NEED FOR SPEED

Najzad sam nabavio NFS Underground 2.Molim Vas trebaju mi sifre,taktike,trainere i slicno..

"...Cheat Codes
Type these codes at the intro screen (the one that comes up before the main menu that says "Press Enter" -- right before your profile is loaded). If accepted, a small beep will be heard.

Code - Result:
needperformance1 - Unlock Performance Parts Level 1
needperformance2 - Unlock Performance Parts Level 2
gimmevisual1 - Unlock Visuals Level 1
gimmevisual2 - Unlock Visuals Level 2
regmebaby - Unknown Effect
ordermebaby - Unknown Effect
regmybank - Unknown Effect

Unlock Sponsor Cars
These codes are entered the same way and will unlock SPONSOR cars that can be selected by switching the car selection option to SPONSOR CARS from ALL CARS (using the right/left arrows on the menu).

Code - Result:
opendoors - The Doors GTO
gimmechingy - Chingy Navigator
tunejapantuning - Japan Tuning G35
davidchoeart - David Choe Corolla
shinestreetbright - Shine Street Lexus IS 300
wannacapone - Capone H2
wantmyd3 - D3 Eclipse

Unlock Sponsor Vinyls
These codes are entered the same way and will unlock sponsor vinyls. These are selected under the CUSTOMIZE menu, under VINYLS. Scroll all the way to the right and you will see SPONSOR as a selection.

Code -Result:
needmybestbuy - Best Buy
goforoldspice - Old Spice
gotmycingular - Cingular
gottahavebk - Burger King...
"

Shto se tiche TRAINERA :

Kod:
http://www.wogaming.com/trainers/nfsu2/nfsu2-trn10.zip
Kod:
http://www.wogaming.com/trainers/nfsu2/moneytrn.rar
- ("$$$" Trainer)
Kod:
http://www.wogaming.com/trainers/nfsu2/11trn3nfsu2.rar

Nije testirano! :!:

p0z! :wink:

He, danas sam se malo zamajavao s tim u igranici.
Igra nije nesto, ali sam opet ostao par sati samo da bih video kako izgleda nabudzeni Hammer :wink: s kojim sam dosta trka uspesno zavrsio...
@Chief
Cini mi se da sam zapazio i Audi A3. nisam siguran, ali ima neku slicnu oznaku.

Кулиража:
He, danas sam se malo zamajavao s tim u igranici.
Igra nije nesto, ali sam opet ostao par sati samo da bih video kako izgleda nabudzeni Hammer :wink: s kojim sam dosta trka uspesno zavrsio...
@Chief
Cini mi se da sam zapazio i Audi A3. nisam siguran, ali ima neku slicnu oznaku.
Hvala Bogu jer u NFSU oni evropski nisu valjali nizasta...nadam se da su sad uradili to malo bolje...

Кулиража:
Agent Orange:
Meni je taj NFS uvek bio totalno roshtiljska glupost...
Grand Turismo RULZ!!!

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA
Tacno tako, igra je golo *****, jedino sto valja je ono budzenje auta, a sve ostalo je manje-vise isto nakon pola sata...
Upravo,srecom uskoro izlazi Forza Motorsport na Xbox koja bi trebala da parira sa GT4...jedva cekam...a NFSU2 cu kupiti tek iduce godine ako ga do tada ne nabavim negde dzabe....

NFSU2 je najbolja arkadna vožnja na PC-u, pa zato nesvatam zašto bi igra trebala biti g0vno. Ovog puta se vidi da se EA zaista potrudio da napravi odličnu igru, nasuprot običaju da samo izbacuje na desetine skoro istih nastavaka, tipa Simsa i NFS-a od 1.-6. nastavka, eventualno sa par ubacitih noviteta.

Brate pazi, nije to toliko lose, ali bih ga pre krstio u eXpanizju jer nema mnogo novina u odnosu na prvi deo.

Dzipovi, Hummer i ostali buldozeri nisu toliko neophodni jer je ovo ipak Need for Speed a ne Need For Hill.

I oni skriveni zadaci po celom gradu su cist visak,totalno bespotrebno ... Zamajavanje bezveze.. Ovo je simulacija voznje a ne neke istrazivacka igra...

:roll:

Evo jedan gift... :)

faxcool_NFS%20Undergorund%202%20Wallpaper.JPG

NFSU2 mozda jeste arkada, ali zasto to mora da bude lose? Uostalom ceo NFS serijal je arkada, pa ipak ima veliku popularnost medju igracima, ipak je najpoznatija voznja u igrackom svetu :wink:
NFSU2 je od keca neuporedivo bolji, prethodnik mi sad deluje kao da je neko hteo da testira koliko ce se publika primiti na ideju budzakanja automobila i svet koji je predstavio Fast & Furius! Kolko god los bio, NFSU1 se ipak dobro primio kod igraca zbog ideje. Dvojka je sada samo ispravila greske i napravila solidan evolutivan pomak. Tako da bih joj ja prilepio epitet vrlo dobra, skoro odlicna.
Btw. Need for Speed: High Stakes je i dalje neprevazidjen.
Inace nisam ljubitelj NFS serijala, cenim jedino NFSU2 i High Stakes :wink:

Ne, pazi , igrica ima mana naravno, a koja ih nema? To naravno ne znaci da je budjava. Bolja je od NFSU1 samo nema toliko novina da bi je krstili u Undergorund 2.

Respect stavljam na neonke u gepeku, neonke na motoru, ozvucenje i multimedija u gepeku ( :shock: ), hidraulika ( :shock: )etc, etc, ali na prvi pogled, grad u kome vozite je mnoooogo slican onom u NFSU1, sve trke se opet odvijanju nocu itd itd..

Ljudi dosta puljuvanja po ovoj igrici....

Ovo je nastavak a ne neka nova revolucijona igra! Revolucija je prvi deo! a ovo je nastavak toga[znaci nastavaK]u svemu poboljsan nastavak i tako treba da bude!

a oni koji pljju po igri nebi trebali da posecuju ovu temu-jer ko me se svidja 1 deo sigurno mu se jos vise svidja 2! i jedva ceka 3!

213205218141a3d897935c0.jpg

French Spirit:
Кулиража:
Agent Orange:
Meni je taj NFS uvek bio totalno roshtiljska glupost...
Grand Turismo RULZ!!!

STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA
Tacno tako, igra je golo *****, jedino sto valja je ono budzenje auta, a sve ostalo je manje-vise isto nakon pola sata...

ccc... :!: A kakav je optimizam u pogledu igrice vladao na pocetku diskusije. :?
Pa iskreno da kazem, nije nikakav. Inace kao sto rekoh igru sam igrao 3-4h dok sam sredjivao igraonicu (nazovi ovo zabusavanjem).
Igru sam izabrao zato sto je bila jedina primamljiva.
Grafika - losa
Muzika - losa
lutanje po gradu - bez veze, dobra zamisao ali lose odradjeno itd. ima jos mnogo mana, jedino sto valja je ono budzenje auta.

Gračika u Undergroundu 2 nije loša, štaviše, odlična je! A što se tiče nekih zamuljanih tekstura, stvar je čisto optimizacije ige, tako da je sad možemo terati i na kršu starom par godina bez problema.

Muzika i jeste nekako slaba. Ima par dobrih hip-hop pesama, a ostatak tehno/rock je za žaliti. Ističem (od boljih) genijalnog Chingy-a, koji je i pre radio ekskluzivno za EA igre, zatim Snoop Dog feat. Doors, Terror Squad,... uglavnom većina pesmama iz menija. A da, lepo bi bilo opet čuti Asian Dub Fondation, Rob Zombie-a, Element Eighty, T.I.-a, i slične pesme koje su obeležile prvi deo. Takođe, ja se nebi bunio da su stavili i neke starije pesme, npr. od Limp Birkit-a i drugih, pesama koje više leže za ludu vožnju.

U prvom delu neki su se žalili na monotone staze, a sada kada postoji ceo grad za vožnju, ni sada im nevalja. (?!) To što sad postoji otvoren i svojevoljan način napredovanja kroz igru, pokazuje koliko se igra približava jednom GTA, što jednom rečju postavlja nove standarde u video industriji. Linearno igranje očigledno pripada prošlosti, prihvarite to.

Need for speed underground nije revolucija, ali zato ovaj drugi itekako jeste! Moja ocena, od 1 do 100, - 96! Definitivno, najbolja vožnja godine, bez preterivanja.

Back