interesuje me promena posla (kada mogu da očekujem i kakav će to posao biti, inače radim), fakultet ( da li ću završiti) i naravno ljubav (nisam u vezi). Hvala
Pa neka promena je trebala da se desi i to oko 26-te i 28-me a ako nije bila ova skoro onda mozes ocekivati neko "unapredjenje" ili napredovanje bar u plati ako nista drugo, uslovima rada i slicno..ovo najkasnije na jesen do proleca 2009..moze biti u istoj firmi ili u istoj vrsti posla i sl..kako je Mars u Lavu vec, ili je ovih nekih dana unazad bilo ili ce bas biti ovih dana, da ne trazim sada bas tranzite marsa nagovestaja, nekih prica ili planova ili informacija ili "rekla-kazala" o tome bas.Mars jeste u kvadratu Uranu sada negde (po natalnim tranzitima) ali ne znam bas sada ovako da li je to promena ili na primer pauza zbog godisnjeg odmora ili bolovanja ili nesto drugo..za to bi solar dao mozda tipicniju informaciju...no ne igramo se ovde pogadjanja niti radimo za pare pa da moramo sve u detalje da ispipavamo

...
Pa nesto mi lici da te rad i zaradjivanje malo odvlaci od fakulteta ili interesa za njega, sem da si upisala nesto sto bas ne volis ili ti ne odgovara pa gubis elan za zavrsavanje toga..saturn sada pocinje direktno da ide dublje u Devicu pa ce da iskvadratira Neptuna koji je u kvadratu sa saturnom, pa vidi sama, koliko se isplati da pauziras ili odlazes polaganje ispita ili da napustas (jer ti se i te ideje mogle vrzmati po glavi sa Uranom u Ribama)..nije svakako vreme za naprecac donete odluke...2527 su verovatno bile bolje na neki nacin, sad je tesko, usla si u 29-tu a do 30-te bi mogla i da zavrsis ako se nateras (najkasnije) jer napredak u 30-toj u poslu podrazumeva i koriscenje nekog uticaja "titule" da tako kazem..ili bar oslobodjenje od ostalih obaveza...
naravno ljubav.posle nekog razocarenja tamo oko 20-21, ovo na ovamo su bile nade, zelje, na prvi pogled ok pa onda razocarenje takodje..a i nemas bas vremena, nekad strpljenja, a nekad (posebno moze na poslu), sve oko tebe samo neki udvaraci -totalno promaseni ili zauzeti likovi...Mlada si jos, pre 30-te ne trebas da razmisljas o ozbiljnosti, nekako mi sve veze pre toga pucaju na ovaj ili onaj nacin, manje ili vise bolno, a saturnov povratak ce sigurno da donese jedno iskreno suocavanje sa sobom i bas nemilo priznavanje sebi svojih gresaka, iluzija ili razmisljanja u kojima si bila i osvrt na proslost sa jednim jacim i bistrijim pogledom za napred...