-|The MilkMan|-
Primećen član
- Poruka
- 834
DE SI WHITE!!!
Shta radish???De si brate???Shto te nema???
Shta radish???De si brate???Shto te nema???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tommy gun:ma igra smori posle kratkog vremena!
Kako si je zavrsio care?!! Ja sam stigao do cetvrtog na Blacklist, i onda sam jedno 20 puta pokusao da kompletiram 4-ti milestone (da udarim 28 policijskih kola, napravim stetu vecu od 300000...) i nikako nisam mogao, pa sam po...deo, i na kraju morao da skinem trainera, pa da to predjem, ali mi sada nije interesantno... Kazi mi da si zavrsio celu igru bez varanja!!!??!!whitenicky:Pozdrav staroj gardi gamera , a i ovoj novoj ... nisam odavno bio ovde sa vama ali ova tema je jos uvek aktuelna koliko vidim , EJ BRE ZAVRSIO SAM ODAVNO IGRU , ali vidim jos se neki muce ... privodite to kraju !!!!!!!
Ja sam nakacen na wireless lan mrezu koja nije na netu tako da sa EA serverom nemamo vezetab503:NFS ige su dobro zasticene i mogu da se igraju preko neta samo originali jer se cd key proverava sa master keyom na EA serveru.
Eventualno resenje je pomocu hamachia praviti sopstveni lan ali ne znam da li ce to funkcionisati.
Aj mi pojasni malo sta je hamachi i cemu sluzi