NEED FOR SPEED

Pa prvo, medju prvima sam je skinuo sa neta - pola sata posto su objavili prvu final verziju na "jednom" sajtu.

Drugo, 17 sati bezprekidne igre, bez doruchka , ruchka i odmora... :lol:

Ne, nije smesno... :roll:

{ :wink: )

svidja mi se sto ima ove monstrume!!
1726104585419a41da450c9.jpg

E, ja sam je uzeo pre par sati i presao jedno parce.
A utisci su mi ovakvi:
Dobro je da su prepisivali od GTA, pa sad mozes da se vozikas po gradu, a zadatke kupis po volji, manje vise!!!
Nema ostecenja, bezveze, trebali su da primene isti sistem ko iz HIGH-STAKESa.
Grafika skoro ne promenjena, zahtevnost ipak povecana.
Zvuk poboljsan osetno, muzika naravno za svaku pohvalu.
Fizika je na maximalnom arkadnom nivou, ipak preterase!
Zakljucak: blag evolutivni pomak.

OVAKO-ni meni prvi utisak po startovanju igre nije bio odusevljavajuci! ALIIIII.....

Kasnije-grafika je fenomenalna-odusevili su me!
Igrivost-i dalje ostala superijorna za razliku od drugih voznji-super
GTA-fora-im je pun pogodak!kuliranje kroz grad i trkati se sa napaljenim momcima je super smisljena!
Ostecenja-pa ja neznam kad bi uveli ostecenja sta bi bilo ali mislim da bi igrica bila mnogo drugacija
ipak prilikom toliko brzih voznji sudaranja udaranja
neznam sta bi bilo popravljanje kola posle svake trke bacanje novca koji se u 2 tesko zaradjuje i uvek u manjku! ua kola nebi imali vizuelnu lepotu!
bolje je sto je ovako-to je brzina!!!!!!!
Automobili-uvodjenjem dzipova pun pogodak!
otkljucavanje po tri automobila nije lose!Ibor nije los! sve bolje i bolje!!!
MUZIKA-za razliku od proslog puta sada su ubacili malo vise matal!Iako mislim da bi trbalo vise biti rap-tehna, ima i 3-rap i 3-4 tehno ostalo je metal od 26 cinimi se! USPUT JEL ZNA NEKO GDE MOGU DA SKINEM NABAVIM MUZIKU NFSU2 imam nest ali nije mi dovoljno!!!
NEZNAM! MENI SE SVIDJA ZAMISO CELE IGRE U VRHU JE AKO NE I NA VRHU!

Brate svidja mi se muzika i ovde i u prvom delu. Jeste da slusham rap/hip-hop ali .. ne znam, nekako te stimulishe , vozish u ritmu, mnogo deluje psihicki. Zato slobodno odvrnite zvuchnike ! :wink:

A pricalo se da je igra zahtevna ... Ako sada igrate na istoj mashini na kojoj ste bez problema igrali prethodni deo, reci cu vam da ni sada nece biti frke.

Evo ja sam izgurao do kraja sa Celeronom 1.7 i GF5200 Magic ( :evil: ) bez "suvishnih" detalja i radilo je relativno normalno (citaj : kao prethodni deo). :wink:

Sto se grafike ticne, u pitanju je definitivno isti engine sa par noviteta. Noviteti su cisti efekti (kao Light Trails npr, ili Contrast Filter-koji vise smeta nego koristi al' ajd), a igra je ipak zahtevnija.
UNDG 1 mi je radio na MAX setovanjima bez greske, ovaj nema sanse!
S' druge strane nisam rekao da je losa :wink:

Po mom skromnom misljenju grafika nije nista bolja od prethodnog dela.....naprotiv......neke stvari su bolje uradjene u prvnom delu.
Mozda je to bio jedini kompromis.....grafika za slobodnu voznju po gradu.......okolne teksture i teksture puta su ocajne......da ne kazem bedne.....ok je odsijaj itd. ali put se sastoji iz blurovanih kockica....UZAS! A ostale teksture (biljke, vodopadi itd.) su jako lose uradjene kao da je igra izasla '99 a ne '05.
Modeli tj grafika modela je ostala manje vise ista.....mada ima dosta novina itd.
Osecaj je definitivno 100 bolji nego ranije.
Ali ruku na srce......ne moze se ovo nazvati drugim delom igre, pre bih rekao expansion........
Opet sa druge strane dobro je sto su se setili da otkupe licencu za americka kola........Najzad da vidimo Pontiac, Ford i Mustang (inace moj omiljeni automobil).
Ne znam...........igra je ok....ako si amerikancic sa puno slobodnog vremena........zasto nije upravljanje bolje napravljeno nego kao igra za decicu.......ehhhh kada se setim kakav je DRIVER tata i mama po osecaju voznje u odnosu na NFS.
Ali ako voltie ovakav nacin igranja ima jedna igra zove se JUICED....
Za sada moracemo da se zadovoljimo voim......nije igra losa....naprotiv.......samo malo su neke stvari oskrnavili.

E ljudi ...nemoj da se smejete, celu igricu sam preshao i joh nisam otkrio kako da okrecete kolca u 3D kada izaberete opciju CUSTOMIZE ... Video sam neke video snimke na kojima se to jasno vidi a nisam mogao da provalim komandu...

Znaci ono... kada vam kolca stoje na onom krugu i kada ih sredjujete... Kako da ih okrenem u 3D ? Nije neophodno ali ajde... izivljavanje.. :lol:

FaXcooL:
E ljudi ...nemoj da se smejete, celu igricu sam preshao i joh nisam otkrio kako da okrecete kolca u 3D kada izaberete opciju CUSTOMIZE ... Video sam neke video snimke na kojima se to jasno vidi a nisam mogao da provalim komandu...

Znaci ono... kada vam kolca stoje na onom krugu i kada ih sredjujete... Kako da ih okrenem u 3D ? Nije neophodno ali ajde... izivljavanje.. :lol:

krajnje jednostavno...
pritisnes(i drzis ) srednje dugme misa i pomeras mis levo-desno!
enjoy

To je tacno sto kazete za texture podloga i vecine zgrada, ali GTA (kao poredimo NFSU2 sa igrom u kojoj je takodje ceo grad dostupan) generalno ima daleko stariji i skromniji engine, a ipak daleko bolje texture. NFSU1 takodje ima bolje texture, sto znaci da su engine doradjivali s'brda s'dola kad je nakraju ispao i zahtevniji od keca!!!
Yebo ih kapitalizam, alave na paru!!!

Back