NEED FOR SPEED

Logitech WingMan
bolje od toga ti ne treba.

btw. NFSU Most Wanted nista ne valja...grafika ochajna,osetjaj kad vozish auto je kao da vozish krevet na tochkovima...takodje ono sto ti se popunjava NOS nista ne valja.
ocena od 1 do 10 dajem 3.
Prvi NFSU je najbolji po meni.

Pa kada pobedis nekoga sa Blackliste imas da izberses 3 od ponudjenih 6 markera.... 3 su pod ? a 3 su vec oslikana...

E sad oni pod ? ti mogu doneti:
- pink slip for rival car (kola protivnika a to je u isto vreme i propusnica za izlazak iz zatvora)
- +1 dodatno upozorenje (mali znak X izpod tvojih kola... Kada te pajkani uhapse a ti im platis dobijes jedan crveni X...tri komada osta ti bez kola)
- marker za spasavanje kola (koji ti pomaze u slucaju da ti pajkani oduzmu kola i ti sa tim markerom cuvas kola kod sebe)
- novcana nagrada od 50.000!

Toliko ja znam a ako ima jos koji neka me neko slobodno dopuni.... Cheers!

Girls.jpg

Evo svi koji igraju tu igricu MOST WANTED

Smanjis steering na minimal i da vidis kako prede... Ki maca!

Ali ja sam batalio... mislim 5 sam na blacklisti i ne postoji jedna trka u kojoj me jbni Clio ne prestigne..i to me ne prestigne vec samo vidim prasinu kako prodje pores mene i na ekranu pise.... + 28.31!!!!!! A vozim lamborgini Gallardo koji je nabuzdendo max.-a!

Pozdrav ljudi !
Ja sam tek sada dobio NFSMW i imam problem sa pokretanjem igre nakon instalacije.
Probao sam mount image i u Daemon Tools i u Alcohol 120%, a zatim pokrenuo SafeDisc 4 Hider ali ne vredi jer uvek mi izbacuje poruku:"Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application"
Tako da ne znam sta jos treba da se uradi da bi se igra pokrenula. :?:

Preba samo da budesh uporan. To se i meni stalno deshava a preshao sam igricu.

Kada ti kazhe "Please bla bla bla" ti stisnesh "OK",
pa u SareDisc Hideru stisnesh "Restore",
pa ponovo "Hide"
i opet pokrenesh icricu.

Ako ti opet izbaci poruku gore pomenutu, ti ponovi postupak - 1 put - 2 puta - 5 puta ... ;-)

Pozdrav staroj gardi gamera , a i ovoj novoj ... nisam odavno bio ovde sa vama ali ova tema je jos uvek aktuelna koliko vidim , EJ BRE ZAVRSIO SAM ODAVNO IGRU , ali vidim jos se neki muce ... privodite to kraju !!!!!!!

Back