Necu da spavam sa tobom dok ne vidim...

znam jednog takvog. mnogo dobar decko, lep, sarmantan, pametan. ali religiozan do kraja. mada, iskreno, nisam sigurna da to ima neke veze sa religijom, ali po njegovom misljenju ima. i on kaze da hoce da ceka prvu pracnu noc. jamu kazem ej, ta koja pristane na to nije normalna, pazi onda koju lujku zenis. on kaze da nisam u pravu..

Jada, nezna sta propusta od zivota...:roll:

1.ja sam tela da te mazim po kosici, ti si ubacio lascive komentare
2.tela sam da te utesim, ti si rekao da sam previse popustljiva
3.veoma te obradovao predlog druge ribe da te pucne malo po guzi

dosla sam do zakljucka da nisi ni sam siguran dal volis podlozne, ili nadlezne...pa dok ne prokljuvis koja je strana jaca, ja cu da se primirim:)

1.ja sam tela da te mazim po kosici, ti si ubacio lascive komentare
2.tela sam da te utesim, ti si rekao da sam previse popustljiva
3.veoma te obradovao predlog druge ribe da te pucne malo po guzi

dosla sam do zakljucka da nisi ni sam siguran dal volis podlozne, ili nadlezne...pa dok ne prokljuvis koja je strana jaca, ja cu da se primirim:)

1. Teta cindy, ocekivao sam od tako iskusne terapeutkinje, kako ste mi delovali ,da zaključite da sam vas malo dirao jer ste mi bili simpatično podložni.
2. Da se niste uplasili Vase popustljivosti
3. Sto ste ljubomorni na druge ribe, kad je jasno da su dominantne, a ja sam teo podlozne
4. Glede lascivnih komentara, izjavljujem da se ne osecam krivim obzirom na okolnosti i mesto gde su isti izneti.
5. U cilju daljeg nastavka saradnje, molim da iskljucite mod za ljubomoru i aktivirate onaj jucerasnji :razz:

Unapred zahvalan

Lyon

1. Teta cindy, ocekivao sam od tako iskusne terapeutkinje, kako ste mi delovali ,da zaključite da sam vas malo dirao jer ste mi bili simpatično podložni.
2. Da se niste uplasili Vase popustljivosti
3. Sto ste ljubomorni na druge ribe, kad je jasno da su dominantne, a ja sam teo podlozne
4. Glede lascivnih komentara, izjavljujem da se ne osecam krivim obzirom na okolnosti i mesto gde su isti izneti.
5. U cilju daljeg nastavka saradnje, molim da iskljucite mod za ljubomoru i aktivirate onaj jucerasnji :razz:

Unapred zahvalan

Lyon
1.cika lyone, ja jesam simpaticno podlozna kad sam dole.kad sam gore onda sam isto tako sipaticno nadlezna. shvatila sam ja da vi mene malo dirate, ali i uspnovnoj skoli kad su me vukli za kikke, ja sam nadureno okretala glavu na drugu stranu.i nish se nisam promenila do dana danasnjeg!
2.nisam. koliko volim da kontriram, toliko volim da budem pokorena.sto se nazalost retko desava.
3.u tome i jeste stvar-slali ste pomesane signale pa sam se nasla u cudu
4.lascivi komentari su vam oprosteni.
5.mod za ljubomoru se kod mene ne iskljucuje.sto je moje, samo je moje. a sto se saradnje tice, nastavljamo je sa zadovostvom. ah, blagodeti i sirine net komunikacije.
(nadurenim devojcicama donesete cokoladicu, i onda dobijete poljubac u obraz:))

"Nisam i necu da spavam sa tobom dok ne vidim gde ova veza ide i koliko cemo dugo biti zajedno!"

Dobro, nije bas tako neuobicajena recenica, ali smo nekako navikli da je govori devojka ili bolje reci devojcica... A sta kad to kaze tip koji ima 25 godina i to posle dva meseca "zabavljanja"?

Ima li vas jos takvih?!? :twisted:
U stvari on zeli da zna hoces li ga posle sexa jednostavno okupirati i ne dati mu slobodu...Sve ovo moze da se dvosmisleno shvati...Da je to recimo rekla devojka bilo bi logicnije a ovako muskarac samo pokazuje strah od vezivanja i jednostavno je emotivno nezreo...bilo bi mi drago da gresim....

Back