Nekadašnji forum B92

Pre neki dan dvoje aktivista SNS-a zazvoniše na vrata moje bivše komšinice u prizemlju . No pošto je umrela, niko se ne javi pa odustaše od zvonačine. Nisam mogao da ostanem nezlurad pa sam im dobacio kako ih napuštaju birači... Eto još jedan Vučićev obožavalac je otego papke te će sad moći sa Predragom Lucićem u užarenoj kupci devetog kruga voditi ugodne razgovore.

Petar Luković je valjda jedini nakon čije su smrti u ogromnoj tuzi zavapili i režimski mediji i drugosrbijanska glasila poput Peščanika.

Pink:
TUGA DO NEBA! Preminuo eminentni novinar i kritičar Petar Luković!
https://pink.rs/drustvo/571695/tuga-do-neba-preminuo-eminentni-novinar-i-kriticar-petar-lukovic

Peščanik:
Tako je govorio Pera Luković
https://pescanik.net/tako-je-govorio-pera-lukovic/

Mnogima izgleda neverovatno to što je Luković (kinik) uspeo da spoji ekstremnu mahnitu srbomržnju i dupelizačko dodvoravanje vlasniku Pinka. No, kad se ima u vidu da je oduvek bio alav na pare i u potrazi za sponzorima koji bi mu zarad svojih interesa bacali poneke mrvice, ništa ne iznenađuje.

Sa foruma parapsihopatologija od nekoga ko je očito dobro upućen u Lukovićevu DNOvinarsku karijeru:

lukovic parapsihopatologija.jpg

Poslednja izmena:
nas bombardovali ameri bacali one paukove mreze na struju, rusili mostove debili, gadjali bolnice...samo da su iakljucili mobilne repetitore i net, za dva dana bi se usetali ko nacisti u zagreb gde su na jelacicu imali ovacije :lol:

aveeee internetuuuuu :hahaha:

Pa upravo o tome pricam. Svi ti koje pominjes su jos veci levicari i komun.jare od ovih po kojima pljuju. Verovatno najtupavi tip osobe u Srbiji- potpuna komunja.ra koja pljuje po Titu i partizanima. U Srbiji nema vecih komu.njara od tih neo-cetnika.

Desnicari u Srbiji su na nivou statisticke greske.

Ovih nacionalista komun.jara sto se loze na Putina imas koliko hoces, da.

To nisu nikakvi desnicari.
Па добро, то је већ твој проблем, јер ти тражиш идеалног десничара, по неким твојим мерилима које си замислио у својој глави.

Ово је време екстрема, довољно је да не подржаваш антифу и већ си за њих фашиста.

Па добро, то је већ твој проблем, јер ти тражиш идеалног десничара, по неким твојим мерилима које си замислио у својој глави.

Ово је време екстрема, довољно је да не подржаваш антифу и већ си за њих фашиста.
on je pragmatican u meri da kopira realnost jer se slaze sa njom.... ali sa pomesanim identitetom :hahaha:

bese james veliki wiliam taj fenomen opisivao :lol:

pa kako jos jedan, nov sa 200 postova si pisao o meni ovde ko da smo zajedno ebali neku, znao si i de imam mladeze :hahaha:

a sad sam samo jedan...smrc :rotf:
Ne, samo je tvoj stil pisanja zaista toliko jedinstven na srpskom net nebu, da te covek provali posle 3 posta i posle 10 godina. :cepanje: Napisao sam ti i po cemu je jedinstven,

Ali to na stranu, ovde pricam o komunjarama u Srbiji. Poput te vase ekipe, i ove sa pomenutog foruma u naslovu. Svi ste vi teske komunjare.

Ne, samo je tvoj stil pisanja zaista toliko jedinstven na srpskom net nebu, da te covek provali posle 3 posta i posle 10 godina. :cepanje: Napisao sam ti i po cemu je jedinstven,

Ali to na stranu, ovde pricam o komunjarama u Srbiji. Poput te vase ekipe, i ove sa pomenutog foruma u naslovu. Svi ste vi teske komunjare.
pa kad si vo i ne razumes da ja nemam potrebu da se krijem i glumatam ko ti :lol:

Ne mora cak ni kao u mojoj glavi da bude.

Eto, neka bar budu kao ovi americki konzervativci.

Mogu makar i u MAGA stilu.

To sta se po Evropi naziva desnicom, to je vrh.

Не знам где ти живиш, можда је то тако у Крагујевцу, где Срби и даље мрзе Немце па уточиште траже у левичарењу.

Овде у Београду имаш много десничара који кокетирају са СССРом, Путином, па и Вучићем, али нико не говори позитивно о Титу, партизанима и антифашизму.

Буквално те свако гледа као лудака ако нешто позитивно кажеш о југословенском комунизму.

Не кажем да су сви десничари прави десничари, али овде нема антифашиста.

Ekonomski desno, misli na ekonomski desno i tu je u pravu milijardu %.

Da li ste ikad pisali na nekadašnjem forumu B92?

Koje likove pamtite i šta mislite o njima?

Forum je bio pun poznatih ličnosti (novinara, političara, raznih NVO "aktivista" ...) sakrivenih iza forumskih nadimaka. Iako nekad najčitaniji u regionu, forum je bio samo za "odabranu" ekipicu jer bi moderacija smesta banovala svakog novajliju koji bi se suprostavio nekoj zaštićenoj forumskoj zverki.

Jedan od najbizarnjih i najogavnijih fenomena na internetu je perjanica foruma B92 kinik koji je nedavno umro. Iza ovog forumskog identiteta krio se novinar Petar Luković. Tvorac je raznih pogrdnih termina za Srbe (srBov, sVrbi, smrdi, smrdija, republika šumska i drugih) i neka vrsta ikone srpskog auto-šovinizma. Činilo se da mu je dan počinjao sa rečenicom "Ja mrzim sVrbe".

Ko je vama ostao u sećanju i šta znate o osobama koje su pisale tamo?
znam z amyciti za b92 za eujuarcity sa forumnakafi, kafasrbina ma ima ih milion al maku mi ***** po guu kaze d aje ovaj cofum najposeceni
a valaj cu se izlogovat
trazk .ie xia i via i ahg ghag vrah mu srecu odnua

Не знам где ти живиш, можда је то тако у Крагујевцу, где Срби и даље мрзе Немце па уточиште траже у левичарењу.

Овде у Београду имаш много десничара који кокетирају са СССРом, Путином, па и Вучићем, али нико не говори позитивно о Титу, партизанима и антифашизму.

Буквално те свако гледа као лудака ако нешто позитивно кажеш о југословенском комунизму.

Не кажем да су сви десничари прави десничари, али овде нема антифашиста.
Nema levicarskije zemlje od danasnje Nemacke!!! Mozda Svedska ili Kanada.

A i hitler je bio nacional-SOCIJALISTA, dakle vise levak nego desnjak.

Back