Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@realsmoky Koji će ti ***** plavi sharingan????

ebiga borio se itachi sa nekim cool ninjom pa mu ovaj sa onim iglicama na cudan nacin otkinuo deo oka,igla upala u moje i sad imam sharingan ko itachi samo plav(hbg nznm zasto bas plav):hahaha:

pa onako zesce izgleda,naviko sam se na crven,osim toga sam ja uvek poseban:mrgreen: tako da zelim i poseban plavi sharingan,al nigde nema dobro uradjen,ovo najbolje sto sam nasho....

m_67659abb015016f2568a08fd68bb3f4c.gif

win

ebiga borio se itachi sa nekim cool ninjom pa mu ovaj sa onim iglicama na cudan nacin otkinuo deo oka,igla upala u moje i sad imam sharingan ko itachi samo plav(hbg nznm zasto bas plav):hahaha:

pa onako zesce izgleda,naviko sam se na crven,osim toga sam ja uvek poseban:mrgreen: tako da zelim i poseban plavi sharingan,al nigde nema dobro uradjen,ovo najbolje sto sam nasho....

izvini smoky ali ja vecu glupost u zivotu nisam cuo :P

jedno pitanje
od kada svi vi gledate naruta?
jel ste prvo gledali one prve 2 sezone na ultri ili koliko vec na jetixu pa malo googlali i poceli da gleadate na netu ili ste sasvim slucajno naisli na naruto anime/mangu
ovako bzvz pitam

Kupila sestri DVD za sedmi rodjendan (prosle godine u decembru), pa sam ga odgledala milion puta, dosla na forum, nasla temu, videla da je neko napisao tailedfox i onemanga (hvala toj osobi, ne mogu da se setim ko je to bio) i sad gledam i citam kad god stignem...

Prošle godine me jedan drug koji se navukao na naruto na ultri ubedio da počnem da gledam (i skidam, što je njemu koristilo). Odgledao sam ceo naruto za nekoliko nedelja i odlučio da neću da čitam stripove već ću da čekam epizode.

Došao on posle par dana kod mene i tražio da vidi kako izgledaju stripovi. Ubodem ja neki slučajno i...

Ubodem ovo...
14.jpg

Posle sam se par dana mučio i odlučio da počnem da čitam strip (to je bilo oko 8 uveče). Krenem ja da čitam, stignem donekle i primetim da je već 4 ujutro!! Odem da spavam i ujutro završim čitanje...

lepo lepo
ja sam prvu epizodu naruta video na ultri i to se bas ptrafilo ono sranje kada on nesto ***** hakuu i on ***** njemu kao ubi ovo ono naruto nece da ga ubije i zesce sam se smroio kad sam to sve video
nisam mogao da verujem kako neki ljudi mogu da gldedaju takav debilizam
i onda kada je naruto poceo da se reprizira krenuo sam da gledam od prve epizode i bilo mi je ok ali kad su na ultri opet poceli da repriziraju zesce sam se smorio
posto imam druga naruto-freaka on je lepo skinuo skoro sve epizode(od 47 do 220 obicnog i od 6 do 84 shipp dotle je tada izaslo) i kada je on to lepo pogledao dao meni sve epizode na diskovima i ja lep svaki dan kada se vratim iz skole o 2 do 4 pogledam par epizoda i tako ja do neke 156 157 de se peglaju sa raigom i cujem da su posle toga epizode zesce smaranje i ja pogldam par epizoda na preskoke 178 pa 201 npr. i onda odlucim da predjem na shippuden odgledam shipp do 84 na CDu a ostatak skinem ja sam(ostatak do 102 tada je izasla zadnja 102) pa pogledam i to i kada sam to pogledao od tada "zeljno cekam cetvtrak vece"
a mangu?
za mangu sam cuo na forumu msm znao sam da se po njoj pravi anime ali sajtove sam nasao ovde i cuo da ona mnogo mnogo ispred shippudena i odlucim da je citam od volumea 28
UPUTSTVO NE CITATI ZESCE SMARA OVO SAM NAPISAO ZA SVOJU DUSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jedno pitanje
od kada svi vi gledate naruta?
jel ste prvo gledali one prve 2 sezone na ultri ili koliko vec na jetixu pa malo googlali i poceli da gleadate na netu ili ste sasvim slucajno naisli na naruto anime/mangu
ovako bzvz pitam

Ja sam poceo pre oko tri godine na Jetix- u.. Onda sam u aprilu prosle godine dobio Kablovski net, i odgledao ostatak od oko 150 epizoda originala i oko 50 epizoda Shipp. u roku od mesec dana.. XD

Back