NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li mi neko reci da li cu konacno sresti nekog zanimljivog muskarca ili cu ostati sama. Rodjena sam 29.12.1970.u 3.50 u Beogradu. Imam uradjenu natalnu kartu ali nisam uspela da je postavim.

Probaj ponovo, polako, po uputstvu koje imaš u temi o postavljanju natalne karte na forum.Prvi deo je kako da dođeš do natalne karte, pa ako je imaš u kompjuteru, onda treba samo da slediš uputstva iz drugog pasusa, i biće sva u redu.:bye:

Samo da znaš, u horoskopu se računaju kao brak i ozviljne veze, ne samo venčanje i zajednički život!
Odgovarajući "kandidat" bi mogao biti Bik, jer ti je vrh 7. kuće u Biku, ali pošto ti je veći deo kuće u Blizancima, (a nema planeta u kući koje bi ukazale na nešto), verovatnoća je da će biti više od jednog "braka". Ako si pitanje postavila zato što ti je 7, kuća prazna, to ne znači da neće biti braka (i moja je prazna, i na istom mestu, pa sam u 2. braku) već znači da se u vezi braka mora gledati na drugom mestu u horoskopu. To već ne znam napamet, morala bih malo pogledati u knjigama - ako nađem nešto konkretnije, javiću se.:bye:

Hvala ti sto si pogledala moju kartu. Nisam ni mislila da mora biti vencanja,vise mi lezi zajednicki zivot. Jednostavno, tesko mi pada ova samoca. Malo netipicno za jednog Jarca! Sa nestrpljenjem cu iscekivati tvoj odgovor.

Hvala ti sto si pogledala moju kartu. Nisam ni mislila da mora biti vencanja,vise mi lezi zajednicki zivot. Jednostavno, tesko mi pada ova samoca. Malo netipicno za jednog Jarca! Sa nestrpljenjem cu iscekivati tvoj odgovor.

Situacija je sledeća: Jarčevi inače ne stupaju rano u brak. Opozicija Marsa sa Saturnom takođe daje kasniji brak, 7. kuća u "neplodnom" znaku (blizanci, većim delom , mada...vrh 7. kuće je ipak u Biku, koji je plodan znak...) . Sunce i Mesec u trigonu sa Saturnom znače dobar aspekt za brak, Sunce i Mesec imaju više od 1 aspekta = više od 1 braka. Sunce u kvadratu sa Uranom, ti si ta koja ostavlja..

E, ja više ne znam! Ti sad vidi šta ćeš sa ovim. Meni ne izgleda loše.:bye:

i ja bih volela da mi neko uradi besplatnu natalnu kartu ako ima volje posto ja nemam vise za nista volju . bar da mi da neki zrak nove nade a da to ne bude razocarenje, sto se tice karte a i ako bude --navikla sam na nemastinu . pa u svakom slucaju hvala unapred. podatke bih ostavila preko pp.

mene interesuje ljubav, a jos mi je sve krenulo nizbrdo u ovom periodu, a delovalo je da krece malo sunce i kod mene, ali nista od toga, u maju sam se zaposlila, sve je bilo super, i danas sam ja zadovoljna radnim mestom, ali jos uvek nisam primljnea za stalno, i u avgustu sam pomislila da ce i ljubav da krene ali nista od toga. Po direkcijama, mi je katastroficna ova godina, ma saos.
e sad kad je ljubav upitanjudecko u koga sam bas dugo zaljubljena, naravno bili smo zajedno ali je on mnogo komplikovan, stalno bezi od vezivanja, inace je vaga-jarac, ali ono sto mene najvise muci je sto ja njega pronalazim u mom horoskopu. Moje 7 polje tacno opisuje njega, i nacin kako smo se upoznali, da imammo zajednicke prijatelje, posto je vladar 7 polja jupiter i neptun, jupiter je u 3 kuci, on je ejdno vreme dolazio kod mene u komsiluk, bukvalno vrata do mojih, kod mog jako dobrog druga, ali se tako nikad nismo upoznali, naravno neptun to nije dozvolio, ali cim smo se upoznali na visoj odmah smo skontali da imamo zajednicke prijatelje, ima tu dosta slicnosti, ali nikako da se to stabilizuje.
evo karte, i hvala unapred

joj sandra jaka si ti emotivna priroda. veliki radnik, logična, a opet nekako u tišini pati. jak moral. ali želiš biti nečija kraljica - venera u lavu. veliki apetiti ali nježno ih ispoljava. međutim nije to tako loše, imaš venera 60 saturn , saturn vladar 5 polja, no saturn se ne osjeća dobro u lavu gdje je venera, što znači da će često tvoji partneri osjećati da te ne mogu emotivno zadovoljiti, s vremenom će ti postajati ozbiljni, no ipak je aspekt sextila pa onda dolazi tu do nekog trajanja.

uvijek si gledaj aspekte venere i saturna. tada je ljubav u blizini. i to će biti duže veze, venera će pravo proraditi u periodu vladavine Sunca, dakle gledaj koje su godine sunca, kamo ti ide progesivno sunce pa ći venera tada biti slobodnija.

vladar tvog 5. polja saturn je u djevici ide tvojim 1 poljem. što znači pogledaj točno kada je saturn bio na tvom suncu. velika tuga, prekid duže veze ili smrtna tuga, patnja, ili se borila oko nekoga pa te nije htio, ili si tada osjećala veliku samoću nešto je bilo, moguće i bolest, mada mi je to manje vjerojatno.

uoči ovo kvadrat venere i marsa u fixnim znacima - uf uf uf

što znači da si zgodna jako ali da te dosta muškaraca gleda kao sex objekt. što nikako nije dobro, voliš dominantne ali i nježne muškarce.

a vidim da imaš nekog mutnog i tajnovitog člana obitelji. otišao negdje pa se vratio tako nešto.

pa da tacno mi je saturn bio krajem prosle godine na natalnom suncu, pa sam tad, znaci negde kraj septembra, prekinula svaki kontakt sa ovim deckom, koji je uvek tu, mislim da Vindex vec znas tu pricu, mislim secas se horarca predpostavljma, haha, i krajem decembra sam imala zdravstveni problem koji je meni u prvom momentu izgledao katastrofalno, ali na sc\vu srecu nije bilo tako ubitacno, ali na kraju je sve super proslo.
ali sto se ovog decka tice, naravno opet se javljao, culi smo se, sve super, a nismo se uspeli videti jer on naravno nije iz srcije, u bosnni je. I kazem krenuo je da salje poruke kakve nikad nije, i odjednom opet tisina. Cak mi je pre neki dan opet poslao poruku da se vise necemo videti, uzas, mada ja imam osecaj kao da je nesto ljut, ili sta vec nije ok sa njim, nemam pojma. U stvari kao da hoce da pobegne od osecanja koja mogu da se rode, mislim to je neki moj osecaj. I to me ustvari najvise nervira,
do sad uopste nisam imala srece u ljubavi, i kada krene nesto na bolje, vrlo brzo krene nizbrdo, jako cudno, moguce taj kvadrat venere i marsa, mada opet i saturn kao vladar 5, ali opet mi je saturn natalno dobro postavljen. ma haos

Ако може неко да ми каже нешто о наталној карти за дјевојку, "02.04.1986., 03:40 ujutro, Sarajevo". Пролази кроз тежак период у животу па ме моли да јој нађем неке податке, а ја ево молим вас.

Унапријед захвалан!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back