Nekadašnji forum B92

Da, FrediB je konačno banovan tamo. Smučio se valjda i fancy-u i ostalima.

Otišla sam sa tog foruma prošle godine zbog politike..tačno sam znala ( i znam ) ko će šta napisati.. Tema o Ukrajini ima preko 600 strana.. Plus, svi su levičari i nezadovoljni opozicijom.
A došli su i novi članovi...a otišli stari..

:fdlan:...куку...

Не, бре...:sad2:...леле...

Otišla sam sa tog foruma prošle godine zbog politike..tačno sam znala ( i znam ) ko će šta napisati.. Tema o Ukrajini ima preko 600 strana.. Plus, svi su levičari i nezadovoljni opozicijom.

:fdlan:

Друштвено мрежни механицизам...

U Srbiji su svi levicari.

Bukvalno ima mozda 0,1% nas desnicara.

Cak i ovi sto su desnicari u licnom zivotu, foliraju se i tupe u javnosti da su levicari da ih narod ne bi lincovao.

То је политика крстарице, пардон ДБ, пардон трол СНС партије...
trolere mozes malim prstom da vrtis ko papagaje...problem je kada imaju iza sebe zastitu administracije jer je pogubna politika da se pisu postovi sa ogranicenim brojem karaktera ko na x-u i po vrednosnom mudrom obrascu vlasnika da niko ne zeli da cita vise od recenice dve. :rotf:

cak i najbolji prijatelji odavde iz administracije mi nekad kazu sto pises bwe toliko dugacak post... a napr. ne smeta im kada neko drugi napise isto takav ako je njin miljenik :lol:

trolere mozes malim prstom da vrtis ko papagaje...problem je kada imaju iza sebe zastitu administracije jer je pogubna politika da se pisu postovi sa ogranicenim brojem karaktera ko na x-u i po vrednosnom mudrom obrascu vlasnika da niko ne zeli da cita vise od recenice dve. :rotf:

cak i najbolji prijatelji odavde iz administracije mi nekad kazu sto pises bwe toliko dugacak post... a napr. ne smeta im kada neko drugi napise isto takav ako je njin miljenik :lol:

Крстарица је пукла пре 15так год.

Ово је лагано труљење и дуга смрт.

Poslednja izmena od moderatora:
ako sve probleme nekog foruma stavis na papir... jedini i najveci problem nije ono sto je spolja i sto je vidljivo, vec ono sto sa tog foruma izbija..kao sa parapsihopatologije sto izbija ludacka kosulja, ovde na krsti izbija licemerje...u neogranicenoj kolicini.

a nije bilo tako ranije...ili su mnogi "sazreli" politicki oponentno pa sad glume da su oduvek bili nevini ko ajrona napr. ili su postali okamenjene ljusture uma koji nije napredovao i gase se iznutra, a hipokrizija se tu lepi ko ciajnofix

U Srbiji su svi levicari.

Bukvalno ima mozda 0,1% nas desnicara.

Cak i ovi sto su desnicari u licnom zivotu, foliraju se i tupe u javnosti da su levicari da ih narod ne bi lincovao.
Не знам где ти живиш, можда је то тако у Крагујевцу, где Срби и даље мрзе Немце па уточиште траже у левичарењу.

Овде у Београду имаш много десничара који кокетирају са СССРом, Путином, па и Вучићем, али нико не говори позитивно о Титу, партизанима и антифашизму.

Буквално те свако гледа као лудака ако нешто позитивно кажеш о југословенском комунизму.

Не кажем да су сви десничари прави десничари, али овде нема антифашиста.

Крстарица је пукла пре 15так год.

Ово је лагано труљење и дуга смрт.
njegov forum njegova stvar

pitanje je dal bi neko sposobniji ista uradio vise... kao u politici ako zelis promene moras da iz korena promenis neke stvari bez obzira dal si ili nisi dotakao dno, tako i ovde menjas formu, odelo i generacijski druge cenzore, a ne menjas sustinu.

to onda izgleda debilno..barem meni.

Poslednja izmena od moderatora:
Не знам где ти живиш, можда је то тако у Крагујевцу, где Срби и даље мрзе Немце па уточиште траже у левичарењу.

Овде у Београду имаш много десничара који кокетирају са СССРом, Путином, па и Вучићем, али нико не говори позитивно о Титу, партизанима и антифашизму.

Буквално те свако гледа као лудака ако нешто позитивно кажеш о југословенском комунизму.

ae bre vis da troluje od prvog posta kloncina, jeftin lozac :lol:

a smesna tema do moga...pisemo o drugom forumu :lol:

mislim da imam negde adminov mejl sa 92-ojke kad mi nije ogranicio registraciju na 10 il 20 godina ko mnogima a doslovno mi je napisao, nik marlon na ovom forumu nikad nece biti registrovan :hahaha:

sta sam ja bogu skrivio da me zamrzo a da se nismo ni potucali :sad2:

Pa upravo o tome pricam. Svi ti koje pominjes su jos veci levicari i komun.jare od ovih po kojima pljuju. Verovatno najtupavi tip osobe u Srbiji- potpuna komunja.ra koja pljuje po Titu i partizanima. U Srbiji nema vecih komu.njara od tih neo-cetnika.

Desnicari u Srbiji su na nivou statisticke greske.

Ovih nacionalista komun.jara sto se loze na Putina imas koliko hoces, da.

To nisu nikakvi desnicari.

Generalno, najveci problem srpskih javnih rasprava, i pored jako ogranicenog znanja o svim drustvenim naukama o kojima hoce da tupe, Srbi posebno nemaju pojma da razgovaraju o ekonomiji na opsti nacin. Znaju onako u svom zivotu za svoj interes super da se snadju, ali za neke sire price, to je kao da pricas sa detetom iz obdanista

a smesna tema do moga...pisemo o drugom forumu :lol:

mislim da ima negde adminov mejl sa 92 kad mi nije ogranicio registraciju na 10 il 29 godina komnogima a doslovno je napisao, nik marlon na ovom forumu nikad nece biti registrovan :hahaha:

Културолошке и цивилизацијске Будале!!!

Све су то деца комунизма и в92 и крстарица

Културолошке и цивилизацијске Будале!!!

Све су то деца комунизма и в92 и крстарица
jedva cekam dan kad ce da ukinu net u celom svetu. ima zapalim havanu sunem glenn i posmatram pre svega ludilo i histeriju zena po ulicama i u zgradama :hahaha:

klanica ce biti...ljudi nisu svesni koliko su neki navuceni.

Pa upravo o tome pricam. Svi ti koje pominjes su jos veci levicari i komun.jare od ovih po kojima pljuju. Verovatno najtupavi tip osobe u Srbiji- potpuna komunja.ra koja pljuje po Titu i partizanima. U Srbiji nema vecih komu.njara od tih neo-cetnika.

Desnicari u Srbiji su na nivou statisticke greske.

Ovih nacionalista komun.jara sto se loze na Putina imas koliko hoces, da.

To nisu nikakvi desnicari.

Савладај појмове и колоквијалне изразе, не можеш их ти измишљати

Back