ne kapiram

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako to da muskarci koji se kao loze vise na grudi (vece) nego na guzu (mada se loze i na guzu da se razumemo), ipak pridaju u krevetu vise znacaja guzi???
I obrnuto. Zasto muskarci kojima nije bitna velicina grudi, cak insistiraju na malim, bulje u iste? :lol:
Ne znam da li ste primetili ovo, ja jesam. :lol:

tetka...ja o ovome ne mogu da razglabam...em sam riba za kojom se niko ne okrece...em mi muskarci pricaju kako im se svidja moja "pamet"....
cud je muska varljiva rabota, svakodnevna praxa mi to pokazuje...

Kako to da muskarci koji se kao loze vise na grudi (vece) nego na guzu (mada se loze i na guzu da se razumemo), ipak pridaju u krevetu vise znacaja guzi???
I obrnuto. Zasto muskarci kojima nije bitna velicina grudi, cak insistiraju na malim, bulje u iste? :lol:

ko da oni znaju kad sta vole kad sta ne vole..;)

sise,guza.vrat,noge,ruke,vaginica,mrljmghtzruhhh...sve.Mojoj supruzi su se opustile grudi posle dvoje dece,ali ja ih volim najvise na svetu.A i guzu,koju mi ona svesrdno daje.

mozda zato sto nalete na velike ali mlitave sise,pa onda daj sta das

d015.gif

gotov shatic chika Kure :lol::lol:

kada se setim filma, mnogi su ga prokomentarisali kao shund ali oslikava period 93/97god.

muskarci vole i vizuelno da uzivaju tokom sexa sto znaci da "od nazad" mogu lepo da vide i guzu i zenski polni organ:razz: sto im pruza posebno zadovoljstvo a pritom mogu da dohvate i nase grudi...pa znamo da im je potrebno mnogo manje vremena da zavrse kad ste u doggy stilu nego u misionarskoj pozi;-)

gresis..ovaj gresis silno,cela je savitljiva pa nije zaista nikakav problem da se gledamo i ljubimo u toj pozi,ali dobro...razumem da je tebi cudno posto ne mozes,ali ne ne tvrdi da je uopste nemoguce nesto sto je izgleda samo tebi nemoguce :idea:

pa ebi ga divlja, ja neuporedivo vise volim pasulj od kiselog kupusa, ali kad bi mi svaki dan servirali pasulj strasno bih se zazeleo kupusa

Guza rules.
Male oblikovane dobro drzece sise... lepe noge mmmm...

Ali kako ide vreme, smejte se, pametne i lepe oci

Pregib sa stomaka na kukuve.

Ne volim uska ramenca.

Dobro, naravno tu je u P...

No naravno ako prodje neka sa velikim sisama, ne moze da ti ne skrene pogled, ali to ne mora da bude odobravanje.

No naravno ako prodje neka sa velikim sisama, ne moze da ti ne skrene pogled, ali to ne mora da bude odobravanje.

e, to su meni moji drugari objašnjavali. . .

p ai ja zinem kad vidim ogromne sike, al to ne znači da sam se naložila na njih. . .
a inače nema šanse da nih se naložila na žensko telo. . .
ipak, nekad se zablenem...

kao, vidi sisu bem ti lebac :lol: :wink:

...а откуд ти знаш да буље у мале?... :mrgreen::wink:

...зато што се нормалан тип ложи и на једно и на друго...и после неког времена би му више пријало оно што нема...Обично рибе са добрим грудима немају добру гузу и ноге и обрнуто...после неког времена физички досади и једно и друго...
Исто...понекад се ужелиш нежног секса, вођења љубави...понекад ти није до те њањавости...желиш мало жестине...ма за све у животу то важи. Ето...мени се сад толико једе суљпа...да је то ненормално...:)

P.S. ...мене су одувек ложиле рибе са јачим грудима...као клинац сам сваку тету ћапао за ссу...:lol:...чак сам имао неку провалу за некога да је добро изабрао жену (јер је ова имала неке енормне груди...) :)

dupe sise sise dupe, velike sise male sise, malo dupe veliko dupe sise dupe sise velike male sise dupe velik dupe malo dupe sise, sise, dupe veliko malo male sise, velike sise, veliko dupoe, malo dupe.

...kako vam se ne smuči bre više..

Back