NEED FOR SPEED

@mslav
I Standard i Black Edition su izašle u isto vreme
Postoji razlika između NFS MW Standard Edition i NFS MW Black Edition
U principu Black Edition je bolji(i skuplji).U njemu imaš jedan challenge više(u challenge series, postoji neki specijalan Black Edition challenge). Zatim ima u Black Edition postoje oni body kits, a u Standard Edition nema ni njih:shock::shock::shock:. Mislim da je to u suštini razlika. Pozdrav svima. Alex.L

Alex.L:
@mslav
I Standard i Black Edition su izašle u isto vreme
Postoji razlika između NFS MW Standard Edition i NFS MW Black Edition
U principu Black Edition je bolji(i skuplji).U njemu imaš jedan challenge više(u challenge series, postoji neki specijalan Black Edition challenge). Zatim ima u Black Edition postoje oni body kits, a u Standard Edition nema ni njih:shock::shock::shock:. Mislim da je to u suštini razlika. Pozdrav svima. Alex.L

Ja mislim da je Black Edition verzija 1.2...
Ako je tako onda ja imam Black Edition...
U donjem desnom uglu treba da ti pishe: v1.2.Ako ti to pishe onda i ti imash BE...
Ovo sam negde prochitao...

^_^ ArChAnGeL ^_^:
Ja mislim da je Black Edition verzija 1.2...
Ako je tako onda ja imam Black Edition...
U donjem desnom uglu treba da ti pishe: v1.2.Ako ti to pishe onda i ti imash BE...
Ovo sam negde prochitao...

Da, to je tačno, i ja imam isto Black Edition. Nisam pre znao, niti sam igde procitao za tu verziju 1.2 da je Black Edition, ali sam znao da postoje Standard Edition I Black Edition. Video sam da mi je NFS MW 1.2 verzija. Kasnije sam malo ''češljao'' po igri i ukapirao sam da imam ustvari Black Edition. Po tome znam da je verzija 1.2 u stvari NFS MW Black Edition.
Pozdrav svima. Alex.L

Back