Master Pirate
Primećen član
- Poruka
- 528
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WTF WTF WTF
ZASTO JOS NEMA EPIZODE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVIH DANA SVE KASNI!!!!!!!!!!
SCREENFUN JOS NIJE STIGAO NA MOJU TRAFIKU A DANAS JE 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EPIZODE JOSH NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ljudi zavrsio sam sa narutom(animeom) jedno bih pogledao jos i treci film(privi i drugi sam odgledao) i onaj sports festival.nego da li ima nesto od filera sto ima veze sa glavnom pricom(osim kad su trazili onu bubu sto ima dobro culo mirisa) ili sto se vredi gledati!?!?!?! ili da odgledam film i sports i da teram na shippuden?
Moj predlog je sledece.. Pogledaj taj clash, ok je.. Sports Annual je shit koji je prekinut na pola.. Tako da to batali..
Vidi treci film, i onda kreni Shipp.
odgledo clash i shit je po meni a odgledao sam i sports annual i bash mi se svideo a gledacu film pa shipuden
edit kad pocnem shipuden dokle su epizode pa kad su fileri da znam da umesto filera odgledam filmove
znate zasto niko nije komentarisao danasnju pardon, jucerasnju mangu(proslo je 12 tj sad je 1.15)????????????
ZATO STO JE OBICAN SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVOM KISHIJU CU DA JBM MATER!!!!!!!!
ZAJEBAVA SE SAMNOM(I SA SVIMA VAMA)
!!!!!!!!!!!
ARGHHHHH
TAKO SAM NERVOZAN OVIH DANA!!!!!!!!!!
VEROVATNO ZBOG OVOG JEBENOG INTERNETA STO ME **** SVAKI DAN SA GUBLJENJEM KONEKCIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG OMG
IMA POPIJEM BAN ZBOG OVOGA!