rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
khm..evo pokusacu da budem blaga
nije normalno da devojka posle dva meseca zabavljanja kaze da nece sex..tu nesto jako nije u redu..ili ima dramaticno losa iskustva, a ok je devojka pa da istolerises, potrudis se i tako to
ali normalna devojka, koja ima neko iskustvo, nece sex dva meseca?
to je druze dragi, tvrdjenje pazara..ili nadaleko poznata vaginalana manipulacija..veze blage nema ni sa emocijama ni sexom ni sa zivotom..ja da sam musko, isutirala bih to posle mesec dana..ne bih cekala dva
pri tom mislim dva meseca zabavljanja, i vidjanja..ne jednom u mesecno, po pola sata..vec u kontinuitetu, gde ljudi imaju vremena da se upoznaju..
drago mi je sto imamo razlicita misljenja... vidis... meni nije normalno da se uradi to samo da bi se uradilo... a tvoj post zvuci bas tako... ako bilo ko ne zeli da uradi to, onda ne zeli... ima svoje razloge... ako vredi, sacekaj... ako mislis da ne vredi... nadji bolje... prosto...
sto se ovog drugog tice, sumnjam da tako nesto postoji... cini mi se samo kao jedna urbano-forumaska legenda... meni je smesno i da samo pomislim da neko moze nekoga da 'vaginalno manipulise'... ha... eto... tu nesto stvarno nije normalno... mislim to, ne ubedjujem niti osudjujem niti bilo sta...