Necu da spavam sa tobom dok ne vidim...

:roll:
khm..evo pokusacu da budem blaga:)
nije normalno da devojka posle dva meseca zabavljanja kaze da nece sex..tu nesto jako nije u redu..ili ima dramaticno losa iskustva, a ok je devojka pa da istolerises, potrudis se i tako to
ali normalna devojka, koja ima neko iskustvo, nece sex dva meseca?
to je druze dragi, tvrdjenje pazara..ili nadaleko poznata vaginalana manipulacija..veze blage nema ni sa emocijama ni sexom ni sa zivotom..ja da sam musko, isutirala bih to posle mesec dana..ne bih cekala dva:D
pri tom mislim dva meseca zabavljanja, i vidjanja..ne jednom u mesecno, po pola sata..vec u kontinuitetu, gde ljudi imaju vremena da se upoznaju..

drago mi je sto imamo razlicita misljenja... vidis... meni nije normalno da se uradi to samo da bi se uradilo... a tvoj post zvuci bas tako... ako bilo ko ne zeli da uradi to, onda ne zeli... ima svoje razloge... ako vredi, sacekaj... ako mislis da ne vredi... nadji bolje... prosto...
sto se ovog drugog tice, sumnjam da tako nesto postoji... cini mi se samo kao jedna urbano-forumaska legenda... meni je smesno i da samo pomislim da neko moze nekoga da 'vaginalno manipulise'... ha... eto... tu nesto stvarno nije normalno... mislim to, ne ubedjujem niti osudjujem niti bilo sta...

rile, prijatelju
a gde sam ja rekla da treba da se uradi samo da bi se uradilo?:)

seti se bre, covece, zaljubljenosti..te neznosti i iscekivanja, i potrebe da dotices tu osobu koja ti je naprasno postala od stranca, neko tako bitan..
pa sam dodir..moze li biti sta recitije od toga? neznost sama vodi u sex, ako neznost postoji..sve vodi u sex..jer sex je najlepsi i najpotpuniji kontakt dva ljudska bica...
nikad necu poverovati u pricu o tome kako si u nekog zaljublljen, a ne zelis da vodis ljubav sa njim..tu neko laze, debelo..bez obzira da li je rec o zeni ili muskarcu..

naravo da ako su se juce upoznali , potrebno je vreme za zblizavanje, za razbijanje treme, za sve..i naravno da je individualno koliko je to vreme, ljudi su razliciti...ali to covek oseca, ako mu se onaj drugi jos pomalo susteze..i da mu potrebno vreme, jer poenta ljubavi i jeste davanje..
ali budi siguran da ima mnogo devojaka koje i dalje otezu da ne bi ispale lake, ili da bi palile i zarile, ili iz ko zna kog pogresnog razloga...kao sto sam sigurna da usled sve vece zenske agresivnosti ima vec znacajan broj muskaraca koji otezu sa sexom jer se plase da nece biti dovoljno dobri..

ogranicavanje tipa (da mi ne da, sutnula bi' ga posle mesec dana) lici kao da nesto mora da se uradi... zato sam i napisao to... ono sto sam pokusavao da kazem, ti si sad napisala... upravo zbog tih neznosti, iscekivanja, potrebe za dodirima... ne treba se ogranicavati vremenski... nekom to 'opustanje' moze da traje i 2 godine... i ako mislis da vredi, onda cekas... ako ti neces, neko drugi ce dobiti ono sto ti nisi htela... neko drugi ko bude hteo da ceka... to je, u stvari, i bilo ono o cemu sam pricao... nekom je bitan seks kao sam cin, nekome je bitno da to uradi sa osobom koju voli... mi mozemo samo da probamo da razumemo, ako mislimo da nas se tice...

Sex je ipak sveta stvar ne treba se igrati sa tim.
sveta u kom smislu :?
ako pricamo u smislu religije onda je to krajnje licno shvatanje.

a da ne treba sa bilo kim da idemo u krevet tu se slazem...a seks kao "svetinja" je potpuno precenjen...mozes ga naci bilo kada i bilo gde ako samo imas zeludac za to i dovoljno prilagodljive kriterijume,ili pak funkcionises po principu daj sta das.

ali iz mog ugla gledano,seks nije nista veca svetinja nego prijateljstvo ili bilo sta na tu temu,jer ko sto necu sa svima da se druzim,necu svakoga ni da poljubim,ni da legnem sa svakim,ni da pricam itd...

a sto se precenjenosti tice - od seksa postoji dosta boljih i zanimljivijih stvari,al ajde....

Nemate pojma koliko mi je u isto vreme i drago i zao jer znam da ON ne posecuje forume i sto znam da ovo sigurno nece procitati... A i da procita ne verujem da bi ukapirao o cemu i KOME se radi :twisted: A zasto tako mislim?

Svi koji nas poznaju i koji nas vidjaju videli su cak i pre mene da sam ja odlepila za njim. Samo, naravno, ON to nikako nije video. Probala sam par puta da mu nagovestim i kad sam ga pitala IMAS LI TI UOPSTE IDEJU O CEMU JA PRICAM? on mi je naravno rekao NE!

I onda sam "malo" odlepila i poslala mu poruku ZALJUBILA SAM SE! AKO ME BUDES PITAO U KOGA UBICU TE NAJOZBILJNIJE. NE OCEKUJEM NISTA SAMO SAM HTELA DA TI SAOPSTIM OVU STVAR TOTALNO NEVAZNU ZA COVECANSTVO... On mi je na ovo odgovorio NE BRINI PROCICE TE, NISMO VISE DECA

Ono sto sam zaboravila da kazem o njemu je da taj tip nikad u svom zivotu nije bio zaljubljen, to priznaje i sam kaze da je to tuzno. I to je bas ono sto me je najvise iznerviralo kod njegovog odgovora PROCICE TE - kako ON moze da mi kaze da ce me tako nesto proci kad ni ne zna kako to izgleda!!!

A da malo probash da spustish loptu i pokushash da ne pominjesh ni ljubav ni zaljubljivanje.Mozda je jednostavno "tezak" za otvaranje.......Daj mu vremena ....

Pročitala sam sve :D
Odavno mi se nije omaklo... treba da mi čestitate.

Ali svašta stvarno napisaste. Rekla bih da je Rile to baš lepo onako obradio... al' stvarno. Jedino me smarucka ona priča "ona može da odbije, a on ne", pa el odbija zato da bi dokazao da može? Da bi zapišao teritoriju? Kao, odbio sam je, a ona i dalje 'oće :) penis manipulacija, šta? :lol:
A i užasno ste dosadni sa tom "vaginalnom manipulacijom" koje ne bi bilo da muškarci nisu tako dokazano očajni... tj. iako sam stvarno oduševljena onim što je Rile napisao (da nije, verovatno bih i sama to napisala) moram priznati da realna slika nije baš takva i da, ma koliko sada ovde dušebrižnika bilo odjedared, ja ipak ne naiđoh na takvog koji bi strpljivo čekao i ponudio nešto --- pre --- svojih izvanrednih seksualnih sposobnosti. Ustvari, obično se smore ako ih ne zabalaviš na prvom "izlasq" i više se ne jave. Ako se jave i omakne ti se da ga ne izvataš na drugom, popila si korpu provereno. A sad mi se čini da i žene tako (žele da) razmišljaju.
Sa druge strane, onaj Zvezdarac je napisao takvu balavštinu na nekoj temi da je meni iskreno bilo mrsko da se sa njim preganjam oko toga. Stariji je od mene 4-5 godina, a razmišlja kao pubertetlija. Da zlo bude veće, verovatno se tako i ponaša. Naime, ako ste našli devojku za jednu noć, stvarno vas nije briga da li će njoj biti lepo sa vama, tj. nije vas broiga da li je boli to što joj radite i sl..... ja se posle tog njegovog odgovora ozbiljno zabrinuh, posebno kad sve povežem sa nekim stvarima koje su se i dešavaju se još uvek... nekim devojkama koje poznajem. Tako da... ne, Rile, ne verujem da će prosečan muškarac toliko svojski da se potrudi da ispadne šonja. Mnogo je zaebano pred drugarima, i to i mnoge druge stvari koje čine jednu vezu. TM je u pravu za drugarice, tako je i podigla temu. No, nije to samo slučaj sa drugariCAMA.

Pa ipak verujem da se neko može voleti bez preterane želje da se sa tom osobom ima seksualni odnos. Odbijanje je nešto drugo, ali ne mora se ljubav ispoljavati samo kroz čulo dodira. Da, seks je očigledno precenjen, čak i u ovom, pozitivnom smeru. Precenjen je kada udaramo recke i precenjen je kada od njega pravimo svetinju. I, da, potcenjen je kada razmišljamo o tome koliko ga mnogo i iskreno želimo. Zato je sve više razočarenja i kompleksa.
Ali nekako uvek pobedi želja..... da imaš o čemu sutra da pričaš..... muškarče, pre svega. A i ženo.

Pravila se ne uvode u u situacije koje treba da budu spontane. Sa sadasnjim tipom sam prvi put kad smo bili sami imala sex (poznavali smo se poslovno pre toga) a sa predhodnim mi je trebalo par meseci...Tako je ispalo zbog sticaja okonosti, a ne zato sto sam ja tada bila stidljivija ili sto sam manipulisala...

"Nisam i necu da spavam sa tobom dok ne vidim gde ova veza ide i koliko cemo dugo biti zajedno!"

Dobro, nije bas tako neuobicajena recenica, ali smo nekako navikli da je govori devojka ili bolje reci devojcica... A sta kad to kaze tip koji ima 25 godina i to posle dva meseca "zabavljanja"?

Ima li vas jos takvih?!? :twisted:

znam jednog takvog. mnogo dobar decko, lep, sarmantan, pametan. ali religiozan do kraja. mada, iskreno, nisam sigurna da to ima neke veze sa religijom, ali po njegovom misljenju ima. i on kaze da hoce da ceka prvu pracnu noc. jamu kazem ej, ta koja pristane na to nije normalna, pazi onda koju lujku zenis. on kaze da nisam u pravu..

Lexa, preterujes.
Svodis to na potrebu da se neko hvali i ispadne faca u drustvu.
Ako si sa nekim a nemas -preteranu- zelju za njim, izvesno je da te ne privlaci previse i mozda ti se u krajnjoj liniji i ne dopada previse.
Tako mozes da volis i najboljeg druga.
Sindi je tamo negde to lepo rekla i kao i ona, ja ne mogu da shvatim da dvoje ljudi izlazi, privlace jedno drugo, sve ide svojim tokom a neko do njih dvoje to ne zeli.
Naravno, ne moze se standardizovati vreme za koje to treba da se desi, nekima se desi pre nekima kasnije, ali cekati par meseci....besmisleno

Back