Nekadašnji forum B92

mislim da imam negde adminov mejl sa 92-ojke kad mi nije ogranicio registraciju na 10 il 20 godina ko mnogima a doslovno mi je napisao, nik marlon na ovom forumu nikad nece biti registrovan :hahaha:

I John Doe je dobio 11 ili 15 godina bana..mislim da mu ove godine ističe ban. Ja sam ga upoznala na RTSF-u ( forumu RTS-a ) i kasnije smo se družili uživo.

Na Parapsihopatologiji nisam mnogo pisala, možda imam oko 200 postova, ali sam zato pisala na vox-u 92.

Toliko od mene..Zaista je pomalo glupo da pišemo ovde o b92 i njihovim naslednicima.
 
Vasa još uvek ima svoj forum? Sada moram da bacim pogled na vox...da li piše i dalje tamo..


Denis je kratko bio na vox-u. Ne mogu da se setim da li je banovan..mislim da jeste. Tamo su banovanja česta.

UPDATE:

Piše Vasa na vox-u.

Žao mi je što sam izgubila kontakt sa Nemo-m. On je bio ok moderator i ok je čovek.
Na kom forumu je bio registrovan Nemo?
Da li mislis na Vasin svet Burundiju, ili Vox?
Nemo je koliko znam bio registrovan na PPP-u.
 
Na kom forumu je bio registrovan Nemo?
Da li mislis na Vasin svet Burundiju, ili Vox?
Nemo je koliko znam bio registrovan na PPP-u.

Nemo je menjao nikove. Poslednji je Lobotomija. Verovatno je učestvovao na b92 forumu, ali ja sam ga virtualno srela na vox-u 92.

Ne slažemo se po pitanju politike, i ne moramo..ali je zaista dobar čovek. Takav je utisak ostavio na mene. Otišao je sa vox-a posle jedne svađe.. Pogrešila sam što nisam tada i ja otišla..nevažno sada..

Možda je registrovan i kod Vase i na PPP-u. Verovatno zbog nedostatka slobodnog vremena nije otvorio svoj forum..želela sam da ga otvori i da se razlikuje od PPP i od vox-a.Kuku, kuku..molim te.. Ova tema mi se smučila, čitala sam tek poneki post..
 
Da li ste ikad pisali na nekadašnjem forumu B92?

Koje likove pamtite i šta mislite o njima?

Forum je bio pun poznatih ličnosti (novinara, političara, raznih NVO "aktivista" ...) sakrivenih iza forumskih nadimaka. Iako nekad najčitaniji u regionu, forum je bio samo za "odabranu" ekipicu jer bi moderacija smesta banovala svakog novajliju koji bi se suprostavio nekoj zaštićenoj forumskoj zverki.

Jedan od najbizarnjih i najogavnijih fenomena na internetu je perjanica foruma B92 kinik koji je nedavno umro. Iza ovog forumskog identiteta krio se novinar Petar Luković. Tvorac je raznih pogrdnih termina za Srbe (srBov, sVrbi, smrdi, smrdija, republika šumska i drugih) i neka vrsta ikone srpskog auto-šovinizma. Činilo se da mu je dan počinjao sa rečenicom "Ja mrzim sVrbe".

Ko je vama ostao u sećanju i šta znate o osobama koje su pisale tamo?
Sećam se samo toga da bi mi pao mrak na oči kad bih samo zavirio u dotični obor. Zbor slučajeva patološkog autošovinizma i otrovne srbofobije kliničkih razmera.
 
Uglavnom, cela srpska internet scena se sastoji od 99,9% komunja.ra.
Срби воле револуционаре, комунисте, уништитеље империја, Карађорђа, Принципа, друга Стаљина, а не Рокфелере, Ротшилде, Гејцa.Срби навијају за Индијанце против америчких кравара, Вијетнамце против америчких завојевача, Русе против НАТО.

Има и међу Србима наивних људи који верују да је Земља равна плоча, али не и толико наивних да верују у твоје капиталистичке бајке.
Najgore su ove komunjare koje su protiv partizana i Tita, pa misle da zbog toga nisu komunjare; a oni vece komunjare i od Titovih komunj.ara.
Све у Србији се дели на оне који су за и против 8 седнице, за и против Ранковића.
 
Poslednja izmena:
Sećam se samo toga da bi mi pao mrak na oči kad bih samo zavirio u dotični obor. Zbor slučajeva patološkog autošovinizma i otrovne srbofobije kliničkih razmera.
autosovinisti ne mogu uspesno odbraniti nijedan stav, cak ako o njemu raspravljaju i sa ekstremnim nacionalistom. i tu nije pitanje ciji je veci, jer ako polazis od osnovnog principa pljuvanja po sopstvenom narodu i drzavi a ne samo vlasti, ti si jos gori od nje jer uzansi od kojih polazis da bi ista utemeljio kao neku esencijalnu ljudsku vrednost, kose se samom doktrinom nastupa ko takve vrednosti na zapadu ima u svom drustvu, posto je svaki od njih uvek pre svega patriota i nacionalista pa tek onda demokrata, liberal ili nesto deseto.

autosovinizam je infantilnost i odraz duhovne nezrelosti jedinke ma koliko ona bila obrazovana. promeni drustvo iznutra, ako je sns na lose promenio svest naroda za samo jednu deceniju, onda uslovno receno "pozitivizam" vladavine ljudskih prava nekog autosoviniste, to moze uraditi za upola manje vremena. problem je sto taj diskurs nikada ne nadmasi nebo sustine neke lose drustvene pojave, vec se uvek svodi na cinicne doskocice vezane za dekadentnost nekog uvrezenog obicaja na koje se ukazuje prstom kao zatucanost.

a gde cemo vece zatucanosti od autosovinizma.
 

Back
Top