Kako se posmatra drugi brak? Kroz IX polje? Cula sam da VII polje predstavlja PRVI brak ali i prvu DUGU, OZBILJNU vezu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UUUUU COVECE!!!!!
A sta tebi reci...a sto vec sama ne znas? EH ALI UVEK IMA NESTOOOO......
Zapazila sam da ti je ASC na istom stepenu gde je moj Mesec.
.....da ti je Mesec u 10. da ces se baviti poslom koji donosi poznatost (popularnost) a zbog Sunca (u 9. a u konjunkciji sa MC) .... plus mogucnost rukovodjenja ili sopstvene firme...
IDI BEGAJ... sama sebi sam smesna. Ovo je na skolskom nivou... ma kakvi, ......na predskolskom nivou![]()
Ma. i sama sebi postavljam to pitanje...
Smejem se mojoj ideji ukljucivanja oko analiziranja...![]()
А шта те занима Оливера Катарина?
Кад сам била у твојим годинама озбиљније ме је занимала нпр. школа, па понеки момчић..?
Дакле?
Imas Mo opozicija PL, mesec u kuci majke a pluton u kuci doma .. i to dve razlicite energije .. moguce da je tvoja majka imala neke probleme u svom domu .. ili da ih ima. Uopste svaki aspekt izmedju Meseca i Plutona je jako zanimljiv meni, .. to su dve razlicite energije koje kao kod svake opozicije moramo pomiriti .. mislim da ti je majka veoma pozrtvovana i pazljiva, ali ima neka tezina s njom u vezi....a imas i Mo konjukcija So (tvoj vladar....).. a kod zene je 4. kuca i kuca oca ...mozda nesto u vezi sa ocem... ispravi me ako gresim, i ja nisam mnogo vicna, ali i ja imam aspekt Mo i Pl tako da me on posebno zanima .. pozdrav