Ne odgovara na poruke

Corvus

Domaćin
Poruka
3.664
Cula sam za to...Nije mi se desilo. Moje ponasanje prema nekome je odgledalo njegovog ponasanja prema meni, odnosno moj dozivljaj njegovog ponasanja. Sta znam, mozda suvise volim sebe, da bih dozvolila da patim za nekim ko me ne zeli. Meni je to prosto, nisam vise prioritet i bitna? Ok, ali ne mozes da ocekujes da ti meni jesi.
Pa taj neko i ne očekuje.
Ali mu je lakše nego da uđe u razgovor ili da da objašnjenje.
Meni se desilo, više puta.
Najgore je bilo posle 5 godina zajedničkog života - kada nije htela da se javi i kaže da je kraj, a ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njom čitav mesec.
Javljala se njena majka, sestra - uvek je bila "opravdano" odsutna...

Serafim 00

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.964
Pa taj neko i ne očekuje.
Ali mu je lakše nego da uđe u razgovor ili da da objašnjenje.
Meni se desilo, više puta.
Najgore je bilo posle 5 godina zajedničkog života - kada nije htela da se javi i kaže da je kraj, a ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njom čitav mesec.
Javljala se njena majka, sestra - uvek je bila "opravdano" odsutna...
Svako od nas ima ego. Zaeban je on. On voli mazenja i milovanja, voli igracke. Kada mu to oduzmes bude ljut kao dete. Ti si je "jurio" i donekle zadovoljio njen ego na neki bolestan nacin. A tebi da ne "svane" da te ne zeli posle nekoliko dana, jbg ga , desi se svakom.

Corvus

Domaćin
Poruka
3.664
Meni se nešto u poslednje vreme vrzma po glavudži ta potreba da se neko unizi.
Možda i da se kinji, na neki način.
Zar posle veze u kojoj se delin skrenost i kraj ne bi trebao da bude takav?
A retko jeste, zar ne?

Corvus

Domaćin
Poruka
3.664
A najčešće postoji i krivica sa druge strane, koja ne može da se opravda.
Pa je onda i najlakše prekinuti bez reči i objašnjenja.
Posle se pojavi činjenica da je zžtqj neko ko je bez objašnjenja i otišao već sedeo na dve stolice, kao i da je imao podužu klupu za rezerve.