Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pederski aktivisti su olosh najveci na kugli zemaljskoj
tim dzabalebaroshima treba zavrnuti finansiranje iz inostranstva pa da vidish koliko bi splaso elan za pederski aktivizam

...dabome, ako im ukinu pare stranci celopkupan pederaj ce se transformisati u prave, rljave, dlakave, misicave srpske muskarcine - nas nacionalni i nadaleko cuven ponos!:lol: ...i tako pedera vise nece biti...mudro kolega:lol:

Jos jednom- a ti mislis da meni znaci nesto podrzavanje idiotske vecine?

Вероватно, чим објашњаваш те мисаоне процесе који те чине побуњеном, јединственом пахуљицом.

snowflake1.jpg

Ma tako je, unistavaju prave srpske domacine, koji ispumpavaju jaja u svalerke i prostitutke, pa posle odlaze kuci da glume tradicionalnu porodicu:evil::evil: Zapadni zlikovci, nista im nije sveto:evil::evil::evil:

A sad ozbiljno. Tradicionalne vrednosti govore o formi, a ne o sustini, i zato su folerske, odvratne, ljigave i bolesne. I zato se uvek i svuda treba boriti protiv njih. Amin.:hvala:

Ja govorim o jednoj prostoj činjenici :

Očigledno je da u ovoj maloj zemlji nema mesta i za nas i za vas - za nas Srbe i za vas "evropejce" (liberale , prozapadno orjentisane , kako god da se zovete ) . Ovaj sukob pogleda na život je sve izraženije i izraženiji , i prerasta u otvoreno neprijateljstvo . Pošto mi nećemo dopustiti da budemo uništeni ili proterani , a vi po svaku cenu naturate svoje bolesne ideje i nećete da odete odavde , izgleda da građanski rat nažalost postaje neizbežan .

No servant can serve two masters: for either he will hate the one, and love the other; or else he will hold to the one, and despise the other. Ye cannot serve God and mammon.

Ja govorim o jednoj prostoj činjenici :

Očigledno je da u ovoj maloj zemlji nema mesta i za nas i za vas - za nas Srbe i za vas "evropejce" (liberale , prozapadno orjentisane , kako god da se zovete ) . Ovaj sukob pogleda na život je sve izraženije i izraženiji , i prerasta u otvoreno neprijateljstvo . Pošto mi nećemo dopustiti da budemo uništeni ili proterani , a vi po svaku cenu naturate svoje bolesne ideje i nećete da odete odavde , izgleda da građanski rat nažalost postaje neizbežan .

No servant can serve two masters: for either he will hate the one, and love the other; or else he will hold to the one, and despise the other. Ye cannot serve God and mammon.

Ma i to sto kazes. Da vas ostavimo da praznite jaja u svalerke a glumite porodicne vrednosti?:think: E pa tu sliku neces da gledas shinko, ima da vam nabijamo na nos svakog dana koliko su vam vrednosti folirantske i licemerne. :cmok:

Покажите зубе .D Хахахах слободно, па останите без њих.

Невероватан мањак осећаја за реалност код неких и цинично манипулисање оних којима ескалација и погоршање одговарају.

Другарчићи, од Срба у вашем граду, у вашој школи, у вашем крају, у вашој згради, у вашем стану вас неће спасти УН. Ни ЕУ. Ни Ивица Дачић. Ни будала са заставом у свим бојицама дуге. У сваком конфликту ви сте а приори изгубили све.

RECE LIK KOJI ZIVI U VELIKOJ BRITANIJI, KOME KAMERE DIREKTNO GLEDAJU NA GAJBU I U GAJBU

GOD SAVE THE QUEEN

A da li je biti levoruk boloest? Ili imati Rh negativan faktor?:think: Cak je za Rh negativan faktor jos i bolji primer, jer niciji zivot nije nikada bio ugrozen samo zato sto je neko gej (npr. neki gej silovao nekog, ne zbog toga sto je on gej, vec zato sto je on odvratni silovatelj), dok sa Rh negativnim faktorom to nije slucaj. Zivoti miliona fetusa su bili ugrozeni samo zato sto im je majka imala RH negativan faktor. Zato, da li su ljudi sa Rh negativnim faktorom greske prirode, i nenormalni?:think::think:
Ja ih zovem greškom prirode?

bold- Ma vi ne dajete argumente da je razmnozavanje jedini motiv seksa. Vi idete i dalje, i tvrdite da je razmnozavanje jedini motiv ljubavi. Jer vidis deki, ove Parade nisu organizovane zbog toga sto tamo neko voli da se trpa u bulju, ili voli da lize pcku. One se organizuju, zato sto se ti koji se trpaju u bulju i lizu pi.cku vole. :cmok::cmok::cmok:
Ko to mi? Ako želiš da razgovaraš o ljubavi i seksu, to je već neka druga tema.
Ovde govorimo o propagandi devijantnog seksualnog ponašanja kao nečeg što je normalno i lepo, nečega što mladi treba da probaju, jer ne znaju da je lepo (da su možda homoseksualci ili biseksualci) dok ne probaju.
Tu od priče o ljubavi nema ni "lj".
Niko njima ne brani da se vole.

...dabome, ako im ukinu pare stranci celopkupan pederaj ce se transformisati u prave, rljave, dlakave, misicave srpske muskarcine - nas nacionalni i nadaleko cuven ponos!:lol: ...i tako pedera vise nece biti...mudro kolega:lol:

pa nisi ti bash tolko glupa
samo se pravish
ako zavrnu slaviunu bole ***** nekog azeljkovica i slichne parazite da lome glave oko prava pedera
jer lova je sva poenta ovog cirkusa

Koja medicinska istrazivanja?:think:

Jasno sam napisao "neka medicinaska istraživanja". To nije moja profesioanlna oblast, ali se ljudi time bave i treba ih pustiti da rade na rešavanju problema.
Tako je jednog dana Aleksandar Fleming 1928. godine pronašao penicilin, a pre njega su ljudi umirali.
Kanadskog lekara Frederik Banting je otkrio insulin 1921. godine, a pre toga su ljudi umirali od dijabetesa.
Američki medicinski istraživač Vilson Grejtbač je izumio pejsmejker, koji je prvi put ugrađen u ljudsko telo 1960. godine. Pre toga su ljudi umirali zbog problema sa srcem.
Zanimljiv je i Egas Moniz, koji je prvi izvršio lobotomiju i tako počeo primenu hirurške metode u lečenju psiholoških poremećaja.
Danas se koriste razni antidepresivi u lečenju svakavih psiholoških problema.
Neki ljudi mogu i žele da naprave prekretnice, i da pokažu da je napredak moguć i pored trenutnih tvrdnji da se određene bolesti i poremećaji ne mogu lečiti. Meni je logičnije njih podržati i tragati za rešenjem, nego ga "prihvatiti" i po malo zarađivati na tom problemu.

Ma i to sto kazes. Da vas ostavimo da praznite jaja u svalerke a glumite porodicne vrednosti?:think: E pa tu sliku neces da gledas shinko, ima da vam nabijamo na nos svakog dana koliko su vam vrednosti folirantske i licemerne. :cmok:

Očigledno je da vi nas nećete da ostavite . Očigledno je i da ste vi u Srbiji strano telo . Prema tome , stvar se razvija u logičnom smeru : oružanom obračunu koji će odlučiti budućnost Srbije .

A da li ti znas koliko mene zabole sta bilo ko, pa tako i Srbi, misle o meni?:think: Zamisli molim te da me bude briga kako me dozivljava vecina ljudi, tj. potpunih idiota.:think:
Većina ljudi su potpuni idioti???
Bravo za tolerantnog tebe.

Nego da te pitam, ali iskreno da odgovoriš:
Kako bi ti reagovao da pored tebe prođe lik sa majicom na kojoj je lik Voje Koštunice ili Voje Šešelja ili možda znak SNP1389? Ne bi poželeo da mu rascopaš glavu?

Slažem se da ni Dačić ni Đilas ništa ne čine da se narod u Bg zaštitit. Nisam lokalpatriota, mislim na celu Srbiju, ali ovi i još neki incidenti se uglavnom dešavaju po Bg ulicama.

Meni i dalje nije jasno zašto je taj maloletnik pušten i sve ovijeno nekom tajnom? To je prilično sumnjivo. Neko, negde..Previše smo videli nameštaljki i laži pa više ne verujemo nikome.

Isto Sky, ne treba da potcenjuješ to što se danas desilo u BG. To da su prošetali, proneli zastave, izneli zahteve..to nije zanemarljivo. povod nije bitan. To se desilo i ako vam nije bitna forma, već suština onda ćete ovako gledati na stvari.

A to da se neko šetka u majici LGBT u Beogradu slobodno...taj film se dugo neće prikazivati i bolje je da to prihvatite.

I ja bih rado sa majicom Ratka Mladića u Sarajevo pa ne mogu. Ne bih mogla ni sa majicom Emira Kusturice ili Patrijarha Pavla. Želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo i ako vam je stalo do mira i nenasilja preuzmite deo odgovornosti na sebe i ne provocirajte bez potrebe.
Da li im je stalo do mira i nenasilja?

Na protestu je pročitana i poruka napadnute A.Ž. učesnicima skupa:
I nije bitno da li sam lezbejka ili strejt – neko je pokušao da me ubije!

Ovo i jeste suština. Imamo dve osobe, jednog napadač i jednu žrtvu. Zašto se potencira politička pripadnost žrtve, jer pripadanje LGBT jeste političko, i po malo ekonomsko.
Napadača najoštrije kazniti, ali zašto se potencira cela priča oko žrtve? Naročito nakon priče sa TV da je ona uspela da se odbrani, pa čak i zada udarac napadaču, a ako sam dobro čuo, i da se pokaje što je napadač pobegao i što je toliko mlad, valjda mlađi od nje?
Toliko je sve konfuzno i plodno tlo za manipulacije, sa bilo koje strane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back