NEED FOR SPEED

sarabubasara:
Slazem se... ne trude se oko NFS-a...samo ubace dobra ''MTV'' kola koja 90% ljudi ne moze da priusti, a onda ubace nekoliko fotomodela da se guze, nabudze grafiku, a onda te natjeraju da kupis novu ATI RADEON graficku i svorc si ali uzivas u jednoj te istoj igri. Od Hot Pursuita 2 nista dobro od NFS izaslo nije...

Ti kupi onda Grand Turismo. Tu postoji daleko veci izbor i to je profesionalno trkanje.

Ja imam Play Station 2, tako da na njemu sve igram.

I Most Wanted je bio dosta dobar.

68Charger440+6:
Ti kupi onda Grand Turismo. Tu postoji daleko veci izbor i to je profesionalno trkanje.

Ja imam Play Station 2, tako da na njemu sve igram.

I Most Wanted je bio dosta dobar.
da i ja imam PS2..medjutim PC ce mi oduvjek ostati duboko zarezan...bla,bla,bla...ne znam sto da raspalim 30 eura za Grand Turismo?Prvo trebam da kupim memorijsku pa onda ostalo...:)...Meni je Colin McRea Rally najbolji...

Pa memory card bi se uvek trebala imati. Ja sam u proteklih nekoliko godina 2 promenio.

A Grand Turismo 4 sam kupio jutro kad je izasla ($50). Secam se da taj dan na casove nisam isao i da sam obisao pola grada da je nadjem. Slican slucaj je bio i sa GTA San Andreas.

Most Wanted fizika je kao da sam je ja pravio: Uletiš u krivinu sa 250km/h!!! Pa mislim stvarno. U NFS 3 je bila bolja fizika nego u MW. Žestoko su ga zeznuli, totalno promašen nastavak je MW.

Danas mi je stigla NFS Carbon Demo iz jednih novina sto redovno kupujem.
Demo ima 3 auta (Chevrolet Camaro, Mitsubishi Lancer Evo i Lamborghini Gallardo) i 2 trke (circuit i drift) i moram reci da sam se bas razocarao. Most Wanted je daleko bolji.

68Charger440+6:
Danas mi je stigla NFS Carbon Demo iz jednih novina sto redovno kupujem.
Demo ima 3 auta (Chevrolet Camaro, Mitsubishi Lancer Evo i Lamborghini Gallardo) i 2 trke (circuit i drift) i moram reci da sam se bas razocarao. Most Wanted je daleko bolji.
Pa to ti je demo.Full verzija ce biti daleko bolja.(Bar se nadam)

Renne:
Most Wanted fizika je kao da sam je ja pravio: Uletiš u krivinu sa 250km/h!!! Pa mislim stvarno. U NFS 3 je bila bolja fizika nego u MW. Žestoko su ga zeznuli, totalno promašen nastavak je MW.

Ma ko sad yebe fiziku,ako je kompajluju sa Aegijinim Physyx adapterom,u enginu nece ni morati da misle na fiziku.

Slične teme

Back