mirkab
Obećava
- Poruka
- 63
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko reci da li cu konacno sresti nekog zanimljivog muskarca ili cu ostati sama. Rodjena sam 29.12.1970.u 3.50 u Beogradu. Imam uradjenu natalnu kartu ali nisam uspela da je postavim.
Samo da znaš, u horoskopu se računaju kao brak i ozviljne veze, ne samo venčanje i zajednički život!
Odgovarajući "kandidat" bi mogao biti Bik, jer ti je vrh 7. kuće u Biku, ali pošto ti je veći deo kuće u Blizancima, (a nema planeta u kući koje bi ukazale na nešto), verovatnoća je da će biti više od jednog "braka". Ako si pitanje postavila zato što ti je 7, kuća prazna, to ne znači da neće biti braka (i moja je prazna, i na istom mestu, pa sam u 2. braku) već znači da se u vezi braka mora gledati na drugom mestu u horoskopu. To već ne znam napamet, morala bih malo pogledati u knjigama - ako nađem nešto konkretnije, javiću se.![]()
Hvala ti sto si pogledala moju kartu. Nisam ni mislila da mora biti vencanja,vise mi lezi zajednicki zivot. Jednostavno, tesko mi pada ova samoca. Malo netipicno za jednog Jarca! Sa nestrpljenjem cu iscekivati tvoj odgovor.