Shto se tice Danzoa i Madare, mislim da nisu iste osobe... Zashto? Ne ulazi mi u glavu ali, ako je madara danzo i on zeli da srusi i da ovlada konohom to je on mogao da uradi vec 1000puta poshto je celo vreme provodio u konohi... najbolju situaciju da preuzme konohu je bilo posle hiruzenove smrti... To je samo jedan razlog... imam ih vishe u glavi al nemogu da ih se sve setim...

Neshto shto mi je sumnjivo to je povredjena kompletno desna strana tela danzoa... a ko je u istoriji konohe imao povredjenu desnu stranu tela... OBITO... Ne zaboravimo da je obito imao jedan sacuvan sharingan... Sad mnogi ce reci da sam lud ako mislim da je Obito Danzo... mislim da je to jakooo teshko poverovati ali sam ubedjen da danzo ima veze sa obitom... Ovako mi ne znamo celu pricu od tobija(madare) to jest shta se sve s njim deshavalo posle poraza od prvog hokagea... mozda je bio jako povredjen mozda je izgubio desno oko... mi to ne znamo to tek treba da sanzamo... Takodje mislim da Kishimoto sve ovo isplanirao da bi mi pomislili da je da je danzo madara a da na kraju ce ispati neshto desete...

Kao moguce objashnjenje da je madara danzo je to shto madara moze da se teleportuje i tako da obavlja funkciju i sebe i danza, cisto sumnjam u to ipak mislim da vishe vremena provodi sa akatsukijem neko u konohi... I ono u poslednjem chapteru shto mi je zapalo za oko je izjava danzoa da dugo nije bio u nekoj bitci i da ce mu dobro doci malo da provezba, dok je kod tobija uvek aktiviran sharingan i on je bio u nekim nazovi bitkama, poslednja sa sasukeom... Drago mi je shto je ponovo ozivela ova tema na krsti... i ubedjen sam da ce se neshto interesantno desiti u nekom u sledecih chaptera...