NEED FOR SPEED

dodgeme:
imam ja finalnu verziju.Igra je perverzija 100x je bolja od most wanted.Na kolima bukvalno imash opciju da sam sklapash kakv ocesh da ti bude spojler
Ne zezaj da imas.Nemoguce je kad jos nije izasla.Nema je ni na net-u.Ni u prodavnicama.Na net-u ima samo jedan do dva laznjaka ali prave igre nema.Osim ako nemas PSP.

Jel moze da radi na:
AmD athlon 1700+
512 ram
ati 9200 graficka
Sa Need for Speed Most Wanted nisam imao problema nije ni seckalo i na najacoj konfiguraciji,pa me interesuje dali ce moci da radi Carbon.cuo sam da je grafika duplo bolja nego most wanted

Sad sam instalirao, puno liči na prethodni, samo što se igra noću, i malo je drukčija radnja. Grafika jeste bolja od Most Wanted, i veoma je interesantno pomoć prijatelja, ako si u nevolji. Vibracioni efekti na volanu su puno bolji, automobili su sortirani u tri kategorije: MUSCLE-uglavnom stariji modeli američkih legendarnih sportskih modela(Camaro, itd.), EXOTIC - Današnji sportski modeli, n Alfu, ili Lamborgini, i TUNER-dobro poznati, uglavnom Japanski modeli iz prethodnih delova Undergrounda. Grad je podeljen na regije, gde trebaš, da se obračuaš sa bosom, ali u demo verziji nisam se baš snašao, čekam full. Igrica je stvarno dobra!!!

Skinuo sam je...Trebalo mi je opusteno 4 dana za skidanje ali se isplatilo..Meni se svidja i moze opusteno da se igra na prosecnoj nasoj masini...Zauzima oko 5 i po GB na kompu a 4,5 na dvd-ju.. Jedva stane na dvd....Zato maso,bacite se na torrente i pocnite! ;)

Sta da ti kazem....Necu da dam nekom 200 din kada mogu sam da je skinem!Necu! Sladje mi je ovako! Imam druga koji je hteo da mi proda za 300 din,nabavio je prvog....Reko,ako si mi neki drug,daces mi je za dz....Nista vise nije za dz zato se isplati drzati komp upaljen malo duze!

danas sam kupio igricu i otrcao kuci da je instaliram ( sto sam i ucinio ) ali kad je startujem, krene uvod, onaj filmic i posle mi se ekran zatamni i slova se pretvaraju u kockice!?!, nista ne mogu da citam pa ni da igram! Pomagajte!!!

HEMI 426:
danas sam kupio igricu i otrcao kuci da je instaliram ( sto sam i ucinio ) ali kad je startujem, krene uvod, onaj filmic i posle mi se ekran zatamni i slova se pretvaraju u kockice!?!, nista ne mogu da citam pa ni da igram! Pomagajte!!!
DRAJVER ZA GRAFICKU! Promeni ga... Probaj najnoviji, ako ne onda stariji!
Ako ne, onda je GRAFICKA KARTICKA!

HEMI 426:
Koju graficku imas moj drug ima Ge Force MX 440 i ima isti problem kaze kad udje sve neke kockice.Zato ako imas MX jedini izbor ti je kupovina nove graficke jer u Readme-u igre fino pise da MX serija nije podrzana.

polarnimeda:
DRAJVER ZA GRAFICKU! Promeni ga... Probaj najnoviji, ako ne onda stariji!
Ako ne, onda je GRAFICKA KARTICKA!

Juce je ceo dan igrica radila! cak sam imao i mid detalje i visoku rezoluciju, jutros upalim kom i ono ponovo skrnave kockice!!! :shock: Neko me pravi ludim!

Koje drajvere da skinem i odakle?

Back