NEED FOR SPEED

Pre neki dan sma krenuo igrati ga i da sam znao kolika je kesa ne bi je ni kupovao. . . Dobra je ideja igre i da su stavili da na konzoli dzojstik vibrira kad ides offroad i to je sve. Izbor kola je OK, nista specijalno, bar meni. Ono sto su trebali izbaciti je da kad te pozove da ides na misiju da sa jednim tasterom ides tamo, bilo bi bolje da su ostavili da sam vozis do misije i da su voznje realisticnije. Sve mi se cini da cim je predjem vise je necu ni igrati, jednostavano ono sto sam hteo (neku dobru voznju) u igrici ona to nema. . .

A sto kupujes igre kad ima za Dz na torentu ? :manikir:

Da li neko zna kako da vozim, a da me policija ne uhvati na stanju 4?
Moram neke kilometarske prekretnice (milestone) da zavrsim i zavrsim ih, ali ne mogu da se otarasim policije.
I ajde da me uhvate na pocetku, ali kada me uhvati posle 3,4 zavrsene prekretnice popizdim na nevidjeno!
I najvise mi prave problem one trake koje buse gume, a kada pokusam da se probijem tamo gde su kola blokirala, tu se zaglavim i ode mast u propast. x/

Da li neko zna kako da vozim, a da me policija ne uhvati na stanju 4?
Moram neke kilometarske prekretnice (milestone) da zavrsim i zavrsim ih, ali ne mogu da se otarasim policije.
I ajde da me uhvate na pocetku, ali kada me uhvati posle 3,4 zavrsene prekretnice popizdim na nevidjeno!
I najvise mi prave problem one trake koje buse gume, a kada pokusam da se probijem tamo gde su kola blokirala, tu se zaglavim i ode mast u propast. x/

купи нове гуме лмао

Presao. . . Izbor kola nije bas neki, trke srednje ocajne sve u svemu ne verujem da cu ga opet igrati. . . Inace najbolji auto je definitivno Galjardo. Dosta lepo se ponasa u krvinama i za razliku od drugih daje sasvim pristojan uzitak u voznji. . .

Sad ga igram. . . U sustini nije lose mada prvi utisak je bio ocajan ali sad sam se valjda navikao pa je sve drugacije. Da li cu ga igrati opet kad ga predjem?! Videcemo, izbor kola je OK i to bi mi mozda bio razlog da ga zaigram, ali kad zavrsim vise reci. . .
Inace kola koja su mi za sada bila dobra. . .
Za policiju Subaru je ostavio najbolji utisak, mada ni Panrema nije za bacanje.
Za trkanje Porse (kad ima pogon na sve tockove), BMW, Galjardo (da budem iskren prema ovom autu gajim simpatije od Undercovera) i prijatno iznenadjenje je bio Super Shelby. . .
Totalni promasaj mi je EVO X, ako sam ga nekoliko puta uzeo da vozim i to je to. . . Daleko, daleko bolji je u ProStreet-u, zapravo tamo je definitivno najbolji autu za kruzne trke.

Poslednja izmena:
Evo nešto da kažemo i u ime poslednjeg izdanja izašlog pre neki dan, NFS Rivals.

Igrica kako se najavljivalo se vodi u dve priče, kao policajac i ulični trkač. Na samom strartu mora se preći kraći trening u obe priče kako bi se upoznalo sa igricom.
A kada se već krene ima šta i da se vidi, o grafici neću pričati jer uradjena je zaista dobro ali isto tako je i zahtevna, minimum konfiguracija koja se navodi jesta zaista minimum da se uopšte pokrene a ne igra, dakle ozbiljno treba shvatiti preporuku za komponente.

A sad nešto o poenti priče, šta su skrivali a sta prezentovali tvorci igre. Osim poznate priče, jurnjave kroz grad i misija koncept je zasnovan na se slobodno može voziti kroz grad, tacnije region, fino osmišljen i spakovan. Trkanjem, postizanjem rekorda, pobedama u trci 1-1 i svim postalim se stiču poeni, ali ovog puta se mogu iskoristiti za kupovinu i usavrsavanje kola, delova i dodataka. Da, konačno su vratili sistem da se auto može poboljšati po želji, obojiti i tome slično, Nema samo body kit-a ali dobro.

Ima malo preterivanja tipa ugradnje EMP-a, elektro šokova i tome slično ali opet ima i to nekih draži.
Izgleda su se malo vratili na NFS Porche pa se setili da treba da uključe fiziku i realnost kod kretanja automobila, jer niti se svaki ponaša ni slično niti ima uletanja po krivinama sa 300 km/h, svaki auto ima svoje granice i drugačije se ponaša.

Panduri, ukoliko niste to vi, su i dalje glupi ali bar malo pametniji :D :D opet s druge strane šetanje iz jednog sveta u drugi je uvek moguće.

Kada se sve sumira, gledali su da iz svih predhodnih delova pokupe ponešto dobro i da spakuju u jednu priču, koja na prvi pogled ne deluje uopšte loše, Imamo Underground, Most Wanted stari i novi, pomalo Undercover-a i Hot Pursuit-a, pa ko voli nek izvoli.

Ja preso Most Wanted 2012, sve u svemu nije lose ali imam nekoliko zamerki 1. izbor automobila je smesan u zavrsnici igre onaj prvi najtrazeniji ne poredi se uopste sa bugatijem :) budzenje auta mi je najvise nedostajalo, a ne ono tipa oni ti ga budze automacki bzv 3. da ovo je povezano sa tackom jedan, ferari mnogo nedostajez:lol:

Sad ga igram. . . U sustini nije lose mada prvi utisak je bio ocajan ali sad sam se valjda navikao pa je sve drugacije. Da li cu ga igrati opet kad ga predjem?! Videcemo, izbor kola je OK i to bi mi mozda bio razlog da ga zaigram, ali kad zavrsim vise reci. . .
Inace kola koja su mi za sada bila dobra. . .
Za policiju Subaru je ostavio najbolji utisak, mada ni Panrema nije za bacanje.
Za trkanje Porse (kad ima pogon na sve tockove), BMW, Galjardo (da budem iskren prema ovom autu gajim simpatije od Undercovera) i prijatno iznenadjenje je bio Super Shelby. . .
Totalni promasaj mi je EVO X, ako sam ga nekoliko puta uzeo da vozim i to je to. . . Daleko, daleko bolji je u ProStreet-u, zapravo tamo je definitivno najbolji autu za kruzne trke.

Posto ovo idalje igram, doduse ne puno kao pre dve godine, dodao bih samo da su McLaren i SLR Stirling Moss isto dva uzasno dobra auta za trke. SLR ima dosta snage pa itekako moze da pobegne protivnicima na pravcu (sto je u par trka gde moze da se bira jedna itekako korisna stavka), dok je McLaren odlican za krivine. . . Sto se tice Zonde, OK je bila ali ne toliko preterano kao sto sam mislio da ce biti. . .

Jer preso neko NFS Rivals, tu se javljaju Ferarijeva vozila posle 100 god. u NFS-u. Jedino sto mi je zapalo za oko je to da su trke na vreme dosta teske i to nije moguce preci, ja sam sa najbrzim Paganijem uspeo da predjem sve na easy i jednu na medium. ove ostale je nemoguce preci:rtfm:

Back