Heartless

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ali kod mene nema sanse, onako lezim na krevetu i buljim u plafon i mislim trbusnjaci-ledjnjaci-sklekovi-cucnjevi-trbusnjaci-ledjnjaci-sklekovi-cucnjevi, a ne mogu da se nateram da odem i odradim tih pola sata. -.-
  Jeste mi bila prva zelja u jednom momentu, al onda me je prosla zedj za znanjem i obuzela volja za spavanjem, tako da... :lol:
  Cak si i u naizgled beznadeznoj situaciji domisljatiji od mene. Madara, budes li mi sef jednog dana, naebo si. :mrgreen:
  Divim ti se, mene samokontrola totalno napustila od kad ne treniram (znaci ima par godina), i totalno sam se zapustila, radim vezbe kad se setim. -.-
  Pa da, to je na bioloskom u BGu. :lol: Bek ap plan. :lol:
  ...Ja sam posle prve godine mislila da cu zavrsiti pod mostom negde. :mrgreen:
  Brate, ti ces se iskriviti u neuobicajnom pravcu. :lol: Al sto uvek moras kontra, je li? :mrgreen:
  Pa ono, navikavam se. Tebe realno boli uvo, al ja cu sad da NE budem kuci sledecih X godina, dok budem zavrsavala faks. :lol:
  Pa, u poslednjem momentu sam se dvoumila izmedju zurnalistike i engleskog, na kraju sam odlucila da mi je engleski verovatno laksi, zato sto na novinarstvu ima ona retardirana sociologija i ostala sranja da se strebaju. Onda sam se dvoumila izmadju BGa i NSa, i na kraju ispade NS. Otisla na prijemni, imala 52 poena, prosla. :lol: Al na samofinansiranje, jbs ga. :/
  A bek ap plan mi je bio, ako ne prodjem, da strebam biologiju ceo raspust, i upisem bioloski u BGu. :lol:
  To sam i ja rekla. -.-
  Neka, jbs komp, eno moja Natasa mora da radi vezbe za kicmu, ne zelis da te to snadje. :lol: Prosek prosek, znaci, more obavljeno. Super. :mrgreen:
  Ja sam uspela ovog leta da ne povezem nedelju dana kuci, mama je posizela totalno. :lol: Sad sam ovde, pre toga sam bila u BGu, pre toga u Hrvatskoj, i tako. E, upisala sam faks, zamisli. :mrgreen:
  Mogu samo prijatelji i administracija, al to ti je to. :mrgreen:
  Kako je prosla prva godina? Cime se bavis ovih dana? Jesi bio negde na letovanju? Ajde pricaj pricaj pricaj. :lol:
  SORRY.... Nisam završila reputaciju i slučajno sam pretisnula enter.... Ja sam Mari Uzumaki..... ihihihihih
  Heartless... xD

  E, daj mi ako znas onu adresu za gledanje Naruta, ja trazim gde si mi poslao i pogubih se...a nisam odgledao onda kad si mi slao... :lol:
  Da sam znao isao bih surrender. Ja ionako ne niam neki igrac. Igram cisto da ubijem vreme. XD
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top