NEED FOR SPEED

Ovde svi presli i pobedili Razora?
Ma batalite te gluposti, on nije kraj. Onda sedas u BMW i tek pocinje najteza trka. Eto koliko su neki "presli".

A sto se tice igre bas je onako arkadna, bez imalo smisla za realnost. Opet joj ne mogu osporiti da je donekle zabavna i da je osecaj brzine OK.

ajde ako neko moze da mi pomogne, instalirao sam NFS MW uz deamon tools-a i kako god da je pokrenem, izbacuje mi ono "please insert corect CD....bla bla bla", kako da je startujem, crackujem ili bilo sta!

klines na pored sata,nadji Virtual DAEMON Manager v4.OOHE,klikni na to desni klick.
Pa nadji Virtual CD/DVD-ROM....Nesto Device 0: [G:] No media,pa MOUNTI IMAGE....
Pa kad si stisnuo MOUNTI IMAGE,nadji na DVD-CD1 udjes tu na CD1..I klikni na ovo:st-nfsmw1.mds..... Pa pokreni sd4hide.exe.I to nadji na DVD,udjes u tu mrtvacko glavu,Pa restore,ako nece pa hide pa restore.I udjes u ikonicu MOST WANted.....

I meni sve radi..I presao igricu...

Sve je to tacno.. Uradio ndjordje91..

E ljudi jel imao neko problema sa igranjem ove igre u wlanu? Ja sam nakacen na wireless mrezu i ne mozemo nikako da igramo NFS zajedno. Sve ostale igre rade perfektno, ova ne. Probavali smo svasta ali ne ide. Kreiramo sve normalno ali drugi ne mogu da se nakace na server. Ako neko zna u cemu je caka nek javi. Unapred zahvalan mtopic

NFS ige su dobro zasticene i mogu da se igraju preko neta samo originali jer se cd key proverava sa master keyom na EA serveru.
Eventualno resenje je pomocu hamachia praviti sopstveni lan ali ne znam da li ce to funkcionisati.

whitenicky:
Pozdrav staroj gardi gamera , a i ovoj novoj ... nisam odavno bio ovde sa vama ali ova tema je jos uvek aktuelna koliko vidim , EJ BRE ZAVRSIO SAM ODAVNO IGRU , ali vidim jos se neki muce ... privodite to kraju !!!!!!!
Kako si je zavrsio care?!! Ja sam stigao do cetvrtog na Blacklist, i onda sam jedno 20 puta pokusao da kompletiram 4-ti milestone (da udarim 28 policijskih kola, napravim stetu vecu od 300000...) i nikako nisam mogao, pa sam po...deo, i na kraju morao da skinem trainera, pa da to predjem, ali mi sada nije interesantno... Kazi mi da si zavrsio celu igru bez varanja!!!??!!

Ja milestones prelazim na vrlo jednostavan nacin... Cim panduri krenu u poteru samo odem na najbliziz autoput i vrtim se u krug dok ne kompletiram sve milestones...i onda eskiviram! Jednom sam u poteri bio cak 37 minuta bez prestanka!

tab503:
NFS ige su dobro zasticene i mogu da se igraju preko neta samo originali jer se cd key proverava sa master keyom na EA serveru.
Eventualno resenje je pomocu hamachia praviti sopstveni lan ali ne znam da li ce to funkcionisati.
Ja sam nakacen na wireless lan mrezu koja nije na netu tako da sa EA serverom nemamo veze :) Aj mi pojasni malo sta je hamachi i cemu sluzi

Back