NEED FOR SPEED

sarabubasara:
Slazem se... ne trude se oko NFS-a...samo ubace dobra ''MTV'' kola koja 90% ljudi ne moze da priusti, a onda ubace nekoliko fotomodela da se guze, nabudze grafiku, a onda te natjeraju da kupis novu ATI RADEON graficku i svorc si ali uzivas u jednoj te istoj igri. Od Hot Pursuita 2 nista dobro od NFS izaslo nije...

Ti kupi onda Grand Turismo. Tu postoji daleko veci izbor i to je profesionalno trkanje.

Ja imam Play Station 2, tako da na njemu sve igram.

I Most Wanted je bio dosta dobar.

68Charger440+6:
Ti kupi onda Grand Turismo. Tu postoji daleko veci izbor i to je profesionalno trkanje.

Ja imam Play Station 2, tako da na njemu sve igram.

I Most Wanted je bio dosta dobar.
da i ja imam PS2..medjutim PC ce mi oduvjek ostati duboko zarezan...bla,bla,bla...ne znam sto da raspalim 30 eura za Grand Turismo?Prvo trebam da kupim memorijsku pa onda ostalo...:)...Meni je Colin McRea Rally najbolji...

Pa memory card bi se uvek trebala imati. Ja sam u proteklih nekoliko godina 2 promenio.

A Grand Turismo 4 sam kupio jutro kad je izasla ($50). Secam se da taj dan na casove nisam isao i da sam obisao pola grada da je nadjem. Slican slucaj je bio i sa GTA San Andreas.

Most Wanted fizika je kao da sam je ja pravio: Uletiš u krivinu sa 250km/h!!! Pa mislim stvarno. U NFS 3 je bila bolja fizika nego u MW. Žestoko su ga zeznuli, totalno promašen nastavak je MW.

Danas mi je stigla NFS Carbon Demo iz jednih novina sto redovno kupujem.
Demo ima 3 auta (Chevrolet Camaro, Mitsubishi Lancer Evo i Lamborghini Gallardo) i 2 trke (circuit i drift) i moram reci da sam se bas razocarao. Most Wanted je daleko bolji.

68Charger440+6:
Danas mi je stigla NFS Carbon Demo iz jednih novina sto redovno kupujem.
Demo ima 3 auta (Chevrolet Camaro, Mitsubishi Lancer Evo i Lamborghini Gallardo) i 2 trke (circuit i drift) i moram reci da sam se bas razocarao. Most Wanted je daleko bolji.
Pa to ti je demo.Full verzija ce biti daleko bolja.(Bar se nadam)

Renne:
Most Wanted fizika je kao da sam je ja pravio: Uletiš u krivinu sa 250km/h!!! Pa mislim stvarno. U NFS 3 je bila bolja fizika nego u MW. Žestoko su ga zeznuli, totalno promašen nastavak je MW.

Ma ko sad yebe fiziku,ako je kompajluju sa Aegijinim Physyx adapterom,u enginu nece ni morati da misle na fiziku.

Back