Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuh da je i ivica dacic izgovorio da je ovo bio pokusaj ubistva... o hallelujah ...
inace, od ovih plakata koje je nosila gaj populacija najvise mi se dopao "nasilnike u 4 zida". npr to se ne moze nazvati insistiranje na razlicitostima, vec je ta parola, kao i ostale, nesto sto treba da bude zajednicko svima.

meni se vise dopada seksualnu orijentaciju u 4 zida

Dobro, možemo da konstatujemo da je parada danas održana. I to bez incidenata.

U centru Beograda su pronešene gej zastave, parole...izneli su svoje zahteve , dobili medijsku pažnju, niko nije povređen ..

Ne znam zašto baš niko ne apostrofira ove činjenice koje sam ja sada navela.Ako su to proklamovani zahtevi da sam ja u gej pokretu ovo bih smatrala pobedom i na taj način bih se odnosila prema tome. Naravno ako je njima stvarno stalo do tih sloboda..

Hoću da volim... neću da mrzim... to je sve sviranje *****.

I još - nemoj nikome da pokažeš da je on ovo ili nije ono, prvo jer nećeš nikad uspeti, a drugo jer ćeš navući goru mržnju.

****** bi bili mudri da se što hitrije odvoje od tog druga Srbija / Sonja Biserko šmeka. Odmah, ako ne i ranije.

pa odvojili su se delimicno,prihvatili su da im ikona bude simbol 90-ih,karleusa licno.

oni sto su bili pod Turcima celih 345 godina*, istrpeli, izvojevali nezavisnost i na kraju ispratili otomane tj. ormane sutom u guzicu

*naucite istoriju i racun

a evo ga ovaj fanatichni nacionalista koji sneva svoje bajke od 345godina
Ти баш патиш за тије турад?!?
:think:

Из искуства, а?
:think:

opet ne uzimash lekice c c c

Dobro, možemo da konstatujemo da je parada danas održana. I to bez incidenata.

U centru Beograda su pronešene gej zastave, parole...izneli su svoje zahteve , dobili medijsku pažnju, niko nije povređen ..

Ne znam zašto baš niko ne apostrofira ove činjenice koje sam ja sada navela.Ako su to proklamovani zahtevi da sam ja u gej pokretu ovo bih smatrala pobedom i na taj način bih se odnosila prema tome. Naravno ako je njima stvarno stalo do tih sloboda..

To je bio protest protiv nekaznjenog nasilja, a ne Pride.

Nisam ni u kakvom pokretu, ali cu pobedom smatrati ostavke Dacica i Djilasa, i ostre kazne protiv psihopata koji napadaju mirne prolaznike.

Nisam ni u kakvom pokretu, ali cu pobedom smatrati ostavke Dacica i Djilasa, i ostre kazne protiv psihopata koji napadaju mirne prolaznike.

Slažem se da ni Dačić ni Đilas ništa ne čine da se narod u Bg zaštitit. Nisam lokalpatriota, mislim na celu Srbiju, ali ovi i još neki incidenti se uglavnom dešavaju po Bg ulicama.

Meni i dalje nije jasno zašto je taj maloletnik pušten i sve ovijeno nekom tajnom? To je prilično sumnjivo. Neko, negde..Previše smo videli nameštaljki i laži pa više ne verujemo nikome.

Isto Sky, ne treba da potcenjuješ to što se danas desilo u BG. To da su prošetali, proneli zastave, izneli zahteve..to nije zanemarljivo. povod nije bitan. To se desilo i ako vam nije bitna forma, već suština onda ćete ovako gledati na stvari.

A to da se neko šetka u majici LGBT u Beogradu slobodno...taj film se dugo neće prikazivati i bolje je da to prihvatite.

I ja bih rado sa majicom Ratka Mladića u Sarajevo pa ne mogu. Ne bih mogla ni sa majicom Emira Kusturice ili Patrijarha Pavla. Želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo i ako vam je stalo do mira i nenasilja preuzmite deo odgovornosti na sebe i ne provocirajte bez potrebe.

Оштро трѣба казнити и изопаченике носеће одећу са порукама уврѣдљиве и изазивачке садржине. Нико нема право тући друге, али и мужеложници морайу оставити обичне људе на миру.

Покажите зубе .D Хахахах слободно, па останите без њих.

Невероватан мањак осећаја за реалност код неких и цинично манипулисање оних којима ескалација и погоршање одговарају.

Другарчићи, од Срба у вашем граду, у вашој школи, у вашем крају, у вашој згради, у вашем стану вас неће спасти УН. Ни ЕУ. Ни Ивица Дачић. Ни будала са заставом у свим бојицама дуге. У сваком конфликту ви сте а приори изгубили све.

Покажите зубе .D Хахахах слободно, па останите без њих.

Невероватан мањак осећаја за реалност код неких и цинично манипулисање оних којима ескалација и погоршање одговарају.

Другарчићи, од Срба у вашем граду, у вашој школи, у вашем крају, у вашој згради, у вашем стану вас неће спасти УН. Ни ЕУ. Ни Ивица Дачић. Ни будала са заставом у свим бојицама дуге. У сваком конфликту ви сте а приори изгубили све.

Očigledno da pedersko-lezbejski šljam pokušava da serijom manjih okupljanja nadomesti neodržavanje parade , da bi na kraju to postalo "normalno" i da bi onda mogao da se održi i veliki događaj .

Zato i narod protiv njih mora da primenjuje taktiku iznenadnih napada , i da ih natera da se nigde ne osećaju bezbedno . Jedino tako se možemo odbraniti od ovog zla .

Mislim da odgovorni gradjani treba da cuce iza nekog zbuna sa snajperom u rukama, i kada uoce neku pedercinu, odmah ga centriraj medj' oci:rtfm::rtfm::rtfm::evil:

Ti pokušavaš da se šališ , ali ni sam nisi svestan koliko je Srbija blizu građanskog rata . Naravno , ne samo zbog pedera , već zbog cele te "evropske" neprirodne i nakazne politike , koja praktično ništa u Srbiji nije ostavila neukaljano i neupropašćeno .

Ti pokušavaš da se šališ , ali ni sam nisi svestan koliko je Srbija blizu građanskog rata . Naravno , ne samo zbog pedera , već zbog cele te "evropske" neprirodne i nakazne politike , koja praktično ništa u Srbiji nije ostavila neukaljano i neupropašćeno .

Ma tako je, unistavaju prave srpske domacine, koji ispumpavaju jaja u svalerke i prostitutke, pa posle odlaze kuci da glume tradicionalnu porodicu:evil::evil: Zapadni zlikovci, nista im nije sveto:evil::evil::evil:

A sad ozbiljno. Tradicionalne vrednosti govore o formi, a ne o sustini, i zato su folerske, odvratne, ljigave i bolesne. I zato se uvek i svuda treba boriti protiv njih. Amin.:hvala:

Рецимо, иде риба улицом... блентави клинац јој се набацује.

Ова у нападу праведног лезбејског гнева одговори ко зна шта, овај удуван и постиђен пред друштвом извади тај перорез.

Ова га зграби и сад је великомученица.

Да ли је то мало вероватнији сценарио од ових патрола хулигана који шпартају улицама спроводећи гејоцид?

Ma dajte, molim Vas, kolega, jasno je šta se ovde dogodilo. Klasičan LGBT obračun. Ova Tifanijeva drugarica gore je nasrnula na žrtvu sa nožem u ruci i uz povike ''Zar sa Radojkom, nevero??? Zar sa Radojkom???'' zamahnula jednom, pa drugi put, pa treći put... pa šezdeset četvrti put, pa šezdeset peti put, pa šezdeset šesti put. Srećom, samo prvi zamah je naneo ozlede žrtvi, od ostalih je nastradao slučajni prolaznik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back