Saslušan Vujadin Savić! Dva sata davao iskaz u tužilaštvu o ucenjivanju od strane transrodne osobe...Mirka u bolnici zbog afere...

Ne bi me čudilo da je taj trans neki sitni operativac SNS bande a verovatno i udbe koja ima svoje zelenaše, prostitutke, špijune, ucenjivače...ubačene koekuda. Oni se zapravo jedino time i bave- skupljanjem podataka da bi ucenjivali za interes režima.

Ko zna koga sve drže u šaci zbog neke afere, a ljudi nemaju petlje da se suoče s ucenom i onda tonu još dublje u blato.

Ne bi me čudilo da je taj trans neki sitni operativac SNS bande a verovatno i udbe koja ima svoje zelenaše, prostitutke, špijune, ucenjivače...ubačene koekuda. Oni se zapravo jedino time i bave- skupljanjem podataka da bi ucenjivali za interes režima.

Ko zna koga sve drže u šaci zbog neke afere, a ljudi nemaju petlje da se suoče s ucenom i onda tonu još dublje u blato.
Dobar dio pedera radi za obavještajne službe. Prvo te navuku pa ti video snimcima zavuku. Tako naš Dodo drži Draška u šaci. Sve je to copy paste.

...
Sta li je pevao Vujadin u tim trenucima trans intimnosti...?
Mozda od Prljavog Inspektora Blaze "A on ga meće ko Dule Savić...."?

Elem...
Karma je kur.va...
Čuveni mu ćale Dule isao kao podrska po sudjenjima silovatelju iz skole glume za decu notornom Miki jel bese...
A sad mu sina neki transic ...:guza:?! :eek:

Žali Bože Mirke...završila u bolnici zbog afere muzevljeve...jer em je izgleda varao...em sa lady boyem...?

A i FC Crvena Zvezda brze bolje uklonili sve Vujadinove fotke sa svojih naloga...:lol:

@Jugoslav Čvarak ...vidis ti to....Srbija je SNSnaprednija od Hrvatske...:think:

SASLUŠAN VUJADIN SAVIĆ! Dva sata davao iskaz u tužilaštvu o ucenjivanju od strane transrodne osobe - ovo su svi detalji​

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/9802121/detalji-saslusanja-vujadina-savica-u-tuzilastvu

+

MIRKA VASILJEVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Nakon što je transrodna osoba uhapšena zbog ucenjivanja Vujadina Savića glumici narušeno zdravstveno stanje​

https://www.kurir.rs/stars/9802306/mirka-vasiljevic-u-bolnici

...

Али најјаче ми је што је Црвена звезда обрисала све слике Вујадина Савића са свог сајта, очигледно због "неморала".

Клуб којем је и данас на челу човек који је десет година избегавао да се појави на суду док поступак није застарео, у чему је имао пуну подршку моралних громада из свог ужег и ширег окружења.

Који се успут покресао са супругом свог голмана...

Вујадин Савић је производ бахате културе коју негује Црвена звезда сажете у "може нам се" и "па шта".

.

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.

https://mondo.rs/Info/Politika/a2134042/vucic-o-slucaju-ucene-vujadina-savica.html

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.

https://mondo.rs/Info/Politika/a2134042/vucic-o-slucaju-ucene-vujadina-savica.html
.
Јел се он то жали на власт која није у стању да заведе ред у институцијама?

.

Ne znam na šta se on žali ali ako jeste istina da je sve poteklo iz policije u velikom smo problemu, svi mi građani.

Šalje se poruka da oni koji treba da nas zaštite igraju dvostruku ulogu, a to je jako opasno za kategorije žrtava koje su ionako ranjive.
.
Та порука је послата када се полиција није одазвала на позиве грађана приликом рушења Савамале.

.

1000018551-jpg.jpg

ladno su dripci za sitne pare podelili sve tabloidnim "novinarima"............

možda je Savić, nebinarbni ili full BI kako se već kaže? :cool:

Pricajte vi sta hocete, ali Mirka ima kapacitet za jos cetiri , ne bih se ja sa njom prepirao ni minut...kad zna sve sta treba, sta me briga kako je tumaci seljo i medija...eno im Zmaja pa nek se sa njim nadmudruju...zakleo se zaklace komsiju..ja bih Mirku u kategoriju milf i svi sretni i elokventni i metropolitski podeseni...

Back