Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Do you have a life?

Ceo One Piece.. Mislim 400+ epizoda.. O.O

***** Mangu.. Nista nisam ni ocekivao, tako da nista nisam ni izgubio.. Ali Bleach manga je pravi pogodak! xD
Ma sve Bleach je bolje od Narutoa.. Filleri su bolji u Bleach, nego originalna radnja u Naruto..

Go get some eyeglasses and then look at your username. :D
Bleach je bolji naravno. :)

hmmm
znam samo da su fileri od neke 60 do 72 i od hmmm 90 do 113 ili tako nesto nek ti kaze neko drugi ali nadam se da sam bar malo pomogao :P
pa i jesi XD salim se hvala
znate zasto niko nije komentarisao danasnju pardon, jucerasnju mangu(proslo je 12 tj sad je 1.15)????????????
ZATO STO JE OBICAN SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVOM KISHIJU CU DA JBM MATER!!!!!!!!
ZAJEBAVA SE SAMNOM(I SA SVIMA VAMA)
!!!!!!!!!!!
ARGHHHHH
TAKO SAM NERVOZAN OVIH DANA!!!!!!!!!!
VEROVATNO ZBOG OVOG JEBENOG INTERNETA STO ME **** SVAKI DAN SA GUBLJENJEM KONEKCIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG OMG
IMA POPIJEM BAN ZBOG OVOGA!
lawl bog te video smiri se:lol:

@ bleach je bolji od naruta

bleach nesam gledo a pitanje je i da li cu jer me vishe mrzi da gledam tako dugacke anime,od sad neshto od sto epizoda XD

@ one piece za jedan mesec

ja bre ne mogu da odgledam 120 epizoda naruta(bez onih sto filera) i ceo shipuden za to vreme ti odgleda vishe od 400 epizoda,jel to ubrzani klipovi+ti ne spavas+samo gledash+ti ekran podeljen na dva dela pa gledash dve epizode od jednom ili shta!?

@djm srry za oftopic

One Piece odgledao skoro sve (preskočio samo desetak epizoda) a Bleach svaku dosad (76. epizoda). Moja rang lista je sledeća:
1. - One Piece
2. - Bleach
3. - Naruto

One Piece ima najzanimljiviju radnju od svih, pošto su oni pirati, oni idu sa ostrva na ostrvo tako da se radnja ne dešava uvek na istom mestu (što je slučaj sa druga dva). Takođe One Piece ima najbolje openinge (uvodna muzika)... Ima dosta humora (uglavnom crnog), tuče, krvi, sexualnih scena...

Bleach ima zanimljivu radnju i to je jedini anime od ova tri kome su "fileri" zanimljiviji od "cannona"! Što se tiče humora, tuče, krvi i sexualnih scena, bleach se nalazi negde između One Piece-a i Naruta. Ima najbolje endinge (završne muzičke scene)...

Naruto je Naruto...

inace nisam fan gusara ali one piece je fantastican,a openinzi ownuju.mnogo mi je zao sto ga nisam gledao iz pocetka a ni do kraja al ima mnogo epizoda a ja nemam toliko vremena

naruto je fantastican anime ali mi je krivo sto nisu napravljene sve epizode ali bice.bice jedini dugacak anime koji cu odgledati,posle njega gledam 5ds(ako ga do tad dubuju na nemacki al verovatno ce 4gays da smatra da je mnogo nasilan(kao i cetvrta sezona gx-a) pa ce se gleda na japanskom sa subovima)a onda gledam neke kratke anime death note i sta vec.

bleach,cuo sam,gleda jedan moj drug,koliko znam extremno dobro ali mrzi me da gledam tako dugacke stvari.

Mi se ne svadjamo... Naruto je shit..

@ Uchiha:
Vecina epizoda je takva.. Ovo na pocetku Bounty je malo sranje, ali ima borbi posle.. Iskreno, Bounto arc, iako je Filleri, mnogo je bolji od vecina Naruto Cannon arcova..

@Madara:
Da

@Master:
Zato sto necu da smaram Admine da mi menjaju username, a on tako i tako ne znaci nista..
Mozda promenim, ali cisto kad mi ne bude lenjo..

@Messenger:
Da pojednostavim.. Obican Naruto je prosecan i losiji od Bleacha.. Shitpuden je unisten Fillerima, i zato je Shit..
Manga je OK, ali opet je Bleach bolja Manga..

@Madara:
Da

@Master:
Zato sto necu da smaram Admine da mi menjaju username, a on tako i tako ne znaci nista..

@Messenger:
Da pojednostavim.. Obican Naruto je prosecan i losiji od Bleacha.. Shitpuden je unisten Fillerima, i zato je Shit..

kad u narutu ne bi bilo fillera i kada bi epizoda izlazila dvaput nedeljno bilo bi odlicno
bleach sam stigao teko do 70 i neke epizode pa ne mogu da sudim sta je bolje
@sabaku pa bas da je shit i nije ali jedva da je prosecan

@Madara:
Da

@Master:

@Messenger:

Ali imas i avatar iz njega...
:hahaha::hahaha::hahaha:...

Back