NEED FOR SPEED

cao
ne volim nesto mnogo da igram igre ali ova me je odusevila. Nego, problem je u tome sto sam stigao do 14-og dela i kada krenem na tournament pise mi sledece" Your car does not have enough reputation staris to enter this event.This tournament requires 1 reputation star to enter"
Sta to znaci. Ja kada ga prevedem ja razumem ali ne znam sta da radim? Kada gledam kakva su mi kola pa u donjem desnom uglu pise reputation imam sve crte ispunjene sem zadnje. Jel znaci to nesto? Kako da namestim da odem na sledecu stazu?
Unapred hvala

dabeX:
jel zna mozda neko kako mogu da kopiram profil jednog igraca na drugi kompjuter. u direktorijumu nfs-a ne mogu da nadjem nikakve profile ili save-ove!?

Ako koristiš Total Commander namesti da se vide skriveni fajlovi; Idi na Documents and Settings\All Users\Aplication Data\ i videćeš NFS Underground fajl.Kopiraj ga na D:\,kao bekap pa ga posle snimi na CD ili na drugi Hard Disk...

Poz Overkill

Dobio sam igricu od preko 10. ruke na dva cd-a (instalacioni i za igru). Instalirao sam instalacioni, pa je trazio i onaj drugi da nastavi instalaciju.. Ubacim taj i ovaj pocne da ga instalira i kada stigne do kraja (zavrsi), onda mi izbaci poruku da ubacim pravi (odgovarajuci) cd-rom unutra.. i svaki put kada pokusam da igram igru (sa i bez cd, na sve moguce nacine) on mi da tu poruku (a u pozadini autorun).. pa mi neko rece da je mozda potreban crack za tu igru.. gde da ga nabavim? posto ga na cd-u nisam nasao.. jadna situacija, koji **** samo ljudi komlikuju ove instalacije.. ako neko zna odgovor na ovaj problem, molim ga za savet..
hvala momci unapred..

Izlazi 15 novembra, a igra je zasnovana na strom enginu iz prvog dela, sto je u stvari vrlo dobro, jer omogucava odlicnu grafiku uz malu hardversku zahtevnost.
Kako kazu dosta veci je grad u kome se desavaju trke i sacinjen je od razlicitih 5 delova (spojenih nekim tunelima, autocestama..), od kojih neki dosta lice na npr. Los Andjeles i San Francisko. Ukupna duzina staza sada iznosi 200km u odnosu na straih 40km, pa je za ocekivati i da je igra dosta duza.
Kako izgleda, grafika je ostala ista, ali novina treba da bude i bolje friziranje auta, neki skriveni dodaci i veci vozni park.

Nema sansi, spor im je server...
Brzina trenutno koju isporucuje je 14.2KB/sec sto znaci negde 7 sati i 20 minuta downloada otprilike. Ne isplati se.
A i inace - brzinom koju najvise mogu da postignem - 30KB/sec trebalo bi mi oko 3 sata i malo jace.. Sacekacu CD :)

Back