NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamolila bih da mi neko kaze da li me ochekuje neshto na ljubavnom planu u buducnosti? Vec godinama se razocharavam u ljubav i mushkarce, ali sam nakon poslednjeg iznenadnog ostavljanja bash potonula.. Dobro bi bilo znati da mi se makar neshto lepo sprema u blizoj buducnost... Unapred zahvalna!

Zamolila bih da mi neko kaze da li me ochekuje neshto na ljubavnom planu u buducnosti? Vec godinama se razocharavam u ljubav i mushkarce, ali sam nakon poslednjeg iznenadnog ostavljanja bash potonula.. Dobro bi bilo znati da mi se makar neshto lepo sprema u blizoj buducnost... Unapred zahvalna!

A zasto pobogu DATUMA nema?
Postoji jedna tema POZNATIH gde se NAMERNO radilo bez datuma rodjenja...Ne sporim da cemo biti...ALI

Ovo mi lici kao da TELEFONIRAMO lekaru i kazemo "Doktoreeeee, nije mi dobro! Hajde mi u nekoliko reci kazite sta mi je?" :dash:
Ajmo da budemo konstruktivniji?
:brus:

Za Slomljeno Srce
Uocila sam Neptun u VII polju~ partnerstvo, dakle magla, iluzije, obmane, ali i umetnost.... Ako bi nasla partnera umetnika...simbolika bi bila odradjena. Ovako mozda naidjes na osobu koja laze ili pije...
A tebi je Saturn u V polju...mozda emocije teze uspevas da iskazes...
Deo ovih problema ce proci kad Saturn izadje iz Device...
UH, od mene pa dosta. :brus:

astro_w2gw_01_b_b_hp.47749.15718.jpg

Profesija me zanima...Posao... Ako moze neko da pogleda :per:

Evo i mojih nebesa...:lol:..zanima me svasta.....Korisno bi bilo cuti neko misljenje....:butkice:

Inace zaista sam u jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooo vaznim tranzitima,odlucice mi kakva ce mi biti fasada zivota..........

Poslednja izmena:
:) :D :p :hahaha: :lol: :roll:
:hahaha: :rotf: :dash:

UUUUU COVECE!!!!!
A sta tebi reci...a sto vec sama ne znas?
Zapazila sam da ti je ASC na istom stepenu gde je moj Mesec.
.....da ti je Mesec u 10. da ces se baviti poslom koji donosi poznatost (popularnost) a zbog Sunca (u 9. a u konjunkciji sa MC) .... plus mogucnost rukovodjenja ili sopstvene firme...

IDI BEGAJ... sama sebi sam smesna. Ovo je na skolskom nivou... ma kakvi, ......na predskolskom nivou:brus:

:) :D :p :hahaha: :lol: :roll:
:hahaha: :rotf: :dash:

UUUUU COVECE!!!!!
A sta tebi reci...a sto vec sama ne znas? EH ALI UVEK IMA NESTOOOO......
Zapazila sam da ti je ASC na istom stepenu gde je moj Mesec.
.....da ti je Mesec u 10. da ces se baviti poslom koji donosi poznatost (popularnost) a zbog Sunca (u 9. a u konjunkciji sa MC) .... plus mogucnost rukovodjenja ili sopstvene firme...

IDI BEGAJ... sama sebi sam smesna. Ovo je na skolskom nivou... ma kakvi, ......na predskolskom nivou:brus:

qq zeno sta ti je???? :plez:

Ma. i sama sebi postavljam to pitanje...:dash:

Smejem se mojoj ideji ukljucivanja oko analiziranja...:brus:

Vidis ja sam baveci se astrologijom shvatila koliko je moj natal i tezak za tumecenje i zaista zahteva jaku intuiciju i pronicljivost. Cesto, ljudi koji tumace se onako laicki zalepe za nesto..a ne vide ispod povrsine da li je ta energija koja je negde mozda propisana u nekoj teroiji ili na samom netu...da li je to zaista takva energija, a ako je ima,sta se desava sa njom...Krupne aspekte cesto boje sitni i onda treba rasclaniti jako pazljivo..Meni je licno zanimljivo sto je malo ljudi *mozda svega troje mojih prijatelja sad vec, a inace sjajnih astrologa ovako na crno ....:banovati: sto rade...kao ja...priom ne kazem da sam i ja sjajna da ne bude zabune...:rumenko: moj Merkur je jako specifican..* shvatilo zaista kakav je moj zivot i kakva sam ja...Mnogi samouvereni u svoju malenkost sto bi se reklo....si tvrdili kojesta sto ja kao sopstveno Sopstvo svakako mogu da opovrgnem. Ionako, nemam taj problem sa sobom u smislu da potiksujem svoje strahove ili sta god. Olivera i Katarina su zaista kompleksne ali jos uvek smo sve na TI...:lol:

А шта те занима Оливера Катарина?

Кад сам била у твојим годинама озбиљније ме је занимала нпр. школа, па понеки момчић..?
Дакле?

А шта те занима Оливера Катарина?

Кад сам била у твојим годинама озбиљније ме је занимала нпр. школа, па понеки момчић..?
Дакле?

Mene? Uh mene nema sta ne interesuje....doduse interesuje me pre svega obrazovanje! :lol: Tj ove godine polazem na dva fakulteta i zanima me da li cu uspeti proci na prijemnom da upadnem na budzet na FPU...*pri cemu se nesto neckam izmedju smerova: restauracija i dizajn enterijera al pre mozda restauracija...* a u junu na filozofija mada sam htela i zurnalistiku ili politicke nauke...doduse mene toliko stvari interesuje da je to strasno...:cmok:
Elem isto me zanima malo prva trudnoca...trebalo bi da bude iz vedra neba...makar sam tako ja to videla a i neki moji astro prijatelji..samo me malo interesuje ta situacija i tako...Ljubav? :heart: Kod mene kao u kosnici....iskreno zaljubljujem se jednom demonski gotovo mogu da volim i ne znam sta da uradim za tu ljubav a opet sa druge strane totalna havarija sa muskim svetom..mada me dosta nesto jurcaju stariji tipovi..i po 15 godina a to mi se ne dopada....:rumenko:....
Ova godina mi je prelomna po tranzitima i progresijama,volela bih da znam kud da udaram..u kom smeru.....toliko toga,ne znam tacno sta je vredno a sta ne....Pluton 180* Merkur mi malo navlaci crne oblake u glavu...doduse sva sam ja u tom Pl0*lIlit u sco...:roll: trenutno....

Imas Mo opozicija PL, mesec u kuci majke a pluton u kuci doma .. i to dve razlicite energije .. moguce da je tvoja majka imala neke probleme u svom domu .. ili da ih ima. Uopste svaki aspekt izmedju Meseca i Plutona je jako zanimljiv meni, .. to su dve razlicite energije koje kao kod svake opozicije moramo pomiriti .. mislim da ti je majka veoma pozrtvovana i pazljiva, ali ima neka tezina s njom u vezi....a imas i Mo konjukcija So (tvoj vladar....).. a kod zene je 4. kuca i kuca oca ...mozda nesto u vezi sa ocem... ispravi me ako gresim, i ja nisam mnogo vicna, ali i ja imam aspekt Mo i Pl tako da me on posebno zanima .. pozdrav

Imas Mo opozicija PL, mesec u kuci majke a pluton u kuci doma .. i to dve razlicite energije .. moguce da je tvoja majka imala neke probleme u svom domu .. ili da ih ima. Uopste svaki aspekt izmedju Meseca i Plutona je jako zanimljiv meni, .. to su dve razlicite energije koje kao kod svake opozicije moramo pomiriti .. mislim da ti je majka veoma pozrtvovana i pazljiva, ali ima neka tezina s njom u vezi....a imas i Mo konjukcija So (tvoj vladar....).. a kod zene je 4. kuca i kuca oca ...mozda nesto u vezi sa ocem... ispravi me ako gresim, i ja nisam mnogo vicna, ali i ja imam aspekt Mo i Pl tako da me on posebno zanima .. pozdrav

Pa zapravo i nisu dve razlicite energije...
Objasnicu malo MO 180* Pl cim nadjem vremena...:cmok:

Ljudi ajde ako neko moze da mi kaze nesto,interesuje me ljubav hoce li biti nesto konkretnije ove godine....upoznao sam neku devojku koja je dupla riba u horoskopu....hvala!

Prilozi

• astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    64,6 KB · Pregleda: 13
Jasno se vidi da volis da pises posto je merkur u 12 kuci, i mesec, ono sto neumes da kazes umes da napises, mesec se ovde ne oseca dobro, do bi moglo znaciti da si vezan za majku, ili da su postojali odredjeni problemi sa njom, emotivan si, volis mrak, tajne, ali sa druge strane pokusavas biti drustven, eto to je za pocetak prica je dugacka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back