apps for movies

ShadowByte

Obećava
Poruka
68
aplikacija za pracenja filmova:
tako da uredim isto onako kako imam i na kompijuteru sa subfolderima npr :filmovi-akcija komedija itd i da mogu da dodam filmove i van toga subfoldera filmovi?

letterbox, tvtime i slicno ne moze

Pa napraviš liste kao na kompu. Na traktu ili imdb.
Na traktu ne moze vise od dve liste free nalog a i nema mogucnost kreiranja subfoldera kao na kompu
imdb im je sranje od aplikacije

kako da npr skeniram sve filmove iz kompa u CSV i ubacim u neku aplikaciju koja podrzava subfoldere?
mora da bude za pracenje filmova aplikacija cim kliknem na film da mi odma prikaze trailer filma,glumce radnju filma ocenu filma itd itd

imam mali milion filmova u kompu

da sastavim listu filmova koje imam po folderima i sub-folderima

da je aplikacija poput i drugih za pracenje filmova
da moze da se pogleda trajler filma, radnja filma, glumci, ocene filma, itd

npr jedan folder filmovi pa subfolderi akcija komedija itd
drugi folder filmove koje nisam gledao po folderima akcija komedija itd

treci folder da se mogu ubacivati i citave liste filmova u foldere

da sastavim listu filmova koje imam po folderima i sub-folderima

da je aplikacija poput i drugih za pracenje filmova
da moze da se pogleda trajler filma, radnja filma, glumci, ocene filma, itd

npr jedan folder filmovi pa subfolderi akcija komedija itd
drugi folder filmove koje nisam gledao po folderima akcija komedija itd

treci folder da se mogu ubacivati i citave liste filmova u foldere
Nema ovoga, posebno ne ovo sa podfolerima čak ni uvoz nije moguć. Ne znam ni šta će ti. Ono što si pogledao, oceniš i već po oceni znaš da li su gledao ili ne. A IMDb može čak i da postavi oznaku watched bez ocenjivanja.

Nema ovoga, posebno ne ovo sa podfolerima čak ni uvoz nije moguć. Ne znam ni šta će ti. Ono što si pogledao, oceniš i već po oceni znaš da li su gledao ili ne. A IMDb može čak i da postavi oznaku watched bez ocenjivanja.
procitao sam negde da pomocu plexsa ili kodi aplikacija se moze skenirati i smao izvesti u CSV i onda neki plugin za imdb da se mogu i folderi i su foderi napraviti previse komplikovano za mene

Ako hoćeš samo da znaš šta nisi gledao sa diska imaš 2 varijante:

- ili briši video koji si pogledao

- ili ako želiš da ostane, napravi listu svih fajlova komandom Dir(Windows) ili ls(Linux) u fajl, pa briši u tom fajlu sve što si pogledao + označiš na IMDB to isto kao gledano ili daš neku ocenu, kao buduću referenciu. Da ne skidaš 2x već gledano.

A šta želiš da postigneš?
imam jako puno filmova na kompu, zeleo bih da smanjim memoriju na pc tako sto cu sve te filmove imati u nekoj aplikaciji gde cu tacno moci da vidim i trajlere i radnju filma i slike i sve i posle samo vidim film koji cu da gledam skinem sa torrenta i gledam

1. letterbox valja samo za pronalazenje lista filmova

2. tvtime sranje od aplikacije

3. imdb ima bogatu bazu filmova ali aplikacija je zato sa malo opcija

4. trakt kao sto rekoh ne znam sto ali mogu samo kreirati 2 liste ne vise

5. movie base je odlicna aplikacija
mogu se praviti dodavati cak i glumci u liste filmova ali ako hoces da pises komentar potreban je trakt login gde se sve liste napravljene gube

6. ava assistent je isto sjajna aplikacija mozda cak i najbolja ali mana je to sto izuzetno sporo ucitava

7. cinexplorer je ok jos jedna dobra aplikacija ali ne postoje trajleri za filmove

8. cinetrakt je ok ali opet treba trakt

9. Simkl je ok ali web verzija i placa se aplikacija je sranje

ali sve te aplikacije ne nude mogucnost pravljenja lista filmova sa folderima i podfolderima, jedino na koju sam nasao je da mogu folderi unutar foldera da se prave tj liste unutar lista je CLZ movies ali nazalost placa se

plex nekako moze to da uradi da ti sve filmove koje imas skenira i pretvori u CSV fajl ali komplikovano je

Gledanje trejlera pre downloada možeš komotno na IMDB pa ako ti se neki učini zanimljiv, staviš na listu.

Ne znam zašto bi pravio liste za ono što si već skinuo? To možeš kako koji odgledaš da označiš kao gledano, da ubuduće ne bi skidao već viđeno, i obrišeš da oslobodiš prostor i to je to.

Da se najvežem, ima smisla ako si već sve daz diska odgledao pa da lakše obeležiš kao gledano. Al slabo ko nudi, vidiš i sam. Letterbox može da uveze listu sa IMDB ali da se na osnovu sadržaja nekog foldera napravi, lista za neki od servisa, to teško...

plex moze da ubaci u imdb po folderima, skenira ti kompijuter i napravi listu filmova koje imas po folderima sve lepo posle ti samo izvezes tu listu i importujes u imdb
ali je komplikovano

pa ocu da imam te filmove da znam sta sam gledao bas onako kako stoji u kompu jer sam sve odgledao
sve ukupno oko 2000 filmova mi je izbacilo sto znam da sam gledao mada je skoro duplo vise plus serije oko 40tak
imao sam notes pa pisao sve
ali sada je lakse staviti digitalno i preglednije je i duplo vise opcija ima
za katalog filmova

my movies 5 pro
Ako koristiš Kosi ( ali na računaru) izgleda da je moguće pomoću Trakt addona. Pročitaj zadnji post sa teme:

https://forums.trakt.tv/t/how-to-load-large-movie-collection-into-trakt/8369/

Lično nisam ovo probao ali valjda to radi.:bye:
previse je komplikovano

do sada sam probao bezbroj aplikacija

nasao sam aplikacije

My DVD Collection & Organizer
my movies

tu se mogu praviti grupe filmova unutar grupa

ali ne postoji nazalost mogucnost gledanja trajlera i nema kada se klikne na glumca da izadju svi njegovi filmovi

1. da mogu oznaciti sta sam gledao od svih filmova ikada.
2. da mogu oznaciti sta sam gledao od onih filmova koji su mi u kompijuteru.
3. Da se mogu praviti grupe unutar grupa tj folderi u utar foldera il8 liste unutar lista.
4.Da aplikacija ima trajlere filmova.
5. Da se moze kliknuti na glumc ai izbaci sve njegove filmove. Da se moze sacuvati pretraga.
6. Da ima radnja filma u opisu.
7. Da ima rejting tj ili ocene filma, da se mogu pisati komentari ili mala beleska da se stavi kod filma.
8. Da se moze export i import.
9. Da nije nista ograniceno.
10. Da se ne placa.
11. Da ima godina filma kada je izisao.
12. Da ima i filmove i serije.

manje vazno
13. da pisu detalji filma, reziser, kostimograf, muzika itd.
14. Da nema pretrpane opcije aplikacija i da je laka za koriscenje.

3. Da se mogu praviti grupe unutar grupa tj folderi u utar foldera il8 liste unutar lista.
Ovo niko nema. Ali zato je uglavnom kod svih moguće postaviti filter žanra pa dođe na isto.
14. Da nema pretrpane opcije aplikacija i da je laka za koriscenje.
Fleksibilnost i lakoća upotrebe ne idu zajedno. Sve je samo stvar adaptacije i navike.

Uglavnom, Trakt ti od svih, gledajući zahteve, najbolje odgovara, od besplatnih.:bye:

Ovo niko nema. Ali zato je uglavnom kod svih moguće postaviti filter žanra pa dođe na isto.

Fleksibilnost i lakoća upotrebe ne idu zajedno. Sve je samo stvar adaptacije i navike.

Uglavnom, Trakt ti od svih, gledajući zahteve, najbolje odgovara, od besplatnih.:bye:
rekoh vec da trakt ne moze vise od dve liste da napravi!
ako hocu vise moram da brisem vec postojecu listu sto je opet dve liste!
treba premium!
Jedino sto nisam ispitao a na netu je bas bas hvale sto se toga tice je aplikacija CLZ MOVIES koja se placa, ne mogu ni na googlu da nadjem hakovanu ni na torrentu

kako u aplikaciji da napravim listu za one filmove koje imam na laptopu i da napisem filmovi na laptopu ubutar po zanrovima akcija komedija itd?
onda pored te liste da imam listu od tih filmova na laptopu koja se zove odgledano?

onda liste za sledece filmove koje cu gledati, lista filmova po zanrovima koje sam ikada gledao

TRAKT NE MOZE VISE OD DVE LISTE

za sada koristim moviebase hakovanu preko googla

za trakt nema hakovana kao ni za clz movies

kako u aplikaciji da napravim listu za one filmove koje imam na laptopu i da napisem filmovi na laptopu ubutar po zanrovima akcija komedija itd?
onda pored te liste da imam listu od tih filmova na laptopu koja se zove odgledano?

onda liste za sledece filmove koje cu gledati, lista filmova po zanrovima koje sam ikada gledao

TRAKT NE MOZE VISE OD DVE LISTE

za sada koristim moviebase hakovanu preko googla

za trakt nema hakovana kao ni za clz movies
Eh vidim sad I ja nove limite u helpu Još je neprijatniji limit od 100 stavki po listi.

Mene nisu dirali valjda zato što sam član 10 godina pa puštaju da radim sa listama šta hoću a ionako ne koristim par godina. Samo IMDB za filmove i tvmaze za serije..:bye:

Back