NEED FOR SPEED

Koliki je rekordu u driftu - Maksimalno poena na kraju staze i maksimalo iz jednog spojenog ?

Pa Posto niko nece da kaze ili se mozda stidite evo vam moga :
- iz spojenog ~ 50 000 ( 50 432 tako neka glupost )
- Max 405 000

CAo s da li neko zeli da organizuje turnir u NFS ili Colin McRae3 ili ako negde postoji kod nas neki turnir gde je to,bilo bi super da se okupe najveci fanovi ovakvih igara pa da przimo malo gume i to aaaaa ajde javite se pa da se kontamo cao.... :lol: :lol: :lol:

e moj monkey-koliko imas godina ? 11-12 ???
palis se na glupavo krivudanje u najarkadnijoj voznji na svetu !!
savet:sony playstation 1-gran tourismo 2-gran valley east-mitsubishi fto lm edition-vreme 53'777
javi se dete !!!!

probao sam ovu tvoju budalastinu,pa ako iz treceg puta na hard napravim 109 735 sa Hondon S 2000
onda stvarno vise ne znam sa cime se ti hvalis

LEARN BABY LEARN !!!!!!

Isprobavao sam ubijanje motora u 6 sa svim automobilima.Zza vecinu nemoras da se mucis.
Stoo se tice drifta, igricu u zivotu necu igrati sa GOLFOM jer je sranje.Igrao sam sa svim automobilima i zakljucio da od onih pocetnih vrede samo Miata i Honda.Recimo sto nisam znao do proslog puta je to da je Mitshubisi Lancer na najcim delovima ( performance ) najaci auto u igrici, monstruozno cupa.
Inace omiljeni auto i po meni najaci mi je Acura RSX.
Ono sto do sada nisam uspeo to je da dobijem opusteno DRAG sa lancerom u najacoj kategoriji ( 3 performance ) na hard.

igram nfs underground i presao sam prilican deo igre, medjutim imam potrebu da reinstaliram windows, kada sam jednom vec to uradio (bio sam na pocetku igre) snimljene fajlove koje sam bekapovao kasnije posle instalacije kada sam ih vratio na mesto i usao u igru nisam mogao da ucitam. Da li je to ikako moguce ili bih ponovo morao da krenem sa igranjem od pocetka. Ko zna neka mi odgovori.[/b]

kreni NFS i izbisi sve player-e onda napravi novog i napisi isto ime kao i prosli put.igraj jednu ili dve mape pa sacuvaj isto kako si nazvao i onaj prethodni,ali moraju da budu slova identicna.onda izadji i te falove koje cuvas prebaci ih u C:\Documents and Settings\tvoj korisnik\Application Data\NFS Underground to bi trbalo da je to.kasnije kreni igru i idi na load game i izaberi to sto si sacuvao

SAMO NISAM SIGURAN ALI AKO SI NA POCETKU ONDA PROBAJ OVAKO.

Back