NEED FOR SPEED

EEEEEEEEEEEE

Igrica je GOTOVA!!

Trebalo bi za nekoliko dana da stigne kod nas!!!

nadam se da ce me oduseviti muzikom kao predhodni put
da bi dozivljaj bio potpuniji kao sto vidite na slici!!
883342125418ba7db19e46.jpg

to je puno!!! onaj smeshni demo sam prostudirao za par sati, na online play niko nemoze da me pobedi...
pa ja sam video da prvo kao treba da izadje 5. pa su pomerili za 15. ! al kad igrica dodje, ima da oslepim
:D :D :D
izgledacu ovako :shock: :shock: :shock:
ili ako budem preterao 8) 8) 8)

poz

oce izaci neki drugi NFS osim tog u skorije vreme?
ovaj underground je bio ok ali mi je dosta trkanja samo po gradu... nisu vise zanimljive staze kao ranije... kola su lepa, kao i uvek ali izgleda da je to jedina stvar koja me vuce da ponovo odvozam... :?:

Pandemonium:
ovaj underground je bio ok ali mi je dosta trkanja samo po gradu... nisu vise zanimljive staze kao ranije... kola su lepa, kao i uvek ali izgleda da je to jedina stvar koja me vuce da ponovo odvozam... :?:

Brate cekaj malo... Samo sto je izasao NFS Und 2 a ti hoces nov deo... :D
Ako ti se toliko svidja voznja na peroferiji i van grada vrati se na NFS 6 - Hot Pursuit 2. :wink:

BTW, el nabavio neko final/full verziju NFS Und. 2? :?:

FaXcooL:
Pandemonium:

Brate cekaj malo... Samo sto je izasao NFS Und 2 a ti hoces nov deo... :D
Ako ti se toliko svidja voznja na peroferiji i van grada vrati se na NFS 6 - Hot Pursuit 2. :wink:

BTW, el nabavio neko final/full verziju NFS Und. 2? :?:

final iliti full verzija izlazi 15. novembra

Back