NEED FOR SPEED

mladoliki_bledoliki.91:
wow... pa svi mozemo da nabavimo preko torrenta...
sto bi kupili od tebe?
da...meni nikad nije bila frka da chekam da se skine neshto preko torrenta...a o tome svedoche dosta koncerata koje sam skinuo...

Inace jedva cekam da izadje novi nfs mislim da je ipak najbolji bio MW imao je sjajnu pricu i akciju...Carbon je po meni nazadavao dosta..ok sve za grafiku i tako to...nego je jednostavno cela prica u karijeri trula i dosadna i mozes je preci za jedan dan ako hoces...nadam se da ce ovo novo ostvarenje nadmasiti ostale...

nikad necu zaboraviti underground 1. on mi je bio odlican pogotovo sa kamerom ispred. underground 2 mi je brzo dosadio..nisam presao ni 40% igrice vec sve otkljucano. most wanted puno boji, carbon dosadan, pro street...vidjet cemo. mislim da ce biti dobar, jedino sto mi se bas i ne svidja je to sto se vozi po uredjenim, ajmo reci arenama.

cim sam poceo da igram 1. nfs most wanted kada sam usao u igru odmah mi se svidjela igrica je ko film koji odradjujes radis nesto pa ti se klipovipokazuju super je sve

mogu vam ja napraviti sajt za nfs ako hocete za
30€ do 10 strana i do 40 slika
50€ do 25 strana i do 90 slika

mislim da nemoze vise jer je nemoguce da neko oce toliko veliki sajt

moderatiri nemojte me bannovati ja cu izbrisati post ali me nemojte molimvas bannovati

ivam91:
twix al se slazemo :) meni je underground1 ok dvojka najjaca most wanted njesra a carbon extra.....

ukusi su nam identicni :) ali dobro recimo da sam carbon igrao na starom racunaru koji nije bio bas prespreman za tu igricu pa sam igrao sa slabim detaljima i grafikom...vjerovatno bih malo drugacije ocjenio igricu da sam igrao sa grafikom na high.

ne znam ne znam nadam se da nece pro street biti njesra jer mi se bas i ne svidja to sto se vozi po tim arenama..mislim da nije isti dozivljaj kao kad przis kroz ulicu ili u slucaju carbona niz planinu :D

twix:
ukusi su nam identicni :) ali dobro recimo da sam carbon igrao na starom racunaru koji nije bio bas prespreman za tu igricu pa sam igrao sa slabim detaljima i grafikom...vjerovatno bih malo drugacije ocjenio igricu da sam igrao sa grafikom na high.
nije verovatno nego sigurno;)

Stedza ne znam ne znam nadam se da nece pro street biti njesra jer mi se bas i ne svidja to sto se vozi po tim arenama..mislim da nije isti dozivljaj kao kad przis kroz ulicu ili u slucaju carbona niz planinu

meni je planina u carbonu najjaca do sada.....

umro je :(

NFS mi se svidjao ali samo na ps1, i to jedan deo koj ne znam ka kose zove... (ima staze kroz neke poljane u jesen, kroz neke bele zgrade ako se dobro secam, bilo pre 4,5 godine i vishe) :)

Back