uvek pre svega patriota i nacionalista pa tek onda demokrata, liberal ili nesto deseto.Sećam se samo toga da bi mi pao mrak na oči kad bih samo zavirio u dotični obor. Zbor slučajeva patološkog autošovinizma i otrovne srbofobije kliničkih razmera.