Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samurai enter the stage. :worth:

E al' čim sam ih video, odmah mi prošlo kroz glavu da im se vođa sigurno zove Toširo Mifune. :D

Za decu i neupućene, Toširo Mifune je verovatno najveći i najpoznatiji japanski glumac, poznat pre svega po ulogama u filmovima čuvenog Akire Kurosave, kao što su ''Rašomon'' i ''Sedam samuraja''.

Inače, nakon ovog čeptera, sa velikom sigurnošću možemo reći da je Madara zapravo bio četvrti Mizukage, a ne osnivač Kirigakurea.

WTF WTF WTF
ZASTO JOS NEMA EPIZODE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVIH DANA SVE KASNI!!!!!!!!!!
SCREENFUN JOS NIJE STIGAO NA MOJU TRAFIKU A DANAS JE 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EPIZODE JOSH NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ljudi zavrsio sam sa narutom(animeom) jedno bih pogledao jos i treci film(privi i drugi sam odgledao) i onaj sports festival.nego da li ima nesto od filera sto ima veze sa glavnom pricom(osim kad su trazili onu bubu sto ima dobro culo mirisa) ili sto se vredi gledati!?!?!?! ili da odgledam film i sports i da teram na shippuden?

ljudi zavrsio sam sa narutom(animeom) jedno bih pogledao jos i treci film(privi i drugi sam odgledao) i onaj sports festival.nego da li ima nesto od filera sto ima veze sa glavnom pricom(osim kad su trazili onu bubu sto ima dobro culo mirisa) ili sto se vredi gledati!?!?!?! ili da odgledam film i sports i da teram na shippuden?

teraj na shippuden mada je fora sa bikochu(ili kako se vec zvala) bubom odlicna.

Moj predlog je sledece.. Pogledaj taj clash, ok je.. Sports Annual je shit koji je prekinut na pola.. Tako da to batali..
Vidi treci film, i onda kreni Shipp.

odgledo clash i shit je po meni a odgledao sam i sports annual i bash mi se svideo a gledacu film pa shipuden

edit kad pocnem shipuden dokle su epizode pa kad su fileri da znam da umesto filera odgledam filmove

odgledo clash i shit je po meni a odgledao sam i sports annual i bash mi se svideo a gledacu film pa shipuden

edit kad pocnem shipuden dokle su epizode pa kad su fileri da znam da umesto filera odgledam filmove

hmmm
znam samo da su fileri od neke 60 do 72 i od hmmm 90 do 113 ili tako nesto nek ti kaze neko drugi ali nadam se da sam bar malo pomogao :P

znate zasto niko nije komentarisao danasnju pardon, jucerasnju mangu(proslo je 12 tj sad je 1.15)????????????
ZATO STO JE OBICAN SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVOM KISHIJU CU DA JBM MATER!!!!!!!!
ZAJEBAVA SE SAMNOM(I SA SVIMA VAMA)
!!!!!!!!!!!
ARGHHHHH
TAKO SAM NERVOZAN OVIH DANA!!!!!!!!!!
VEROVATNO ZBOG OVOG JEBENOG INTERNETA STO ME **** SVAKI DAN SA GUBLJENJEM KONEKCIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG OMG
IMA POPIJEM BAN ZBOG OVOGA!

Što se nerviraš zbog običnog stripa... :D Počni da pratiš još neke anime... Evo ja za mesec dana odgledao ceo One Piece i stigao do trećine Bleacha...

Do you have a life?

Ceo One Piece.. Mislim 400+ epizoda.. O.O

***** Mangu.. Nista nisam ni ocekivao, tako da nista nisam ni izgubio.. Ali Bleach manga je pravi pogodak! xD
Ma sve Bleach je bolje od Narutoa.. Filleri su bolji u Bleach, nego originalna radnja u Naruto..

Back