Ne odgovara na poruke

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre neki dan krene rasprava izmedju moje sefice i mene u primopredaji
Svi cute
I kaze ona u jednom trenu, dosta je bilo necemo sada o tome
Ha
I ja na to, hocemo, sada cu da kazem sta mislim i rekla sam i kada sam rekla sta sam htela kazem, a sada sam zavrsila i necu vise o tome 😅
Muk u sobi 😂
I ja to vise ne spominjem
Ne ignorisem na taj nacin ljude da oni ne znaju sta se desava i da nagadjaju, ne ostajem nedorecena

Šalje šalje, ovaj sa tanjim živcima. Shvatila sam.
naslov mi je promako vec objasnih
FB_IMG_1675015262963.jpg

Bas tako
Ne radi se o tome da se odgovori iste sekunde
Nismo deca
Imamo obaveze
Ali da te neko ignorise 3, 4 dana
Dok mu se ne slegne?
Sta da mu se slegne?
Tesko je napisati, izvini, nisam u elementu, javicu se kad budem ok i raspolozen ili raspolozena?!
Ignorisu i nestanu na par dana manipulatori
Ne mozes nikog da nateras da bude sa tobom, da se cuje sa tobom, druzi...sve je to stvar licnog izbora. Meni je izrazito nepostovanje, neodgovoritii nekom na poruku ili da meni bude neodgovoreno na istu. Ja ne silim komunikaciju, ako zelis pisacemo, ako ne zelis necemo. Ni mene niko ne moze da natera da se cujem sa njim. Ali, praviti se lud i prekinuti komunikaciju na pola bez zbogom i dovidjenja ili ne odgovoriti na poruku uopste, meni je alarm da nesto sa njim nije u redu.

Ghosting
Iznenadan prekid komunikacije bez objasnjenja ili zbogom. Jedan deo veza se prekida na taj nacin. Ljudi jednostavno pocnu da se ponasaju kao da druga strana ne postoji.
Cula sam za to...Nije mi se desilo. Moje ponasanje prema nekome je odgledalo njegovog ponasanja prema meni, odnosno moj dozivljaj njegovog ponasanja. Sta znam, mozda suvise volim sebe, da bih dozvolila da patim za nekim ko me ne zeli. Meni je to prosto, nisam vise prioritet i bitna? Ok, ali ne mozes da ocekujes da ti meni jesi.

Back