- Poruka
- 37.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošaljem muža da ga prebije, normalno.![]()
kad se razljuti čovek može mnogo lakše da artikuliše misli i emocije.Nije zivot samo emocija malo je i mudrost.
Nema od srljanja nista. Sve o koracima i polako.kad se razljuti čovek može mnogo lakše da artikuliše misli i emocije.
to je zdravije od konflikta.
Nema od srljanja nista. Sve o koracima i polako.
Idem sad, na bench, opeglem nesto i zakopcam kosulju.![]()
Možda je bolje ne ulaziti u raspravu... ali odgovoriti makar kratko, da jezdiš na talasu besa i da ti je potrebno vreme?možda je bolje ne javiti se dok jezdiš na talasu besa?
obično je tada i šum u slušalici povod za još goru svadju
ako hoćete da čuuvate vezu ne otvarajte usta dok ste ljuti.
Da znaju oboje, onda bi oboje ćutali?Da,
ali to znamo oboje.
treba li nam i pismeni trag o tome?
Pa kako ćute oboje, ako ne odgovara na poruke?pa oboje i ćute.
bar sam ja tako razumela
uf evo sad vidim
on ne odgovara na poruke.
otišo da odnese teki lek…![]()
Šalje šalje, ovaj sa tanjim živcima. Shvatila sam.Pa kako ćute oboje, ako ne odgovara na poruke?
To znači da neko poruke ipak šalje?
Šalje šalje, ovaj sa tanjim živcima. Shvatila sam.
naslov mi je promako vec objasnih
Sve zavisi od toga koliko zaista znaš partnera, zar ne?Eto nekada se mnogo više kaže i kad se ćuti.
ako poznaješ partnera prepoznaćeš i tišinu koju ti nudi.
ili nećeš?
pisaćeš kompulsivno sms?
baš tako. ako nam realnost ne odgovara izmislićemo je u našu korist.Sve zavisi od toga koliko zaista znaš partnera, zar ne?
A kada pogledamo realno - krhko je znanje.
Projekcije i nadanja su mnogo jača.
Ne mozes nikog da nateras da bude sa tobom, da se cuje sa tobom, druzi...sve je to stvar licnog izbora. Meni je izrazito nepostovanje, neodgovoritii nekom na poruku ili da meni bude neodgovoreno na istu. Ja ne silim komunikaciju, ako zelis pisacemo, ako ne zelis necemo. Ni mene niko ne moze da natera da se cujem sa njim. Ali, praviti se lud i prekinuti komunikaciju na pola bez zbogom i dovidjenja ili ne odgovoriti na poruku uopste, meni je alarm da nesto sa njim nije u redu.Bas tako
Ne radi se o tome da se odgovori iste sekunde
Nismo deca
Imamo obaveze
Ali da te neko ignorise 3, 4 dana
Dok mu se ne slegne?
Sta da mu se slegne?
Tesko je napisati, izvini, nisam u elementu, javicu se kad budem ok i raspolozen ili raspolozena?!
Ignorisu i nestanu na par dana manipulatori
Cula sam za to...Nije mi se desilo. Moje ponasanje prema nekome je odgledalo njegovog ponasanja prema meni, odnosno moj dozivljaj njegovog ponasanja. Sta znam, mozda suvise volim sebe, da bih dozvolila da patim za nekim ko me ne zeli. Meni je to prosto, nisam vise prioritet i bitna? Ok, ali ne mozes da ocekujes da ti meni jesi.Ghosting
Iznenadan prekid komunikacije bez objasnjenja ili zbogom. Jedan deo veza se prekida na taj nacin. Ljudi jednostavno pocnu da se ponasaju kao da druga strana ne postoji.