- Poruka
- 238
ajmo zar nema niko kop igra need for speed ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da...meni nikad nije bila frka da chekam da se skine neshto preko torrenta...a o tome svedoche dosta koncerata koje sam skinuo...mladoliki_bledoliki.91:wow... pa svi mozemo da nabavimo preko torrenta...
sto bi kupili od tebe?
agreeMarauder:Most Wanted je najbolji.

meni je underground1 ok dvojka najjaca most wanted njesra a carbon extra.....mladoliki_bledoliki.91:wow... pa svi mozemo da nabavimo preko torrenta...
sto bi kupili od tebe?
ivam91:twix al se slazemomeni je underground1 ok dvojka najjaca most wanted njesra a carbon extra.....
ali dobro recimo da sam carbon igrao na starom racunaru koji nije bio bas prespreman za tu igricu pa sam igrao sa slabim detaljima i grafikom...vjerovatno bih malo drugacije ocjenio igricu da sam igrao sa grafikom na high.nije verovatno nego sigurnotwix:ukusi su nam identicniali dobro recimo da sam carbon igrao na starom racunaru koji nije bio bas prespreman za tu igricu pa sam igrao sa slabim detaljima i grafikom...vjerovatno bih malo drugacije ocjenio igricu da sam igrao sa grafikom na high.

da se cuju, pravili biste muziku.komarac se umoriosave90:ja ne vidim da se markocin pomera...do sada se pomerao...