NEED FOR SPEED

Ovako idu po redu:

NFS
NFS II i SE verzija
NFS III - Hot Pursuit
NFS - High Stakes
NFS - Porsche Unleashed
NFS - Hot Pursuit II
NFS - Underground
NFS - Underground II
NFS - Most Wanted
NFS - Carbon

Igrao sam svaki sem naravno Carbona :)

Ko je presao most wanted ako je presao moze li da mi preko poste pozajmi save gamesove jako mi trebaju :( a ja cu videti sa vama sta da vam dam mislim sta vi hocete da vam dam unapred hvala :razz: :razz: :razz: .

U pravu je Markoca! Naci ces na netu lako taj fajl! Jos je i sasvim legalan :) Ja IMAM fajl sa 100% predjene igre tj. glavnog njenog dela, ali nisam igrao ono po nivoima (davno sam je jos presao pa se ne secam tacno) tako da bi to morao sam. To je trebalo da bude mali slag na torti, ali sam se TAKO smorio dok sam presao igru da sam je na kraju uninstalirao! Ako ti zatreba, javi!

polarnimeda:
U pravu je Markoca! Naci ces na netu lako taj fajl! Jos je i sasvim legalan :) Ja IMAM fajl sa 100% predjene igre tj. glavnog njenog dela, ali nisam igrao ono po nivoima (davno sam je jos presao pa se ne secam tacno) tako da bi to morao sam. To je trebalo da bude mali slag na torti, ali sam se TAKO smorio dok sam presao igru da sam je na kraju uninstalirao! Ako ti zatreba, javi!
Da ali ne znam kako da primenim,mozes mi objasniti kako :confused: ,znam ja nesto engleskog ali mi je nejasno :roll: .

"Officially confirmed cars."

* Alfa Romeo Brera
* Aston Martin DB9
* Audi Le Mans Quattro
* BMW M3 GTR (2003)
* Chevelle SS 1970
* Chevrolet Camaro SS 1969
* Chevrolet Corvette Z06 2006
* Chrysler 300C SRT-8
* Dodge Challenger Concept
* Dodge Charger R/T 1969
* Dodge Charger SRT-8
* Dodge Viper SRT-10 2006
* Ford Mustang GT
* Ford GT
* Mazda Mazdaspeed 3 2006
* Mazda RX7
* Mazda RX8
* Mercedes-Benz CLK 500
* Mercedes-Benz SL65 AMG 2005
* Mercedes-Benz SLR McLaren
* Mitsubishi Eclipse GSX 1999
* Mitsubishi Eclipse GT 2006
* Nissan Skyline GT-R R34
* Lamborgini Gallardo
* Lamborghini Murcielago
* Lotus Elise 111R
* Nissan 350Z
* Plymouth Cuda 1970
* Porsche Carerra GT
* Porsche Cayman S
* Renault Clio V6 2005
* Shelby GT500 1967
* Subaru Impreza WRX STi 2006
* Toyota Supra
* Volkswagen Golf R32
* Vauxhall Monaro VXR

Unofficial cars

All cars on this list are based on video footage and screenshots. They might appear in the final product.

* Audi TT Quattro
* Dodge Charger 2006
* Koenigsegg CCX
* Lexus IS300
* Lotus Europa S
* Mitsubishi Lancer
* Pagani Zonda S
* Porsche 911 Carrera
* Toyota Corolla
* Toyota MR2
* Toyota Sprinter TRUENO

markoca:
PC i Microsoft Windows je jedno te isto :P

Preteruju sa NFS naslovima.
Slazem se... ne trude se oko NFS-a...samo ubace dobra ''MTV'' kola koja 90% ljudi ne moze da priusti, a onda ubace nekoliko fotomodela da se guze, nabudze grafiku, a onda te natjeraju da kupis novu ATI RADEON graficku i svorc si ali uzivas u jednoj te istoj igri. Od Hot Pursuita 2 nista dobro od NFS izaslo nije...

Back